• header

A real human being

Idag bjussar jag på en video min man har satt ihop. Han har aldrig klippt ihop videos och sånt förut så han bara testade sig fram, och det blev ju rätt bra!

Musik av College ft Electric youth – A real hero (låten/videon hackar tydligen om man kollar med mobilen)

324 Comments

ebba

åååå gud jag älskar den! vart jättebra & det är så fint med ljuset & den musiken till! tycker verkligen att du ska göra flera! :)

Reply
Amanda

Åh, vilken fin video! Den blev ju jättebra :) vad duktig han är! Och du är så vacker (som vanligt) :D

Kramar!

Reply
Julle

Hej kenza! Jag hoppas att du tyckte att brevet var bra? <3 det var så synd att vi inte kunde ta en bild på dig… :( men jag respekterar ditt privatliv! Kram på dig! <3

Kenzas svar: Hej! Tusen tack för det fina brevet men det är tyvärr inte okej att komma hem till mig. Även om ni är två söta tjejer som bara vill väl så känns det obehagligt att främlingar kommer och knackar på och vill ta bild på mig i min dörröppning liksom… Kramis

Reply
FIN!

Jättefin video, du skulle verkligen passa i en reklamfilm för någon klädkedja. :) Och dina ögonfransar är riktigt snygga, vill också ha böjda, långa och separerade fransar. Är det dina riktiga eller lösögonfransar, vad använder du för mascara?

Kram :)

Reply
amanda

Vad fint gjort! Guuuuuud vad långa ögonfransar du har! Du är ju stört vacker.

Reply
Emma

jätte fint gjort och jätte vacker är du Kenza! ni 2 borde absolut fortsätta med outfit videos :) tror alla dina läsare uppskattar det!

Reply
.

Den vart ju jätte bra och vad fin du är Kenza.
Det var nästan som en liten reklam film!!:)

Reply
Meh..

inte sådär skitsvårt att se att ni fått inspiration av hey gias video… kunde väl inte skadat o ge lite cred? lr jobbigt att lyfta fram andra?

Kenzas svar: Gick in och kollade för att se vilken video du menade och den är ju upplagd för bara några dagar sedan. Aleks filmade och gjorde den här videon för två veckor sedan (20e för att vara exakt) http://kenzas.se/2012/05/20/we-can-burn-brighter-than-the-sun/#comments

Sjukt jobbigt med folk som alltid ska tro det värsta om andra.

Reply
Elsa

Den var fin, din pojkvän är duktig. Tycker det känns dock lite som du blivit riktigt inspirerad av din vän Angelica Blick på många plan.

Kenzas svar: Jag blir inspirerad av alla mina fantastiska vänner, blir inte du också det? Mina vänner är iallafall väldigt inspirerande allihopa, på många olika sätt. Sen hur Aleks har redigerat/valt att filma har jag ju ingenting med att göra. Kram!

Reply
Katrine

Fy flate for en utrolig fin video! Har virkelig kjæresten din aldri klippet videoer før? Han er isåfall kjempe flink! :-)

Kenzas svar: Han blir asglad för era kommentarer och hälsar tack! Nej han började testa sig fram bara och lärde sig väldigt fort. :)

Reply
jozze

i love you kenza du e sjukt skööööön! flippig och vacker tjej på samma gång! u go girl:) älskar din blogg!!

härligt fin film, jag snöade in i den:D :)

Reply
NICE!

Wow, like a PRO, sjukt bra! Klippet (ljus, känsla osv osv) påminner om en del jättar på Youtube tycker jag.
T.ex. hmmmm nu ska vi se… Michelle Phan!
LÄNK: youtube.com/user/MichellePhan
Kolla in hennes “småfilmer”. =)
När jag skulle ta Aleks webadress ur minnet och försöka gå in på den blev det dock stort fail – http://www.tulibadubachu.com …. Haha. Keep it up K&A! =)

Reply
Kiki

Hej Kenza
Det er en super fin video, og meget proffessionel. Ved du hvilket program din kæreste har brugt til at redigere den i?

Reply
Sivo

Herregud va alla ska snacka om att han kopierar andra o shit-.- skit duktig han är för att vara nybörjare! Du är lika vacker, blir det mer sånna videos eller tar det mycket tid?Hoppas på fler!

Kraaan

Reply
Rebeccar♥

Åh i himmelens änglar va vacker du är, jag dör och dör och dör och dör.
Och Aleks gjorde ett otroligt bra jobb ! Ha en bästa dag ♥

Reply
olivia

men ååååhh vilken fin video! så himla bra gjort och så fint ljus så fina kläder så fint allt va bara! stor applåd! haha nej men seriöst, väldigt bra gjort!

