• header

SLUT I HUVUDET

Jag är helt slut i huvudet. Det är fan inte lätt att köpa sin första bil! Jag hade ingen aning om vad jag ville ha, och inte var det någon som ville hjälpa mig heller. Iallafall inte inne på Audi, det enda en säljare ropade till oss var “tjejbilar där borta”…. Eh? Tack för hjälpen! Ville bara skrika “jag har faktiskt ett par hundratusen som jag vill lägga på en bil, men skit it då!!”

Inne på Volkswagen fick vi hjälp iallafall. Kikade bland annat på en begagnad EOS (svart cab med ståltak. kört 700 mil bara) som jag kollat lite på på nätet, men det visade sig att den var lite större än vad jag tänkt mig….jag som är van vid Mini Cooper liksom. Och lite för high tech haha, inte direkt en “förstabil”. Den hade till och med “automatisk fickparkering”?

Ingenting kändes rätt iallafall. Ska fortsätta letandet imorgon! Det lutar åt en söt Mini Cooper.

En av bilarna jag kollade på, fast svart.

174 Comments

Rebecca

Kolla in på Lexus i Årsta eller Täby! Där har du riktigt bra service och bra bilar!

Reply
Maria

I have BMW 116 – super cool Kenza! Looks a little bit luxury, very comfortable, good driving and more function. And looks like serious but girl car!

Reply
Nadja

Audi a3 körde jag på körskolan. Lagom och “enkel” som förstabil. Hoppas du hittar någon du tycker om! :)

Reply
Helena

Hej!!
Kan verkligen rekommendera Mini Cooper som första bil, tänk dock på att den inte riktigt är en vinterbil.. Vår Mini brukar kärva lite på vintern men har du bara garage till den så borde den funka toppen.
Lycka till med bil sökandet :)

Reply
anonym

Wow, fatta tills ägaren på Audi får reda på det genom din blogg. Han kommer skrika på sina anställda garanterat! Fan va fail av dem!! Haha :D lycka till Kenza, hitta en awesome bil nu!! <3 <3 <3

Reply
Astrid

mina föreldrar har en mini cooper och dem är super nöjda. vi har med taklucka älskar det, bilen känns mycket större!!!

Reply
Madde

Rekomenderar BMW 1 serie!! Sjukt snygg och så jätte bekväm att köra:) Bästa bilen!!

Reply
Sindra

Jobbar med bilar själv fast på plåt och lack av bl.a. BMW, Audi Mercedes etc, låter som du vart på Audi i Danderyd :-P tips att ringa och kolla med BMW (bavaria) Danderyd som är mycket trevliga och bör sälja mini cooper! Köp en S modell (sport) ;-) lycka till med bil köpet :-) /sindra

Reply
JOSSE

Hahahaha fy fan du skulle ha skrikit det, då hade säljaren kysst dina fötter!!!!! :D

Reply
t.

sådana jubelidioter förtjänar ju bara att fräsas åt!! Satan vad jag hatar detta snack om “killgrejer” och “tjejsaker” åhhhh.
fokusera på likheterna.

Reply
Anna

Liten men cool bil är Fiat 500, finns en skitsnygg pärlemorvit som glittrar. Retro invändigt och finns med öppningsbar taklucka och även en cabvariant. Liten smidig o grymt snygg, har en själv och är supernöjd.

Reply
rebecca

Haha, vissa personer borde inte vara säljare. De borde leva för att hjälpa och sälja till en men istället är de helt oengagerade! Hoppas det går bättre imorgon. Gör inget förhastat bara :)

Reply
ebba

Fan du skulle ha sagt så! Typiskt säljare. Bara fatt man är ung så tror dom att man inte har pengar. Det kan mycket väl vara dom som har pengarna! Blir så arg när sånt händer. Och speciellt bilförsäljare!
Hahah, jag är ingen arg person eller så, bara så du vet:)

Reply
Micke

Du måste skrivit fel där för är nog tveksamt om någon bilmotor pallar 700 mil:)
7 mil så är det lite men 70 är för mycket och 700 är omöjligt:)

Reply
Anna

Fiat 500 pärlemorvit som glittrar med öppningsbart glastak. Supersnygg och cool bil, har en själv o är supernöjd.

Reply
Rebecca

Men det är ju bra med en stor bil t.ex. när man ska ut & resa eller man shoppar mycket saker.

