• header

31a maj 2012

När jag känner mig nere kollar jag igenom mapparna på min dator. Jag har en mapp för varje resa och jag blir så himla glad av att titta igenom dem. Så fulla av underbara minnen!

Jag minns min och min pojkväns första resa ihop. Vi hade setts i nästan ett år men bara varit flickvän-pojkvän i några månader. Vi bestämde oss för att åka till Thailand två veckor. Jag visste att det var nu vi skulle se om vi fungerade ihop eller inte. De gjorde vi och vi hade helt två underbara veckor ihop. Vi sa de tre orden till varandra för första gången och jag visste på en gång att det här var mannen jag ville tillbringa resten av mitt liv med.

Bjussar på några roliga bilder från resan. :)

Haha eh, behöver väl inte berätta hur fulla vi var när sista bilden togs…

109 Comments

aliiiiiiiiiiiiiiiiiiice

NI PASSAR SÅ SJUKT BRA TILLSAMMANS!!!!!!!!
gift er och skaffa barn nuuuuuuuuuuuuuuu<3333333333333333333333333333333333333333333 ni skulle bli en sån fin familjjjjjjjj pusspussspuussusuusuususs

Reply
Ida

Vad söta ni är tillsammans! Jag undrar bara hur länge sen det var? :)
Älskar din blogg, du är skit bra på de du gör! :)
Kram ida!

Reply
Belinda

Peter från förra årets big brother tycker DU kenza är en FÖREBILD! Jag kan inte mer än att hålla med honom! :)

Reply
Emma

åh så fint par.. <3

btw kan inte du visa någon så här helt weird bild från någon fest som du i vanliga fall aldrig skulle visa? Skulle vara kul!

Kram

Reply
Ellinor

Hoppas verkligen inte det är över aleks du mår dåligt.
Men vad det nu än är som får dig må dåligt så hoppas jag det går över, och att dina nära och kära finns omkring dig när du mår dåligt!
När jag och min kille bråkat (det är väl oftast då man mår som sämst) spenderade jag helgen hos min bästa kompis, tillsammans med henne försvann alla problem. Jag släppte allt som fanns hemma och levde i nuet med henne istället!
Vännerna och kärleken är det bästa som finns när man mår dåligt. Om det inte är pga. dem man mår dåligt då.
Det blir bättre ska du se, en styrkekram till dig Kenza! :)

Reply
N

Snygga Kenza är ni gifta eller vad för ibland skriver du pojkvän o man så jag blir helt förrvirad:S

En Stor Bamse Kram <3:)

Reply
Amanda

Nej vad gulligt! :D
Ni är verkligen hur söta som helst tillsammans, åhh nu vill jag också vara kär <33

Reply
Hanna

Kollade på sista avsnittet av Kenza & Tyra showen, åh så bra!! Ni verkade ha grymt roligt iaf. Har du funderat på att göra någon fler show? Kram på dig.

Reply
Bianca

Så fina ni är, alltså verkligen!Vilket år var det ni träffades? Alltså seriöst skulle vilja ha ett sånt förhållande som ni har med min framtida drömprins

Reply
Rebecka

åååh va söta ni är tillsammans. Snyggaste paret jag har sett. Önskar dig all lycka Kenza, gillar dig starkt. Lite konstigt med tanke på att vi inte känner varandra men om du är den person som du “är” i bloggen så är du en super tjej :)
Kraaamis!!

Reply
Sarah W

udnerbart kul med gamla bilder!! Du borde göra fler minnesinlägg med gamla bilder =) Kramar!

Reply
Dixi Wonderland

Är verkligen så himla glad för din skull! Känner precis samma sak när det kommer till mitt förhållande med min pojkvän. Vi firar 4 år i oktober och jag kan verkligen inte se mig själv med någon annan i framtiden!

Reply
Moa

Fina och roliga bilder, tycker det är så himla kul att kolla igenom gamla “resor” på datorn. När du reser är det nästan dubbelt så kul att läsa, och man blir dubbelt så avis! Hoppas allt är bra, ha en fin dag, kram Moa!♥

Reply
Johanna

Åååååh älskar er två ihop!!! All lycka till er i framtiden <3

Kika gärna in på min blogg! Jag skriver om träning, utseende, kost, om hur det är att vara ung och kronisk sjuk, och om lite allt möjligt i livet! :) Kram Johanna

Reply
Jasmine

ooooooo vad söta ni är!! Ni passar verkigen tillsammans :-)

Håppas att ni kommer spendera restan av era liv tillsammans ♥

Reply
Anne

Hade ni varit tillsammas i flera månader, och känt varandra ännu längre, innan ni sa att ni älskade varandra? :O Jag och min kille sa det till varann på andra dejten, eftersom vi känt varandra flera månader innan och var dökära i varandra.. :o

Reply
Julie

va fina ni är tsm :) men en fråga.. du hade så långt hår, speciellt på den sista bilden. varför klippte du dig? du passade verkligen med så långt hår :)

Reply
Nadia daebes

Så söta tillsammans !
för er alla som har kommenterat, checka gärna min blogg så är sjukt snälla! Skriv gärna en kommentar så följer jag er på blogglovin :D
ha en bra dag !
kram N

Reply
Lina Eriksson

Ni är bara för söta! Kan man hitta ett bättre matchande par? :)Lite avis är man ju att du verkligen hittat den rätte, jag väntar fortfarande på min :3

Reply
Annso

Det ar sa fint hur mycket du uppskattar och respekterar honom. Det ar viktigt. Helt saker pa att ni kommer gifta er och fa barn.

Reply
TanyaTanya

Ni är verkligen gulliga, att ha varit tillsammans så länge är väl något? Det är inte alla som kan. Jag hoppas verkligen att ni är tillsammans livet ut. Ska ni gifta er kanske eller? ;)

Reply
Josie

hahha jag kan inte komma över muschen på 1a bilden, får mig att tänka på Mario! sjukt fina är ni iaf!

Reply
fionna

Your blog is so entertaining because it isn’t always about fashion and it gives off a carefree and playful vibe. You look extremely cute with your boyfriend together!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*