Reply
jenny

åh den vart ju bra och jag gillar verkligen ljuset i videon! vet du möjligtvis vilket program han har redigerat den i? :)

Reply
Dixi Wonderland

Helt sjukt fin video! Älskar att din personlighet kommer fram då du inte är super seriös privat (i alla fall den bilden jag fått av dig) Älskar när du blåser ut blomman också. Helt underbar film och bra val av låt!

Reply
Francy

Haha du måste skoja att detta är hans första ihopklippta film! Född som en naturbegåvning eller? Guess so!

Reply
Amanda

Hur kan du ha så fin hy?!? Det kanske är sminkningen isåfall kan inte du göra ett inlägg där du visar hur du gör? :)

Ps. Filmen var sjukt bra!

Reply
Therese

Gud vilken fin video, den har ni lyckats bra med :D Men måste bara tillägga att jag som läsare tycker det är sjukt tråkigt att läsa vissa kommentarer och kan då inte ens tänka mig hur du känner. Tex, att du blivit lite för inspirerad av Angelica Blick bara för att hon la upp en “liknande” video för någon dag sedan när det var några veckor sedan ni filmade? Kan inte förstå hur det kan sticka så mycket i folks ögon så fort du och många andra lyckas med något?.. Kram :)

Reply
Louisa

Jättefin film! Bra klippt och så, men han hade ju kunnat filmat i lite roligare vinklar, något att tänka på till nästa gång :D

Kenzas svar: Det har du rätt i! Tack för tipset!

Reply
Sara

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Så snygg du är! Ljuset o allt. Din kille e jätte jätteduktig!
I like big time!

Reply
Simon

Helt fantastiskt! Att du visar din outfit i en video är så modernt och ballt :D

Reply
Ellen

Jättefin video! Creed till honom alltså, fan vad gullig pojkvän du har! :’)
Tycker du är jättefin! Kram! :)

Reply
H

Han var ju sjukt duktig!!
Man skulle lätt tro att det var ett proffsarbete! Hälsa honom det :) Något han kanske ska satsa på som hobby?

Reply
Lovisa

vilken fin video, han är ju jätteduktig!
Kan inte du börja med såna videor lite oftare, då du visar din outfit? Skulle vara jättekul!
kram

Reply
Mandie

Vilken cool idé med en video! Den var jättefin, precis som du. Det skulle var grymt om ni gjorde flera nån gång :) Vilken insperation man får! Det var till och med ännu bättre med en video än alla fina bilder, eftersom du blir lite mer “verklig” för oss läsare så att säga.. haha ;)
Kram Kenza, du är den jag ser upp till mest <3

Reply
Elina

Han var ju jättebra på att göra såna videos! :D Och du är jättevacker! Fler av dessa!

Reply
Marie M

Grymt fin video och roligt att se!
heja er!! Fram för fler sådana vackra videos :)

Reply
Isabelle

sånna får han allt fortsätta att göra:) roligt att se nästan irl ist för bara bilder;)

Reply
lovisa

Vilken fantastisk fin video och jag måste säga till din kille att för att vara första gången var han verkligen jätteduktig! Det här borde du göra oftare Kenza :)

Reply
Madeleine -+the+faschist

gud vad fin.. ljudet och allt var jätte fint!
börja göra reklamfilm men komihåg att sluta röka :(
snygga människa ska nte förstöra sig och röka! elr inga är människor är värda och förstöra sig själv! SLUTA NU!!!! :D
Jag ber dig! :(

Reply
Ellen

hej! jag kommenterar väldigt sällan(nästan aldrig) någons blogg, men när jag såg denna videon kände jag mig tvungen till det. ni ska verkligen ha cred för denna och sånt här vill vi se mer av! grymt!!

Reply
S

Jättefin video men jag måste bara säga hur töntigt det låter när du säger “min man”. Eller är ni gifta?

Reply
Hannah

Men åååh, vad fint! Han har verkligen potential! Älskar början och slutet med blomblåset :)

Reply
Isabell

Den var ju jättebra! Du är jättefin och liksom typ perfekt! :) Men jag tyckte “filmen” var super bra i alla fall!
Kram

Reply
Layzie

Herregud, han är ju skitduktig, som ett riktigt proffs! :D
Och sen så är ju du jättevacker med ♥

Reply
åh

Skitsnygg video som sagt men korkat av din pojkvän att länka sin hemsida som inte ens funkar..!

