• header

3e juni 2012

Nu har min bror åkt hem! Det har varit hur mysigt som helst att ha honom här hela helgen.

Igårkväll var vi ett gäng som gick på bio och såg den nya “Alien”-filmen Prometheus 3D med svenska Noomi Rapace i huvudrollen. Den var väldigt bra! Hade dock förväntat mig att det skulle vara ÅRETS FILM (kanske för att min pojkvän har gått runt och sagt det i flera veckor nu haha, även han blev lite besviken) och den hade kunnat bli så jäkla mycket bättre om man (utan att avslöja något) bara hade fått veta lite mer historia. Fått lite mer svar. Men den är lätt sevärd! Om man älskar sci-fi som jag.

Nu måste jag gå. Här får ni en bild på hur jag ser ut idag! Ordentliga outfit-bilder kommer senare. ♥

54 Comments

dina

Kenza! Filmen är baserad innan tiden då den första Alien filmen kom ut. Den var grym. Gjord på old school sci-fi. Ta och titta på Alien filmerna och AVP filmerna och sen se om Prometheus så kommer du garanterat se filmen med nya ögon

Reply
Lova ▲

Hej, skulle du kunna hjälpa mig med en sak? Berätta hur man matchar virkade vita shorts. Kan du inte göra sånna inlägg lite oftare, hur man matchar olika saker? Det skulle bli sjukt uppskattat! Tacksam för svar, världens bästa bloggare är du.

Reply
Alex

Det är ingen Alien film och det enda som störde mig var att vissa grejer inte passade i tidslinjen, men poängen var ju att det inte är samma planet så det är väll förståeligt. Svaren man får är däremot tillräckligt Ridley Scott har inte svaren till varför vi är här, det har ingen så han kunde inte svara på särskilt mycket mer än vad han gjorde. Poängen med filmen är att du sak tänka och få dina egna idéer om vad och varför, inte att du ska få allting förklarat för dig.

Reply
Jozze

Riktigt stilrent vackert !! En riktig Movistar! Klänningen måste jag helt enkelt köpa :):) jättefin . ♥Du är riktigt fin och din blogg rockar!

Reply
Alice

Årets film är lätt the hunger games! Inget slår den! Rekommenderar den till dej som älskar sci-fi, för den utspelar sig i framtiden :)

Reply
palle

Kan inte din pojkvän skaffa blogg? Hade varit intressant att se mer filmer från honom och läsa om när han tävlar osv :)

Reply
Fanny Sahlin

Man bara älskar det. Man hittar inget fel? Vad är det med dig kvinna? Hur lyckas man? Din pojvkän lär vara stolt över att ha en sådan begåvad, smart och vacker tjej. Eller dina föräldrar som har skapat en sådan skönhet.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*