Planer inför midsommar

Åh, nästa fredag är det ju midsommarafton! JÄKLAR vad jag är peppad inför det. Vi brukar alltid grilla på bögberget (ja, det kallas så haha) i Brunnsviken men i år har vi styrt ihop en ännu roligare grej. Humlan har fixat ett litet stugområde vid sjön, så det blir femkamp, midsommarlunch, kubb, sol & bad, grillning och sedan övernatta i våningssängar i sovsäckar. Hur mysigt?!?!

Nu får vi bara hoppas att det blir fint väder!! En miljard myggor på kvällen har vi redan räknat med, eftersom att det ligger typ i skogen.

Vad ska ni hitta på i år på midsommarafton?


Två bilder från förra året. Får se om jag hinner göra (haha.. vem försöker jag lura? KÖPA) en lika fin krans i år igen!

118 Comments

Lina

Inga planer för midsommarafton faktiskt.. Laddar peace and love istället! Men dagen innan (21 juni) är det MTV WORLD STAGE här i göteborg, en helt gratis konsert med b.o.b, Nelly Furtado, Loreen och Tove Styrke!!!! Taggad som fan :D

Men jag följer gärna med er på fredagen, låter väldigt kul :)

Vickan

Hej Kenza! Tänkte bara om du kunde säga vad du har för storlek i din bikini från Asos. Jag ska beställa därifrån och är sjukt osäker på vad jag ska beställa. Speciellt i trosorna. 8 eller 10? Brukar ha 36 i trosor och ca 40 i bh. Mvh Vickan :)

elizabeth

i didnt know that in Sweden you celebrate Ligo / Jani day . my dad right now is in Sweden , after 6 day’s he will be back home -Latvia and then we’re going to celebrate Ligo ( St.John day ) at our house -terace . I wish u have such a wonderful day:)

NaRi

Aww i love this flowers crown of yours…i think i will do the same ones this year!!!

Linnea Olhans

Låter riktigt mysigt!! :)

Själv blir det första gången man inte blir hemma på midsommar. På söndag (17/6)bär det av mot England =)

Lilly

vi ska väl typ chilla ..min bästis från Västerås (jag bor i skellefteå? kommer hit som vanligt o vi ska väl yp gö nå kul <3

Ajna

jag kommer att vara i turkiet då så det blir nog att ligga och pressa i solen och grilla haha :)

Liisa

Midsommar är om två veckor, vecka 25 den 22juni .. Inte nästa fredag :P

mini

jag ska fira midsommar i Los Angeles! haha, undrar hur det kommer se ut..

Sarah

Snälla, snälla, kan du inte berätta hur du gör för att få lockarna att hålla? Vad har du för produkter i håret? Vad ska man tänka på för att de ska hålla?

Jag har verkligen galet rakt hår och får inte riktigt till det… :)
Kram!

Anna pihlgren

Så fin du är Kenza!
men jag ska nog bara mysa med familjen och äta massa jordgubbar!
:D

sandra

jag tänkte ha en virkad klänning i år. men vad hade du under? känns så tomt att bara ha underkläder!

Anna pihlgren

Gud va fin du är Kenza!!!
Jag ska nog bara mysa med familjen och äta massa jordgubbar!!!<3

Anna pihlgren

Oj då det skulle inte vara 2 det bara blev så heheh :D

Men snälla

Du har den mest tråkig bloggen ever! Seriöst, hur fan kan du ha kommit så långt, din blogg suger på riktigt!

Emelie Berglund

Fick mycket beröm av min avslutnings oufit nu när jag gick ut första året på gymnasiet. Blev även ombedd att ställa upp på fotograferingar. Kika in om du vill veta vad allt kommer ifrån och få samma erbjudanden :)

Rebecka

Det låter hur mysigt som helst! Jag fyller år på midsommarafton men det blir inget speciellt, känner inte många som är hemma så det blir väl bara lite mys med lunch, spel, grillning och jacuzzibad! :)

Emelie

mysigt! jag hoppas att vi också kan styra ihop ett stort kompisgäng och köra heldagsfirande med lekar, lunch osv :)

M

Åhh va mysigt det låter!
Vi ska också fira i en sommarstuga ute i västerås med samma upplägg! :)

Men VAR köper man sånna där jättefina kransar? :)

Stina

Vi ska till varberg, och exakt det ni ska göra på midsommar, gjorde vi på vår klassresa ! (förutom midsommar middag då)

Isabella

Underbart vacker krans. Vart köper man midsommarkransar?

