• header

Dagens


Klänning från mihi.se – bälte från chicy.se – armband från H&M – brillor från Nastygal – boots från JC. Läpparna är målade med Chanel’s läppstift Rouge Coco i färgen “Cambon” och håret satte jag upp med hjälp av en hemmagjord “donut” (avklippt strumpa).

151 Comments

d

Din blogg är SJUKT TRÅKIG! Max tre inlägg om dagen med dina fattiga “dagens outfit”. Du förtjänar inte alla möjligheter du fått p.ga. din blogg. Hejdå. Du suger och synd att tandställningen inte hjälpte mot apmunnen..

Reply
Clara Søbæk+Holm-Hansen

SOOOOO GORGEOUS!! Love your dress – so chic, but sporty and elegant too!

Reply
Lotta

Snääällla kan inte du lägga ut bilder på din garderob? Skulle verkligen vilja se den! Älskar din blogg! Kram

Reply
Emma :3

Nasty gal är en av mina favorit ställen att shoppa online på. Beställde nyligt en väska där ifrån! :D

Reply
fernanyi

Hey kenza!!! I see that you cut the sleeves off the dress, it turn out nice I really like the back of the dress, perfect spot for a cut out!! Have a nice sunday XOXO Fe

Reply
amanda

hur har du gjort så klänningen blivit utan tyg på armarna? eller den var så från början? :)

Reply
Ellinor Weman

Hej Kenza! Jag skulle verkligen bli jätte tacksam om du skulle svara på denna fråga,behöver hjälp!
Nu är det så att jag ska köpa din Jofama By Kenza 3 jacka,den vanliga i skinn som typ alla tonårstjejer har haha..men jag vet inte vilken storlek jag ska ta?! jag är en XS-S,14år,165cm lång..ska jag ta 32 eller 34? vill helst kunna ha lite plats till en kofta/tröja under också! JÄÄÄÄÄTTE tacksam för svar verkligen. Kram!

Reply
Sofie

Sjuuuuukt snygg outfit! Passar dig verkligen perfekt!! Helt galet snyggt!Fin krage, fin rygg! Sjukt snygg helt enkelt. Blev sugen på att köpa en likadan klänning!

Reply
emma

Skulle du kunna visa hur man gör en “Hemma gjord donut” ? tack i förhand <3

Reply
Vanessa

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig som jag hoppas på att du kan svara. Jag är en tjej på 13 år, som vill bli model. Men jag har ett problem och det är att jag har lite för stora lår och rumpa än min mage. Alltså när jag provar shorts, jeans osv.. så är alltid det perfekt hos låren och rumpan men stor i magen. Jag försöker banta men jag är en riktig godis gris, och så försöker jag också träna men jag är en riktigt lat tjej. Har du nån annan tips på hur jag kan gå ner ca, 3-5 kilo? Kram!

Reply
Anonym

Hej Kenza!! Hoppas allt är bra med dig? jo det är såhär att jag är inte en sån person som gnäller om andras utseende och vad de tar på sig. men eftersom att du är en “stor insperation” för många så kan jag inte ignorera det här (fråga mig inte varför, för att jag själv inte vet det) :/ jag tycker att du är en väldigt trevlig tjej och väldig vacker tjej :) jag tycker inte att du är “världens vackraste” person eller “perfekt” person. För att alla kvinnor är lika mycket värda och alla kvinnor har fina former. men tyvär så ärdet så att vi använder “fel kläder” som inte passar till våran form. Du är en person som vet vad som passar dig eller inte :) Men tyvär så käns det som att du inte vet längre om vad som passar dig och vad som inte passar dig… Du tar på dig kläder och accesoarer som inte alls hör ihop. Du börjar ta på dig kläder som visar dig äldre ut, exp klänningen du har på dig idag :/ Jag gillar verkligen klänningen för sig, men om jag ska vara ärlig så passade den dig inte alls… inte bara det. Klänningen och skärpen tillsammans visar dig ännu äldre ut, och då menar jag mellan 35-40 år. Snälla hitta tillbaka till den stilen som passar dig och din kropp… du är en väldigt vacker person. Förlåt om jag har gjort dig besviken, det var inte med meningen… <3