Reply
senada bajrami

vad brukar du göra när du ska ta dig nånstans, brukar du få skjuts av vänner eller åka taxi osv..? kram :D

Reply
Kathi

kenza pleeaaaase buy a mini cooper! its definitely the best car in the world! i got one too. u will never regret it :)

Reply
Katrine

For en utrolig fin bil! Du må ta den bilen du føler det er rett å ta. Dårlig at dem ikke kunne hjelpe deg så godt! Dessverre er det ikke like god service over alt..

Reply
Beckychu

Inget illa menat men fan vad jag hatar såna där försäljare eller whatever som drar till med såna typiska “skämt”. Dom säger ju inte likadant till killar? -_- Pf! Audis är fina! :3 Hoppas du hittar något du trivs med snart så du kan brumma runt! Annars kan du ju skjutsa Tyra på en liten åktur i hennes bil, haha! >:D

Reply
Elin

Jag älskar också Mini Cooper, men annars finns ju också Fiat 500(c), en otroligt söt och passande storlek till bil. Rekommenderas :)

Reply
saally

DRIVER DU MED MIG??? DU HAR ETT PAR HUNDRATUSEN OCH AV ALLA BILAR SKA DU KÖPA EN mini cooper ???? DRIVER DUUU???!!! :OOOOOO AHAHHAAHHAHAAHAHHAAHHA

Snyggt! ( skrev så för att kommentaren skall godkännas, hehe!)

Reply
Gabi

If you have money, you should buy BMW:) BMW is the best, really! And bmw 3 series is a sport car but still quite feminine, it’s not as big as series 5 but better looking than series 1 and really easy to drive:) I love also Range Rover Evoque, it’s so beautiful but I have no idea if it’s good to drive…

Reply
Annie

jag dör!

nu slutar ja läsa din blogg. har några hundra tusen att lägga på en bil?? måste du bara skriva d?! jäkla snobb e va du blivit! usch

Reply
Michelle

Stort grattis till dig! Och duktigt gjort! =) att köra stora bilar är inte så farligt som man tror. jag trodde att jag skulle köra i varje kantsten.. typ. Men en Audi A4 Avant, kolsvart med tonade rutor? mums! den är behändig :)

Reply
Mia

Så jäkla trist när försäljare beter sig så! Vet inte hur många gånger jag blivit förbannad av att kolla bil för att säljaren tror sig veta vad man vill ha. Har själv jobbat i bilhall efter det och alltid varit noga med att missbedöma yngre.

Hoppas du hittar n

Reply
Mia

Då jäkla trist när försäljare beter sig så! Vet inte hur många gånger jag blivit förbannad för att säljaren tror sig veta vad jag var ute efter innan jag ens öppnat munnen. Har själv jobbat i bilhall efter det, med BMWs.

Hoppas du hittar något skoj! Tänk på att det ska vara kul att köra bil :) Och jag måste ju givetvis föreslå en BMW. Kanske en 1-serie i antingen cab eller coupe om du är ute efter en mindre bil!

Lycka till med bilköpet :D

Reply
Anna

Alltså fyfan vilken försäljare. Köp inte en bil därifrån… Köp fetaste, dyraste “killbilen” (vad nu audiförsäljaren anser att det är) från något annat märke, sen kör du till audi och ba: “Japp, detta hade kunnat vara någon av era bilar.”

Reply
Jaowwii

Hejjsan:)
Jag rekommenderar dig Mercedes Benz amg cls, sjukt bra och stillig bil, du kan söka upp det! Lycka till & puss:*

Reply
LORISSA LOVEBOMB

Oh my God, jag äcklas. Den där personen på Audi borde inte jobba som försäljare. Han borde inte jobba alls! Hen borde gå en kurs i genusvetenskap och satsa på att omvärdera sin syn på könsroller. Och inte komma tillbaka till arbetet förrän han har det i ryggmärgen!

Reply
Nyköping

Alltså Kenza förstår inte du att folk läser din blogg för att du är down to earth men på den senaste tiden har du börjat fläsha med dina pengar allt mer, visst det är liksom bra att vara öppen och så men ” några hundra tusen” det är långt ifrån down to earth. Liksom det bästa med dig är att du handlar på hm, gina och mer fastäm du är “rik”..jag hoppas du inte ser det som påhopp och tar till dig kritik.

Reply
Lisa

Du kanske inte vill och behöver inte svara på detta.
Men hur rik är du egentligen?!