Selma

Omg! varför är du så vacker & perfekt, du är jätte fin & har super fin klädstil, älskar dej asså <3

Petra

Jättefin krans!
Var köpte du den och vad kostade den?
Ok om Jag lånar bilden och visar upp hos floristen?

M

Herregud! Prata inte om midsommar!
Jag och mina tjejkompisar ska tälta i Halmstad.. Haha jag vågar inte ens tänka tanken på hur detta kommer sluta…

janelle

Det kommer spöregna på midsommar… Det kommer bli fjorton grader i stockholm bara, ingen sol.. bara regn… :/

Stina

nästan exakt samma sak, fast med hela släkten (på pappas sida) :) förra året var vi i mellerud i ett jättestort hus med pool inomhus! hur grymt som helst ;) hoppas ni får kul, puss och kram från Stina 14 år :)

Viktoria

Kransen du hade förra året passade dig verkligen, så vacker! Ska göra ungefär samma som dig i midsommar, vara i vår stuga vid sjön med ett gäng vänner :3 Hoppas verkligen det blir fint väder så man kan grilla, bada och ha det mys!

sofie

Herreguuud vad fin du var på dem bilderna då? Sjukt!
Jag är på älskade Sicilien nästa vecka.. ser väll på fotboll och käkar glass, hehe (:

Linnea

Gillar din blogg och undrar var du köpte din krans? Vanlig blomsterbutik?

Dixi Wonderland

Du va så sjukt vacker förra midsommaren! Hoppas att du har krans detta året också :D

Själv hoppas jag att någon vän kan fixa grillfest hemma hos sig, så sjukt mysigt. Samt fint väder :D

Evelina

åh kan du inte visa hur du lockar ditt hår så där? så jäkla fint! :D

Madeleine

Vart köper man sådana kransar?
Själv bor jag i Jönköping.

Zassa

Åh du är så fin, planerna låter super :)

Själv tillbringar jag midsommar i Rom i år, min pojkväns mamma fyller år och jag ska dit med han och hans familj :) Kommer bli finfint!

lydia

Älskar dina outfiter och din stil! Du är så sjuk fin och vacker! <3

Louise

Var hittade du den snygga kransen förra året? Jag är ute efter en liknande. Den är verkligen super snygg! :D

Elin

Jättefin krans!!! Vad mycket du ändras i utseende från år till år förresten, man ser att du blivit äldre och fått ett mycket mognare utseende och ansikte på bara ett år! Tittade på några av dina äldre bilder, du var så himla söt/snygg när du var i sjutton-års åldern

maja

Hej. du jag vill bar fråga vad väger skinnjackan med flätor och blommigt innertyg. En kompis ska skicka den och tänkte att de borde ju du veta som designat den.
Vänliga hälsningar Maja

frida

hej kenza. kan inte du visa snygga midsommar klänningar? hade vatt superpf. :)

Cornelia

Du är otroligt vacker !
Hur får du till såna fina lockar ?
Tacksam för svar.
Kärlek till dej

rebecca

Låter som ni kommer få en bra midsommar. Den förra såg ju inte heller dålig ut. Jag har faktiskt inte bestämt vad jag ska göra ännu.. Puss

Louise

asså den kransen var verkligen helt otroligt vacker ! ska faktiskt försöka göra en fin i år !

Lisa

vad använder du för locktång för att då sånna lockar ? skitsnygga! :D <3

M

Det låter verkligen mysigt :) Hoppas ni får fint väder.

Vad jag ska göra på midsommar? Jag ska sitta på sjukhus på onkologavdelningen för min pojkvän har cancer och ska ligga inne och få cellgiftsbehandling på midsommarafton. Känns sådär. Jag önskar vi kunde vara hemma och äta jordgubbar med våra familjer istället. Men nu är det så här. Jag vill bara att han ska bli frisk :(

Lola Reggy

Ohh this is so lovely the flowers with the crochet and the jacket, so nice!! Really love that last pic!! :)

All<3Lola

Sm

Hej fina du! Jag ska hålla i midsommarfirandet för mina vänner iår och är på jakt efter fina blomkrans, därför undrar jag vad du gav för din krans och om du själv valde hur den skulle se ut eller om den såldes som färdig blomkrans? Tacksam för svar! :)

Sascha

Den här midsommaren ska jag fylla år!:)
Btw: Älskar din blogg!!:)<3
Ha en bra midsommar!
Sascha

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>