• header

Golden studs

Jag har visst glömt visa mina nya pumps från frugans butik Style by Tyra! De här vill jag matcha med blåa jeansshorts, sportig tee (gärna den jag beställde från Nelly) & vit kavaj.

101 Comments

Amanda

Hej Kenza! Jag undrar varför du aldrig skriver något om din pappa?
Puss på dig din blogg är bäst!

Reply
Fanny

Haha dom nämnde dig just i BigBrother! En gammal deltagare som är inne i huset på besök blev frågad om han var en bra förebild, så sa han att han inte ville vara en förebild, men att hon Kenza verkade vara en bra go och trevlig tjej, en bra förebild helt enkelt! Haha!

Reply
Charlotte

Jättesnygga, är dom bekväma att gå i och så med? Skulle även vilja veta var du köpt din guldiga m.k klocka? Och om du vet vad modellen heter tycker den är så jäkla fin!!

Reply
Sofia

fina skor! gillade inte spetsiga förut men nu är de inne i sommar visst :) nån som kan tipsa om en bra sida som säljer fina kläder för kurviga ? inte tjockkurvig utan kurvigkurvig

Reply
Lina

Hej!

Jag undrar egentligen bara hur du gjorde för att börja modella? Hur gick du till väga, några tips?

Tack på förhand Lina

Reply
Jess

du, jag märkte en sak.. på denna bild har du hjärta på höger fot, inlägget under har du på vänster :) haha hänger inte med där alltså! haha

Reply
camilla Norman

Usch för en bad day! Hoppas att det inte är allt för allvarlig och att du mår bättre efter en natts sömn. Tänk vad mycket sömn kan göra för en!
Krya på dig K eller hur man ska säga

Reply
mandy

Haha Peter Orrmyr från Big brother tycker att du är den bästa förebilden!!!!!!!:D

Reply
Jasmine

Underbara skor! :D
Kolla gärna in min blogg – bloggar om kampen mot en ätstörning och vägen tillbaka till livet!
KRAM!

Reply
Pernilla

Varför var du inte delaktig i Lindsay’s party längre? :O du som åkte till LA och allt…

Reply
Sara

OJ Du klarade inte teorin och uppkörningen?? ähh vafan det e ju inte hela världen du e ung

Reply
Anna

Hej Kenza! Snälla skulle du kunna hjälpa mig och säkert många fler läsare med en sak. Jag ska nämligen till USA på roadtrip i California och vill verkligen inte gå miste på någon bra shopping. Om du vet några bra shoppingställen i den trakten eller om du kan ta reda på det så får du mer än gärna skriva ett inlägg om det. Jag tror att det kommer uppskattas otroligt mycket av alla läsare för slår vad om att det är många där ute som ska göra sitt livs resa till USA i sommar :)
Kram Anna

Reply
majsan

hej kenza, kan du tipsa om några shyssta balfrisyrer?:) behöver inspiration!

Reply
Rebecca

Hej. Älskar dina JC loafers (om man nu kan kalla dom så) men vet du något bra ställe där de säljer sån modell på skorna, behöver inte vara nitar på, för en vettig summa?

Reply
emilia

Kommer det snart bilder på dom nya kläder du köpte från Gina tricot som du skulle lägga ut?

Reply
Tina

Vill du att jag skall skicka ett par Klackspararen som du enkelt kan sätta på klackarna när du går på gräs m m? De är i plast, ligger i en organzapåse och kan återanvändas.

Reply
Sissys Cakes

Hej! Jag heter Sissy och jag arbetar med att baka och sälja tårtor för olika tillfällen, kolla in min blogg :)

sissyscakes.blogg.se

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*