Reply
Gabriella

Hej kenza! Inte för att jag ska lägga mig i men jag blir ganska besviken på dig när jag ser på bilden att du röker.. När du i sån ung ålder röker när du i själva verket ska vara frisk och rökfri är inte ett gott föredöme. Jag kanske är själv om att tycka detta men jag kan nästan vara säker på att det är någon mer som tycker att du INTE föregår med gott exempel när du röker.

Reply
Nina

Asså… TUNG E DU!!! own them cash och freaking idioter som inte tror att brudar kan.

Reply
Ariena

Hej

Titta på Top gear, de ger jättebra tips, dock har de otroligt mycket sportbilar, men de testar “vanliga” också.

Grattis!!

Reply
Ariena

Hejsan

Jag försökte skriva nyss men det blev “error”

Titta på Top Gear England.
Förutom att de visar mycket sportbilar så testar de “vanliga” bilar också!

Jag tycker också om Mini men får jag rekommendera Mazda RX8 eller Mazda 6?

Reply
Jonas

Hej Kenza
Vad sägs om en Golf cab, lite mindre än Eos. Tror att vi har någon lätt begagnad även där.
Mvh
Jonas Carlen
Försäljningschef Volkswagen Hammarby Sjöstad

Reply
isabel

Min första bil skulle lätt vara en fiat 500 med cab. Lika liten som en mini cooper, lika snygg som en men inte lika mainstream, inte än i alla fall. kolla in den vetja!

Reply
Carrooo

“jag har faktiskt ett par hundratusen som jag vill lägga på en bil, men skit it då!!” haha kaxigt ;P

Reply
Lie

Why not a Mini? I have a Mini One myself and I can’t be more happy with a car. They’re sportive, characteristic and are easy to park! :)

Reply
Mari

Oj oj den där världen är inte lätt. Jag har en bilförsäljare i familjen, säg till om du behöver hjälp`?!

Reply
Linn

Kolla in dom små Honda civic, finns olika men dom är snygga och lite mindre :)

Reply
sophie

Hej Kenza.

Om jag skulle vara du så skulle jag köpt småbil eller halvkombi helst i BMW, Audi, Renault, Nissan Juke eller Volvo.

Jag har en Renault CLIO som första bil, händig småbil.
Dock om man ska kolla på komforten föredrar jag Volvo, BMW eller Audi, väldigt sköna bilar att köra, långa sittsäten vilket kan vara en fördel om man skall åka längre sträckor.

Det låter som jag är väldigt intresserad av bilar, men så är icke fallet.. Utan det är bilar jag har kört under tiden jag har haft körkort som jag har fastnat för..

Lycka till med bilköp ;)
Åk till små bilaffärer, ofast bättre och ärligaste service där ;)

Reply
IDASWARDROBE.com

Ajdå, vilken miss av den bilhandlaren, haha! Jag körde en riktigt snygg, lite mindre, sportig golf gti (exclusive) ;) som första bil. Kan rekommendera den!

Nu har jag en V70, älskar volvo hihi :)
Toyota har bra rykte, och några snygga modeller också.

Hoppas du hittar något bra!

Reply
Dixi Wonderland

Fan va snygg den var men jag skulle verkligen rekommendera en bil med 4 dörrar! Finns verkligen inget värre än en bil som bara har två. Krockar man så kommer ju inte dom i baksätet ut haha ;D

Reply
Jenny

Jag undrar VARFÖR du ska köpa bil? Jag har ett intryck av att du bor ganska centralt i Stockholm och där finns det ju så mycket kollektivtrafik – är verkligen en bil nödvändig? Jag tänker främst på miljön (hade åkt mycket mer buss om jag kunde men jag bor utanför storstan!) och tycker det är så himla onödigt att folk kör bil när det finns andra alternativ. Skulle vara spännande att höra din förklaring! :)

Reply
Rebecca

Jag har en silvrig Wolksvagen EOS, absolut bästa bilen jag någonsin ägt. Perfekt till sommaren då man kan caba och perfekt till vintern då det är ståltak. Du borde satsa på en sån! ;)

Reply
J

Vill du ha hjälp så säg till. Vet hur säljare kan vara, man blir galen. Säg bara till.

Reply
Mickan

Haha, jag köpte min första bil nyss också, dock inte ens fått mitt körkort än ;)
Har uppkörningen kvar! :D
Men grattis till ditt körkort, och hoppas du hittar en bil som du gillar :D

Reply
spiderchick

Du får köra förbi Audihandlaren sen i ny bil från annat märke och ropa som i Pretty Woman “big misstake HUGE!” hehe ;-)

Reply
Sofie

Synd att de var spydiga på Audi för de bilarna är något eget bra kvalitet o skitfina så om du hade gått till en ny affär så skulle ju jag rekommendera en Audi A1 de är små och jäkligt snygga :)

Reply
emmie

vet du om det kostar att använda instagram när man är utomlands? :) eller är det någon annan som vet?

