• header

Mihi

Idag hade jag tänkt ha på mig den här fina skjortklänningen från www.mihi.se men vädret sög så det blev för kallt.

Tycker iallafall att den är jättefin! Den är längre baktill och har ett stort hål i ryggen. Knapparna är guldiga så det lär bli snyggt med mitt stora bälte (det med 2 guldiga spännen) i midjan. Undvik de upprullade armarna, det är egentligen trekvarts-ärm men jag funderar på att klippa av dem. Tycker sånna här klänningar är finare utan ärm.

71 Comments

elina

Så fiiinnn, du vet verkligen hur du vill ha dina plagg, på ett bra sätt! hoppas du får ha en fin och varm helg ;)

Reply
Fanny

Detta har inte med just detta inlägget att göra, men ja måste säga – Kenza, du är helt fantastiskt snygg och bra! Du ser hälsosam och frisk ut och är en bra förebild med både utseende och beteende. Sjukt snygg är du också och har en fantastisk blogg! Kärlek ♡

Reply
Rebecca

Gud så snygg klänning!
Tycker också sådana klänningar passar bäst utan arm. Trekvarts armar blir nästan för mycket på klänningen om man har det fina bältet som du tänkt & ha. Jag hade nog klippt av armarna som du.

Reply
Emma

Jättefin klänning! Vill köpa en likadan, men såg att det bara fanns i one size. Hur är den i storleken? Tror du att någon som vanligt vis har storlek 38 och lite mer bröst än du kan ha den?

Ps. Tar studenten om en vecka undrar om du kan tipsa om några snygga skor?

Reply
Agnes LL

Jätte fin! Det är snyggt med ett hål i ryggen, tycker jag, när klänningen annars är ganska “klädd” :) Kram!

Reply
Sanni

Varför var du inte ute med din “GODA VÄN” Kanye west igår??? Haha ibland är du bara för mycket…oärlig och falsk är du usch!

Reply
jenny

älskar dig kenza men måste säga att fifan vad ful klänning kenza ha på dig mer sexiga klänningar inte en sån tantig gardinklänning som jag kan kalla det snälla sötis du har en perfekt stil men inte den därrrrrr !!! :(

Reply
Bridget Aughton

Hi!! I love this dress, could someone please tell me where I could purchase this from, its amazing!

Reply
Bridget Aughton

Hi!! love this dress, could someone please tell me (preferably in english, sorry) where I could buy this! Thanks, it’s amazing!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*