• header

99:-

Jag köpte två linnen inne på Ginatricot för några dagar sedan. Skitsnygga i ryggen och tyget är tillräckligt tjockt för att skippa bh (som jag brukar göra, med nipple covers eller freebra) utan att flasha något. Finns i massor med olika tryck och kostar bara 99 kronor styck! KAP. Ska nog ta och köpa ett till.

Testade dem här med mina snygga Levi’s shorts. Nitarna har jag satt på själv.

72 Comments

wilma

Hur har du fått på nitarna ? använde du hammare eller så för jag har försökt men det göt så jäävla ont i fingrarna!

Reply
Alice

Kan du lägga upp bilder på alla dina tatueringar?
Behöver lite inspiration! ;)

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Skulle du kunna visa någon bild på din lägenhet!?
Btw, jättesnygga linnen!

Reply
Elin

Jag köpte det linnet på bilden längst ner för två veckor sen, det är hur snyggt som helst ju ;)

Reply
johanna

Hej vart köpte du nitarna <3 ?
Älskar din blogg, läser varje dag!
tack för svar
Kram

Reply
Julia

Hej Kenza!
Jag undrar om du har någonting under dina linnen/klänningar med öppen rygg?

Tacksam för svar :)

Reply
Norea

As snygga shorts (och linnena med)!! Men hur satte du på nitarna? Och vart har du köpt dom? :D

Reply
Julia

Hej! Har letat efter nitar jättelänge men har inte hitta några. Vart kommer dina ifrån och hur mycket kostade de? Snälla svara!

Reply
Elina Amby

Hej Kenza!
Jag har också köpt ett sådant linne. De du har på bilden till vänster. Dock är det ju mycket snyggare när man inte ser något bh band, så tänkte bara fråga dig om du vet var man kan hitta bra andra alternativ som t.ex. nipple covers?
Hoppas du svarar, kram på dig :)

Reply
Karoline

Hej Kenza

Hvor er dine shorts seje ! Hvor har du købt nitterne ? :-) vil du skrive et link?

Hilsen Karoline

Reply
Selma

Heeej fina Kenza! skulle bara vilja veta vartifrån du har köpt dina shorts? och ifall du skulle kunna tipsa om varifrån man kan köpa snygga shorts med nitar? jag håller på att döööö av allt letande och jag kan inte hitta några snygga shorts med nitar på :(
det fanns ett par jätte snygga shorts med nitar inne på gina för inte så länge sen men de tog slut så himla snabbt och nu är jag lost :( snälla hjälp?

Reply
Sarah

Köpte också två av dom! Super snygga, funderade på att köpa den du har till vänster också… hehe :D Själv köpte jag två transparanta, en svart och vinröd, skit snygga! Spana in dom också vetja! :)

Reply
Malin

Shortsen är ju sjukt snygga! Vart köptes dom? Behöver verkligen ett par nya och dom ser ut precis som modellen jag vill ha men inte hittar! Har letat ihjäl mig och provat massa olika men de har varit för tunna, korta, små fickor eller konstig färg =P

Reply
ánnie

jag hade nog tyckt det var väldigt obehagligt att ha brösten slängandes xD är det det?

Reply
Malin

Åh, jag har letat överallt efter nitar att köpa, men hittar bara sidor med antingen jättedyr frakt eller 3 veckors leveranstid :( Var köpte du dina nitar? :)

Reply
Felicia

Har ett likadant som på bilden längst ner ;) Och ett med en örn och en blommig för 99 också ;)Fast jag kör med en bandeo. Helst i vit :D

Reply
Sofia

Hej! Tänkte kolla om du har något bra tips på nipplecovers. Köpte precis från Lindex och kanterna på dem syns när man har t.ex. ett löst linne på sig. Hjälp mig snälla!
Kramar

Reply
sara

Hej! Har letat efter nitar jättelänge men har inte hitta några. Vart kommer dina ifrån och hur mycket kostade de?

Reply
Tilde

Hejhej! Sjukt snygga linnen! Men då undrar jag vad du har för bh till sånna linnen med öppen rygg. skulle vara jätte bra att veta så jag själv kan använda likadan bh till mina linnen med öppen rygg :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*