Reply
Lisa

Kör på mini! Jag köpte en mini cooper S som förstabil och jag ÄLSKAR den! Varje gång jag ser en mini så tänker jag fortfarande “ÅHH en MINI!” och blir sen superglad när jag kommer på att jag har en själv…

Reply
Sandra

Jag skulle köpa en golf gti om jag var du, eller nya beatle! Så snygg, killarna på VW i Hammarby är bäst, gå dit och du kommer få proffshjälp, köp inte begagnat :-D

Reply
Anna

Yes en Mini Cooper, jag som tipsade om det! Fast den är ganska dyr för att vara så liten. Plus att ju större bil desto säkrare. För då är det mer metall ivägen om man krockar…

Reply
malin

“tjejbilar där borta” kan vara det dummaste jag hört!! fyfan skulle blir såååå arg om nån sa så till mig! särskilt när man som du faktiskt hade tänkt lägga MYCKET pengar på den! ja, det var ju helt klart deras förlust iaf…

Reply
Strandberg!

Kolla mazda! Har haft körkort i 6 år nu. Finns inte många bilmärke jag inte provat! Absolut den bästa bilen jag Har kört. Säkrast av alla bilar i kurvor och lättstyrd! Du kommer inte att bli besviken. :)

Reply
Nina

Kenza, mitt tips till dig är att inte köpa en mini cooper. Dom är inte hållbara bilar, kör du på en hare tex mosas bilen. Haha tro mig! Köp en Golf Wolkswagen GTI, dom är så snygga och praktiska och jävligt hållbara!

Reply
Selma

En mini är ganska dyr, med erfarenhet vill man inte lägga så mycket på sin första bil. Senaste lillbilen som jag fallit för totalt är nya Volkswagen UP, den är liten, snål, stilig och definitivt inte lika plastig som småbilar brukar vara. Sen finns den i en sportig version som är jävligt snygg och tuff med, tror den heter Move up. Annat tips är en Fiat 500 (dock vill man ju ha den dyra och speciella modellen abarth som topptrimmar den lilla fiaten så den flyger på vägen)….

Lycka till i letandet:)

// En van småbilsägande innerstadsbo.

Reply
Sara

En Audi A1 är en grym första bil :) Liten och smidig plus att den är himla snygg :)

Reply
Melicious - Fallskärmshoppare

Tänk på att om du skulle krocka med något med en liten minibil så är risken mycket större att bilen (och du) blir köttfärs, än om du hade haft en större bil. Det är anledningen till att jag glider runt i min stora fula gamla volvo och har gjort sen jag tog körkort. Det är inte svårare att köra en större bil, man vänjer sig snabbare än man tror :) Trafiken är ju trots allt en av våra största folkdödare. Hoppas du hittar en bil du trivs med iallafall, lycka till :)

Reply
A

Fattar inte vad det är för FEL på bilförsäljare. Allvarligt! Känns som om de är kvar i en tid då kvinnor inte fick äga egendom – eller åtminstone då vi inte tjänade några egna pengar. Min mamma råkade ut för precis samma sak när hon skulle köpa bil, och hon är bästsäljande författare och har inte direkt dåligt med cash. Hon kände likadant, “men skit i att ta emot mina pengar då!”.

Reply
Stna

Tråkigt när man blir behandlad så bara för att man är ung. Var med om samma sak på BMW där min dåvarande pojkvän i princip hade bestämt sig för att köpa en ny bil, men eftersom vi var så unga var det inte ens nån som hälsade på oss.. Respektlöst!!

Reply
Linda

Vi har en mini och jag älskar den. Däremot är det en väldigt hård bil och inte så skön att köra långt. Drar dessutom massor med soppa och inte speciellt miljö vänlig. Jag tror golf är en perfekt liten bil

Reply
Linda

Glömde skriva att vi bor i marbella med tusen fartgupp och rödljus, jobbig att växla men supersöt ja!

