• header

Kjolar

Jag älskar långkjolar nu till sommaren, tycker att det ser så himla romantiskt och fint ut. Men jag föredrar att visa (och lufta haha) lite ben och därför är dessa chiffong-kjolar som är kortare fram helt perfekta.

Blev väldigt sugen på både den persikofärgade och den mintgröna. Vill jag klä upp mig lite matchar jag en sån här kjol med höga klackar & någon fin blus i (kanske en jeansskjorta utan ärm, eller en virkad topp). Vill jag klä ner den gör jag det med ballerinaskor, stora solbrillor och en tunn slapp t-shirt lite slarvigt istoppad. T.ex. den vita jag har från Acne.

Kjolarna kommer från chicy.se

104 Comments

LM

Hej Kenza!

Kan du inte ha någon slags läsarträff på nåt cafe eller så. Vore jättekul att få träffa dig och jag som är så pass “gammal” vill ju inte stå och hänga med alla dina unga “fans”. :)

Reply
Stina-Lee

Åh vilka härliga kjolar, håller med dig om den persikofärgade och den mintgröna. Lär nog sitta skönt över min tjockismage i sommar! Du, skulle vilja få tag på dig men har inte kvar ditt nummer efter alla dessa år, hihi. Kan du inte maila mig när du har tid? Kramar!

Reply
Katrine

For noen nydelige skjørt! Jeg elsker sånne skjørt på sommeren selv, det er så utrolig fint og jeg må virkelig skaffe meg et slikt et snart :-)

Reply
Natta

Snygga!! ;) Puuss älskar dey Kenza <3 Bästa syrran ;) Haha skoja men du e bara så himla bäst!!!!

Reply
Maja

Visste du att din kille är nr 30 på Sveriges sexigaste killar?
Snälla svara <3

Reply
Claudia Vespucci

Visste du att det var sådana kjolar prostituerade bar under renässansen? De bar sådana kjolar lite kortare längre fram för att man skulle kunna skilja dem från respektabla kvinnor? Tänka sig vad modet kan ändras…

Fina kjolar föresten. Liten kul grej att veta bara. Kram! :)

Reply
Sanrda

Guud så dina!! Du skulle passa bra i alla, men jag gillar den persikofärgade och den rosa bäst!:))

KOLLA IN MIN BLOGG FÖR ATT LÄSA DET SENASTE OM KÄNDISARNA PÅ MTV MOVIE AWARDS GALAN SOM ÄGDE RUM INATT!!:D

Reply
Julia

Jag har en fråga till dig Kenza. Hur kunnde din blogg bli så stor från första början? Tacksam för svar. Btw du är sjukt snygg!

Reply
Anna

Jag ÄLSKAR kjolar! Btw Kenza, är det inte dags för en ny somrigare design? ;)
—> Frågestund på bloggen!

Reply
Hannie

Kenza du vet väl att bara du skrev om dessa kjolar så höjde chicy.se priset med drygt 40 kronor för att de vet om att många kommer köpa de. Vilket jädrans hyckleri från bådas sida!

Reply
Tess

Hej Kenza! Skulle jag kunna få intervjua dig om mode och sen publicera det på min blogg? Skulle vara jätte roligt om du kunde svara på det här via min mail :) kram Terese

Reply
Sandeey

Hej Kenza!

Jag måste först kommentera att du är en stor inspirationskälla för många unga tjejer när det gäller mode och för mig inspirerar du med att kunna göra bloggen till ditt levebröd, fantatiskt :)

Men det är en sak jag är väldigt bekymrad över när det gäller din typ av livsstil och hur du fungerar som förebild. Jag förstår helt klart att alla får leva precis vad de vill men jag vill bara lägga in en kritik som kanske kan få någon att tänka till. Har du någonsin tänkt på miljöproblemen vi har idag? Och hur står du för det? Det jag menar är att du shoppar konstant nya kläder och accessoarer och detta är ju ren form av konsumering som är väldigt negativt mot miljön. Jag har ju läst en hel del av dina inlägg och som jag förstår så är du en typ av modeperson som visar ganska mycket nya trender. Men ett problem i detta är att du köper nya kläder och det är sällan jag ser att du handlar secondhand eller begagnat och gör dem eller inte. Detta ger ju klart en bild till andra personer, som ser upp till dig, att det enda sättet att följa den trenden eller mode är att handla(tyvärr Kenza, många inspireras inte utan snarare följer dig slaviskt i trender fast att din tanke säkert är att bara inspirera med din egen stil). Jag skulle jätte gärna vilja veta hur du tänker runtomkring det här ämnet, att du bidrar en liten viss del till en slags konsumtionshets som orsakar massvis med problem för miljön och andra människor.
Du får gärna svara på detta inlägg här eller bara endast mail till mig. Miljön är något jag brinner för och försöker klura ut lite av hur andra i samhället tänker om det.

Ha en bra dag! :)
//Sandeey

Reply
Natha

Hej kenza.
Det är så att jag är rätt så kort, lite under 160 cm. Men jag skulle väldigt gärna vilja ha en maxiklänning.
Har du något tips på hur man som lite kort kan bära upp en långklänning snyggt? :)

Reply
Ninni

Jädrigt snygga klolar!! :)

Till alla som har instagram: följ mej så kommer ni få se helt fantastiska bilder på både mej och naturen :) Följer er som följer mej :)

Reply
Anna

Hej ! Jag är intresserad av att köpa dina skinnbyxor som du gav ut för ett tag sen..

Men jag hittar dem ingenstans ! Säljer du fortfarande dom ? Var finns de att köpa ?

Jag läser din blogg varje dag !

puss

Reply
Upprörd läsare

Hej Vrf har du ännu inte bytt header jag börjar bli irriterad på att du ljuger svara så snabbt som möjligt.

Reply
saally

Hahahaha! Du har ju ALLTID ´kort på dej din **** du vill ba va SEXIG o visa din kropp… fyfaaan du kommer brännas i helvettet marockan – ****

SNYYYYGG DU E! (Skrev så för att kommentaren ska godkännas,hehe)

BYYEEEEEEEE

Reply
anna

hej kenza
du är så grymt fin helt stört och jag tycker att du är en underbar modell,själv så är jag en väldigt sprotid tjej som i hemlighet vill bli modell… fast det vågar jag inte säga till någon.Jag har kollat på american next top model så länge jag vet och hemma brukar jag gå i klacksskor och ibland går jag till spegeln och posera,jag tycker att jag börjar hitta min vinklar nu! Men jag ville bara egentligen säga att du är en GRYM förebild:)

Reply
Jennifer

Långkjolar och långklänningar är sjukt fint! LÅngkjolar tycker jag är så svårt att hitta nån som sitter fint, och passar bra! :p Men de där var sjukt snygga! :D

Reply
Sara

Den turkosa skulle verkligen vara fin med en vit istoppad t-shirt och dem vita virkade Jeffrey Cambell skorna :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*