• header

Köpt kostym

Det var fan inte lätt att hitta en kostym som satt bra på en smal 15 årig pojke på  över 180 cm haha. Jäklar vad vi har sprungit i butiker! Men tillslut hittade vi en fin på H&M. Han kommer lätt vara stiligast på balen! :)

Nu är vi iallafall hemma. Min bror kommer vara här hela helgen för att mamma är bortrest….mys! Ikväll blir det dock grabbkväll för fulla muggar här så jag flyr hemmet och går ut och dansar med tjejerna.

74 Comments

elena

Men ÅH vad söt! Även om det var 8 år sedan (jösses vad tiden går) jag själv slutade nian och skulle på balen så vet jag hur nervös/pirrig din lillebror måste vara! Och , hehe, om jag sett dig på stan bakifrån så så hade jag trott att du var Lisbeth Salander :P

Reply
Clara

Åh din bror verkar så gullig, kommer på sleepovers hos sin syrra och hans fluffiga hår ser rätt charmigt ut! Är han en ladies man?

Reply
Sofia

Hej Kenza! Här kommer en fråga som jag har full förståelse för om du inte vill svara på den, men kan vara kul att veta eftersom många ställer sig så olika till frågan.
Din bror är ju 15 år och i den åldern brukar många börja dricka alkohol och allt sånt. Då undrar jag om du är den som inte alls vill veta av det, om du inte gillar det men ändå accepterar det och sedan inte tänker på det mer, eller om du helt enkelt vill ha kontroll över din bror och då menar jag att du köper dricka till honom och för att veta vad han får i sig under en kväll? En liten knäpp fråga, men… jag har själv storasyskon och det kan vara kul att höra hur andras storasyskon tycker och tänker ;) Kram på dig!

Reply
Emma

Så kul att få hänga lite med lillbrorsan själv också! Visste inte att du hade syskon :o Är du modell? Du blir så ovanligt fin på foton och det ser ut som att du ska vara en model på fotona..Tacksam för svar!

Reply
Carro - FRÅGA!

Har en fråga här. VEM är det som tar alla bilder på dig till alla dina “dagens outfit” typ? vem vem vem :D
ps. SUPERBRA blogg, läser den i princip varje dag. kram!

Reply
Lydia

Hej, jag har gjort en liten fanbild till dig. Du är verkligen min förebild och jag ser upp till dig, vill att du ska veta det. Du är supertrevlig när man pratar med dig och verkar som en fantastisk person. Hoppas att du får en bra kväll! Vill bara att du ska veta att du verkligen är en förebild. ♥

P.S. Bilden hittar du på min blogg.

Reply
Matilda

Bara för att Kenza bär en systembolaget-kasse så betyder det automatiskt inte att hon köper ut till sin bror, hon skrev själv att hon skulle ut ikväll. tänk på det innan ni skriver något dumt, people!

Reply
Tove

åhh gjorde samma ska med min lillebror för nån vecka sedan! Han har samma problem, lång och smal. Men såååå fina dom blir!!

Reply
Linda

Kenza kan inte du berätta lite om freebra? jag har fallit för plagg med öppen rygg och det är ju snyggare om man inte ha bh… Hur sitter den? storlek? vad är bra/dåligt osv! Vore jättkul om du kunde ta upp det här eftersom du alltid skriver om den och om plagg med öppna ryggar! :) kramar

Reply
Alva

Åhh, mysigt med brorsan!
Kan du lägga ut en bild på din bror när man får se hans ansikte bättre? :)

Reply
Andrea

Kan inte du lägga upp bilder på din bror så man kan se hur han ser ut? din blogg är bäst!

Reply
Laila

zwiiin :)
ahha men han var skit snygg!
jag är också marockan.
Är han marockan eller är han från din mammas sida?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*