Reply
Linnéa

Tyckte att videon var jättebra! Det märks inte att detta är första gången han har gjort det! :)

Reply
Sara

Jättebra jobbat men en liten grej din pojkvän borde tänka på gällande klippningarna (har pluggat filmredigering) Om han filmar en scen och sedan klipper över till en annan i cirka två sekunder och sedan går tillbaka till den första scenen igen så förväntar man sig som tittare att det ska ha gått två sekunder även där.. Annars blir det liksom ett “hopp tillbaka” igen, om du fattar vad jag menar. Allmänt känns klippandet lite hackigt ibland, kanske ett tips att ha lite fler jättekorta scener och sedan en längre, och sen några jättekorta igen och två lite längre.. Men efter en massa massa övning så kommer han känna naturligt när klippningarna ska göras :) Variation är jätteviktigt, oavsett om det gäller när/avståndsbilder (vilket jag tycker han lyckats bra med!), vinklar eller hur långa klippen är! Lycka till!

Reply
Ellen

Gud vilken fin video rikigt vacker och du är så jävla vacker Kenza! Lägg gärna in flera såna här videos för man fick verkligen se dig och dina snygga kläder, jätteroligt.
Kram Ellen :)<3

Reply
hanna

OTROLIGT FIN FILM! vilken kamera har ni använt? Det var en sån otrolig på skärpa :) Kram!

Reply
N

SKIT BRA KLIPP! Jag vill verkligen se fler sådana här! Då får man även se hur kläderna sitter när du rör dig, din pojkvän är riktigt duktig! :D fler fler!

Reply
L

Otroligt fint video! Hade kunnat bli bättre om det var filmat från olika vinklar. Jag tyckte det definitivt såg ut som en riktig reklamfilm för kanske, skor eller kläder. Haha :)

Reply
Elin

VIlken fin video! Läskigt att jag precis satt och nynnade på den här låten och sen ser jag att den är med i filmen haha… trodde att det bara var jag som visste att den här låten existerade hehe

Reply
Emma

Det där var riktigt bra gjort! Kändes nästan som en sån klädreklam på TV. Hoppas det kommer flera, lite variation från outfits bilderna:)

Reply
maria

Helt underbart!Gärna mer av sånt här. Det är så Vackert med dig i videon och vackra musiken. Din kille är duktig och du är en Väldigt Vacker kvinna Kenza <3
Ha en mycket bra fortsatt helg <3
Kramar från maria

Reply
Ida

Jättefin video och jag älskar ljuset i den. Det är som harmoni över allt och man blir lugn och ler igenom filmen typ haha. Jättefin och du var jättevacker i den!

Reply
johanna

ååh så fin, fick typ gåshud haha:) hälsa killen din att han verkligen har talang, sjukt bra redigerad och allt, ja allt stämde bara!

Reply
Linnea

Hej Kenza! först ville jag bara säga att jag verkligen älskar din blogg! följer den dagligen! och att videon verkligen var skit grym! sen har jag också en fråga till dig,är det aleks som tar dina outfit bilder? (förutom dom du inte tar själv då)
skulle bli jätte tacksam för svar! ha en fortsatt fantastisk dag, för det är du värd! kram :D

Reply
Jasmine

Aleks jätte bra jobbat som en proffs har filmat!!

Du borde göra mer sånna videos :-)

Kenza du ser helt vacker ut love your outfit!

Reply
Vendela

Gud vilken bra och fin video, kan inte fatta att det är den första aleks gjort!!! och kenza, guuud vad grymt vacker du är :) hoppas de kommer upp fler ;)

Reply
Jaowöii

Det var ju en bra börja på att lära sig, underbart kan jag säga!!:D
Tänkte fråga dig , kan du snacka marockiska? (stavning)

Reply
Rebecca

Jättebra outfit film! Tycker han borde göra det oftare. Det var faktiskt lite roligare att se än bara bilder som annars. Man fick liksom se kläderna i olika vinklar.

Jättebra!

Reply
Sofie

Hej! Har läst din blogg i flera år nu men ALDRIG kommenterat men det här var helt klart värt en första kommentar, ÄLSKAR filmklippet!

Reply
Emma

Hej.

Shiiiit, sjukt olaglig video art lägga upp!
Google på olaglig synk.

Hoppas ni får en faktura!

C.

Reply
Elin

Du får hälsa pojkvännen din att det var en riktigt bra och fin video, man kan inte tro att han är nybörjare :)

Reply
Lina

Första gången jag är inne och kollar kommentarer här faktiskt. Måste verkligen säga att, shit vilken bra stämning det är här, till skillnad från andra bloggar. Speglar din insida kenza, keep it up!

Reply
Pia

Jättesnygg video! Super!! Aleks är jätteduktig och ni borde verkligen fortsätta att lägga upp någon sådan här video då och då :)

Reply
Julia

Såg ju ut som värsta reklamfilmen :O jättefin video! :D Han får gärna göra flera!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*