Reply
Kenza från Frankrike :)

Tjena Kenza !
Några kompisar har tipsat om din blogg och jag tycker du är supersnygg ! Jag har inte tittat helt början så du kanske redan har svarat på denna frågan men i alla fall : Hur lång är du utan höga skor (alltså barfota ^^) ? Tack i förväg <3 Du har en sån bra stil och skulle du kunna tipsa en klädaffär där det inte är för dyrt ?!!
Kram Kenza från Frankrike <3<3

Reply
JohannaStenroos

Hej Kenza!
Är kär i sådana klänningar! Men hittar ingen.. Behöver en till på tisdag. Har du något tips på var jag kan köpa en på kort varsel? :)

Reply
an_TH_seite

Schwarz und Gold! Mein Gott, Es ist so schön *_* This dress was created especially for you! I mean that cut-out on the back and “hilf mir fliegen” look awesome.

Reply
Stina

Så sjukt snygg outfit! Fast ALLT passar ju på dig! :D
Förresten, när skulle du fixa din header sa du? :) Denna är ju sjuukt snygg, men du sa för några veckor sedan att du skulle ändra den. Fast först skulle bilderna komma ut i tidningen först :)
Aja, Kram!<3

Reply
ulrika

hej, du är verkligen fin i allt, är så sjukt avundsjuk på dig !
Älskar din blogg !
<3

Reply
N

Förlåt men din blogg blir verkligen bara tråkigare och tråkigare. Det är trots allt ditt jobb, ryck upp dig för fan.

Reply
Adela

Kenza we’re dying over here because you’re pure perfection. It would be cool if you could promote some blogs from other countries, please :D

Reply
Yas

GUD SÅ FINT DETTA VAR! SJUKT FIN OUTFIT!
Du är alltid lika snygg, men gud detta var Class!!

Reply
Lynn

Har inte kommenterat här på flera månader men nu var jag tvungen! SAAAAAAAAATAN VA SNYYYYYYYYGG du är!:D

Reply
Bell

oh va fin klänning kan du inte köpa en sån till mig du som e så rik haha skoja ..

Reply
Rebecca

Jättefin outfit! Var det inte kallt?
Här blåser det som bara den, Hoppas att det blir lite finare väder här iallafall.

Reply
Stephanie

Vilken fin klänning! Du matchar alltid sina fina kläder med coola detaljer. Har bara en liten fråga när ska du byta design/header? Inte för att den du har nu är ful men du har ju haft denna länge nu och det skulle vara kul att klicka in här och se ny.

Reply
Julia

Snälla kan du visa hur man gör en sån dounat till håret skulle vara jävligt snällt:))))))))))))

Snälla
Snälla

Snälla

Snälla

Snälla

Reply
stina jedeberg

alltså jag har ett litet problem nu inför sommaren när man kommer bära mycket shorts och visa benen..
hur gör du för att hålla benen rakade och ändå så bruna?! jag tycker själv att det är supersvårt(speciellt i början) att behålla brännan, men man vill ju samtidigt inte ha hår på benen, för om jag har förstått rätt så försvinner det ju en massa döda hudceller, och det är ju de hudcellerna som har den bruna färgen! hoppas du förstår min något komplicerade fråga, haha.. ;)

Reply
Norsk jente

Du ER et helt fantastisk vakkert og SUNT forbilde
for jenter!

Jeg elsker å lese bloggen din!
Så herlig med en frisk og naturlig tjej!
(har lest bloggen din siden du startet- og måtte
bare si det ;-)

Reply
Pia

ÅH HERREGUD VAD SNYGGT!! O_O Alla outfits som du lägger upp har det där lilla extra och är alltid inspirerande att kolla igenom men denna slog priset, det var väldigt vackert! :)

Reply
Ina

Sjukt tröga folk är ibland. JC = Jeffrey Campbell. Hört talas om förkortningar kanske?

Btw, älskar din stil Kenza! Keep up the good work.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*