• header

Dagens

Shorts från MinkPink / topp från Monki / jeansskjorta från Chicy.se / gamla boots / brillor RayBan

116 Comments

jessica

jätte fina kläder älskar din bloggg så mycket du har en sån inspererande still och dätt att skiva på pussar

Reply
sofia

snyggt! här har det varit grått och spöregnat heeeela dagen så jag har inte varit utanför dörren. X)

Reply
elin

tycker du att man kan ha en svart klänning på skolavslutningen? och tycker du att man kan ha spetsshorts på skolavslutningen, och hur ska man matcha dom isf? :) super fin outfit!!

Reply
Nicolina

Vackra kvinna!!

Förresten, tänker du som jag vad det gäller framgång och lycka? Att det bara är du själv som kan göra det aktiva valet för hur ditt liv ska se ut? Kika gärna in och debattera i ämnet :)

Fortsatt trevlig söndag!

Reply
Lova

Hej!

Jag bara undrar, med tanke på din klädkonsumtion och alla resor du gör, om du på något sätt kompenserar för eller tänker på miljön?

Förövrigt tycker jag att din blogg är väldigt rolig att läsa och att du är en bra förebild! :)

Reply
AnnaMaja

adjfkhnmnahvsnj känner mig såhääär cool nu när jag fick se att jag har samma spets linne som Kenza hoho :D

Reply
Micaela

Känns som att du ledsnat lite på bloggandet.. Få och ganska fattiga inlägg. Har alltid varit ett stort fan av dig då du har sunda värderingar och inte låtsas vara mer än andra fast du är känd. Keep it up! Sverige behöver förebilder som dig Kenza :)

Reply
Emma

Hej, Kenza. Vet du vart man kan få tag på ett par liknande boots som du har på bilden? Jag har sett dig ha på dig dem några gånger och tycker de är svinsnygga, men förmodar att de inte finns kvar där du köpte dem?

Kram!

Reply
Josefin

Faaaaaaan vad tråkig din blogg har blivit! Det är ju tack vare oss = DINA LÄSARE, som du blivit såhär pass känd och stor! Du har ju fan inget vanligt jobb som andra ”vanliga” människor utan ditt jobb är ju för fan din blogg!!! Du uppdaterar typ 2 gånger om dagen nu för tiden, du godkänner aldrig kommentarerna förrän typ 100 dagar senare och dina inlägg är sååå ointressanta och oinformativa. Jag tyckte om din blogg förr då du bjöd med på dig själv och gav inspirerande inlägg. Nu…? Bara något fjuttigt mobilinlägg med någon halvkasss bild på dig själv och typ den här ”hej bloggen jag är sjukt stressad så hinner inte skriva mer. ska försöka be nån ta bilder på min outfit sen kanske. puss”. Nääää men guuud vad intressant Kenza. Till och mer Kissies blogg, tyvärr, är mer inspirerande än din och då är det illa…

Reply
Ella

Superfin och härlig outfit!
Du är så fin och bra Kenza!!Du är en av mina förebilder!!!!
Älskar din blogg har läst den jättelänge!:)

Reply
nita

Hei beautiful…have somebody told you that you look like a bit like one of very famous singer at kosovo “dafina zeqiri”

you can look she at youtube…..

Reply
booring

Varför står ni bloggare alltid med benen i kors. Ni ser kissnödiga ut ju.
Händer det aldrig något kul i ditt liv? Det verkar inte hända mycket.
Hela bloggen är tråkig.
Och sluta med puss i varenda inlägg. Du är väl inte 14 eller?

Reply
Nicole

Jättefint verkligen!
Fantastisk att du blivit så stor bloggare! Kanon att få lite insperation när man fått modetorka ;)

Reply
jag

Var kan man få tag på liknande boots ? HJälp någon:D? Letat överallt känns det som..:(

Reply
dina nära och kära

hej vi ville bara säga att du har ‘cameltoe’ typ varje gång du har på dig shorts! snälla skaffa midjeshorts om du gillar att ha så högt up! det e ju inte fint. fyfan vad fult. jag läser aldrig din blogg men jag har märkt detta eftersom det finns överallt i internet! någon måste säga så det blir vi. du e fin men snälla det ser fan ut som om du har stoppat in en pinne i din lilla fitta.
puss och kram :*

Reply
Anna

Asså det är helt sjukt. Sådant skulle jag aldrig sätta på mig. Men när du har på dig det ser allt så sjukt bra ut och det första jag tänker på är att vilja ha det på mig! Så sjukt snyggt! Älskar shortsen och spetslinnnet!

Reply
Martina J

Hej Kenza!
Jag funderar på att köpa den vita overallen från Zara men jag är jätteosäker på vilken storlek jag ska ta. Skulle vara snällt om du hann mejla mig om vilka mått du har och vilken storlek du har i den. Jag tror nämligen att jag är ganska lik dig i kroppen men jag är något längre.

Kramar

Reply
Josephine

Vad sjukt.
Var på gymmet igår & sprang på löpbandet, då jag fäster blicken ut & ser en tjej hoppa av bussen & tänker – Shit vad likt Kenza. Kollade lite till, och fattade inte riktigt vad du skulle göra i Södertälje, så jag tänkte Nej det är inte hon.
Så går jag in här, och så var det ju DU! Häftigt :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*