• header

9e juni 2012

Hello!

Jag hade en sån himla bra dag igår. Jag och Humlan strosade runt, hängde i solen & åt middag hemma hos henne. Sedan åkte vi hit, drack varsitt glas rosé och gjorde oss i ordning. Mötte upp fler vänner och drack ett par drinkar på Josefina. Där satt vi med filtar under värmelampor. Mys!

Efter det dansade vi lite på Stures. Kastade in handduken innan tre så jag har sovit ordentligt, men vaknade ändå upp med en jobbig huvudvärk. Det blandat med alla nysattacker (pollen) gör mig sjukt seg idag.. Ska ta och äta lite mat nu och slappa. :)

118 Comments

Rak

De e inte många som kan spela i din liga, men din kompis på bilderna är fan liiiite snyggare än dig!

Reply
weronica

Heeej Kenza! ja tror du har fått denna frångan några miljader gånger men åter igen vilken storlek har du på din locktång och vilket märke?
Puss&kram!

Reply
Rebecca

Jag skulle gärna behöva tips på hur man får sådana lockar som du har!! :) Vad använder du och hur gör du?

Reply
Vilma

Det känns Kenza som du inte är intresserad och att du inte gillar att blogga längre, kommer liksom 2 inlägg om dagen typ. Känns som du bara bloggar för pengarna, tro det eller ej men vi märker det! :D

Reply
Rebecka

Åhh, du är så himla vacker! Lite fubbigt faktiskt! ;)
Jag undrar även hur du gör för att ditt hår ska bli så fint? Det ser aldrig ut som att du har dåliga hårdagar, vilket är fubbigt det med! Hihi! Förövrigt får du ha en trevlig helg! Kramis :)

Reply
Natalie

Var det verkligen du som var på instagram igår och la en bild på din tå? Haha om det nu var du så kan jag säga att det var sjukt kul att läsa alla dina kommentarer + att du svarade mig haha! Kramar <3

Reply
Jenny

Hej kenza!
är verkligen ett jätte sort fan av dig!
älskar din stil och din personlighet ja allt med dig!
skulle du vilja vara snäll och lämna en komentar på min blogg för mina kompisar mobbar mig i skolan och det gör även alla killar :( men mina kompisar pratar om hur bra din blogg är hela tiden och om jag visar dom att ja ftt en komentar av dig kommer dom äntligen börja gilla mig kanske
puss och kram ditt stora fan-jenny!! <3

Reply
Josefin

Du är så himla fin kenza!
Jag verkligen älskar din blogg!
Kramis på dig! :) <3

Reply
Kajsa

Hur får du till det där håret? Det är super snyggt och precis lagom lockigt, inte för “prinsessigt”. Använder du lochtång eller är det permanentat? Eller är det din naturliga hår grejj?
I vilket fall, super fint och fin färg på det också!
Stort fan :)

Reply
ida

hej kenza din blogg är bäst
och du är så vacker
önskar jag såg ut som du :)

Reply
ida

åhh kenza du är sååå vacker vill se ut som dig i när jag blir lika stor som dig :)

Reply
Julia

Hej Kenza! Va kul att du hade trevligt när du var ute:) Måste fråga, för bilderna fick mig att undra, har du blekt dina rosa toppar nu? Eller har dom blivit så av dushar bara? För det ser nästan puder rosa ut nu.

Hur det än är, så är det fortfarande fint, det rosa passar dig verkligen:)

kram /Julia

Reply
Julia

Va fin du är Kenza!! :)
Jag vill se ut som dig! :)
Det skulle vara roligt om ni läste om blogg som jag delar tilsammans med min bästis!! :)

Reply
Bikke

Detta är min åsikt, antingen kommer du skita i den eller ta åt dig av den, du bestämmer. Men jag tycker du inte visar någon sida alls av ditt maroccokanska ursprung, du kan säkert heller inte språket. Visa i alla fall lite stolthet!?

Reply
alin

and this is the time when somebody else looks beautiful than u do! :D lovely blond <3

Reply
Annie

Hej !
Du som är så grymt bra på kläder, kan du typ lägga upp bilder på typ snygga klänningar till bröllop. Ska nämligen på bröllop snart och jag vet inte vad jag ska ha på mig!!! Och då menar jag menar en fin klänning som jag då som en gäst kan ha på mig ! :))
Du är verkligen grym på alla sätt Kenza, så sjukt fin ! :)
Kram Annie

Reply
Jessica

Hej fina Kenza,
Det kanns som att du borjar trottna pa bloggen? Givetvis har vi alla dagar vi bara vill dra tacket over huvudet, speciellt pa mandagmornar…
Men det har kannts sa ratt sa lange nu, det blir farre och kortare inlagg.
Jag jobbade for ett underbart foretag i fyra ar, men borjade trottna pa att jobba 6 hela dagar i veckan, och sa helt plotsligt gick foretaget i konkurrs. Vad jag saknar mitt jobb nu, jag skulle gora vad som helst for att fa jobba 6 dagar i veckan igen. Min sambo och jag kampar varje manad for att fa det att ga ihop, och det kommer inte att halla mycket langre om jag inte far ett nytt jobb snart. Jag bor namligen pa Irland, och det ar helt ofattbart svart att fa jobb har just nu. Nu var det inte meningen att jag skulle klaga har, utan vad jag ville saga var, att var forsiktig, och uppskatta vad du har. Ibland kanns det jobbigt, men det vore annu jobbigare utan det dar jobbiga jobbet man ibland kan trottna pa…

Kramar!

Reply
emma

tänkte bara ge dig ett tips för slippa må så dåligt av pollenet på morgonen: Skölj alltid ur håret på kvällen (skit i hur trött du är det hjälper!) speciellt om du har så mycket hår, för det sätter sig så himla mycket pollen i håret o kudde etc, och vädra alltid ut rummet på natten och om det regnar!

humlan är så galet jävla snygg!

// En som inte ens kan gå ut när pollenet är värst! :) KRAM!

Reply
lejla

Haha älskar den 2 bilden, som är redigerad (ser ditt ansikte längst till vänster har du glömt ta rött) ;)
Kan du inte blogga lite oftare,snääälla?
Kram :)

Reply
Amanda

Hej Kenza!<3
jag tycker du och Hulman är skit lika ni ser ut som syskon på första bilden:)
Du har ju så sjukt fint hår är det naturligt?
får jag har samma hår som dig men mitt är naturligt och jag älskar mitt hår…..:)
ha en bra dag och du har värdens bästa blogg….för du är inte så dryg som dom andra för du skryter inte att du är snyggast och så:)<3 puss kram

Reply
Louise

jag har tänkt på en grej , heter hon Humlan for real eller kallas hon bara för det? Och om det är smeknamn, hur 17 kom det till?

Reply
Ronja

Vi alla vet ju att du för jävla snygg men jag måste verkligen säga att Alexandra riktigt sjukt “stunning” haha, tänker verkligen alltid på att hon är så sjukt fin när jag ser en bild med henne!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*