Reply
chrisitine

damn kenza. you should’ve been going up to the person who said that, acted nice, got his name go to the store owner and tell him that “you have really bad service! next time treat all potential customers with respect”

Reply
Sara

Hej kenza! Älskar din blogg, läser alltid men brukar faktiskt inte kommentera! Men nu när jag ser att du ska köpa bil så måste jag slänga in en kommentar. Ser att du är intresserad av en mini! Jag har en mini cooper och haft sen 09, och jag älskar min, ÄLSKAR!!!! Bästa bilen så tycker lätt att du ska slå till på en sån! Min kommentar spelar säkert ingen roll men ville bara skriva :) ha de så bra och lycka till med bilköpet, och hoppas du blir lika nöjd som jag är, för jag och min cooper är som bästa vänner :)
Kram kram

Reply
stephanie

asså snåle fanskap, hur kan du ens vilja köpa en begagnad bil när du skiter pengar???

Reply
Filippa

KAN DU KÖPA EN TILL MIG MED?? min drömbil ju, minicooper. PLEASE.näääädåå. studiebidraget fixar biffen. eh

Reply
Anna

Ahh Audi, big mistake, BIG mistake (Julia Roberts, Pretty Woman)!:) Väldigt dålig pr för dem, då vet man att man kan hoppa Audi när det är dags för bilköp!

Reply
Sandra Andersson

automatisk fickparkering är hur bra som helst och verkligen inget speciellt! I stort sätt alla bilar har det nuförtiden!

Reply
Mariah i Frankfurt

Jag har en liten Mazda SLK, den är liten och snygg och ja, cab med plåttak (som man drar på/av på 23 sekunder!) Extremt lättkörd. Fick den av mannen då jag vägrar köra hans bjässe till bil…

Enda är väl att den är tvåsitsig (vilket jag gillar) men det finns en något srörre modell som är fyrsitsig också. Dock inte med plåttak.

Reply
Molly

Jo jag tror nog vi vet att du har ett par hundra tusen,
Men skryt du! Jag har märkt att du allt mer börjat skryta över
Grejer, du kanske inte märker det själv men de gör du!

Reply
t

kolla på en porsche cayenne, den ska jag få som min första bil fast e inte klar med körkortet än. men den e lite dyr kanske om du hade tänkt dig en billigare så kolla på volvo bilar också jätte fina!

Reply
Diana

”jag har faktiskt ett par hundratusen som jag vill lägga på en bil” fan vad du skryter människa. Som att du ens kämpar för dina fula pengar. Sluta skryt jag ber dig, du skämmer bara ut dig..

Reply
lisa

Vilken jäkla tönt du är som skriver sådär, ”jag har flera hundratusen…” Seriöst? Skäms du inte över att du ens skriver en sån sak… lägg ner och landa!

Reply
malin

Varför ska du ens köpa en bil?
Trodde du bodde centralt? Tänk lite på miljön?
Åk kollektivt.

Reply
Lovisa

Visst är det konstigt att 2012 så tror bilförsäljare fortfarande att tjejer inte menar allvar när vi går in i en affär och säger att vi vill köpa eller provköra en schysst bil. Vi vill inte ha en bagagnad Toyota eller en Ford Kaa! Det är egentligen skandal om man tänker på det..

Reply
Anna

alltså va Micke?? 700 mil för en bil är ju ingenting, 70 mil säger du? Så om man åker ner ifrån Stockholm till Göteborg och sen tillbaka ska man skaffa en ny bil sen då menar du eller? :b vad tänkte du där????

Reply
Ellinor

De som tar åt sig negativt av att du skriver om pengar måste vara sjukt avundsjuka… Jag förstår inte varför det ska vara sån tabu att ens nämna pengar i Sverige! Himla töntland!

Reply
Aldoonka

You can buy VW Scirocco, Nissan Qashquai, Ford Fiesta, Porsche Cayman S, Porshe Panamera S, Honda Civic, Land Rover Evoque, Kia Sportage or Volvo c30 :) I think that they are nice ;) Greetings from Poland Kenza!

Reply
Lotta

Fick ingen hjälp jag heller när jag kollade på bil :S asså bara för att man är ung betyder inte de att man inte är en seriös köpare :P

Reply
julia

Sjukt att dom sa så i bilaffären… Hade du kommit in med en kille som såg ut att vilja köpa en bil, då hade dom säkert varit mer på.. Och då hade dom dessutom säkert fjäskat för dig, eftersom det är så dom gör, kvinnan har ju slutordet men mannen betalar…

Blir inte alls upprörd som många andra här att du skriver att du ville skrika att du hade ett par hundratusen att spendera, det hade jag också velat säga till dom oavsett om jag hade det eller ej …

Reply
Tiina

Var inte rädd för att köpa en större bil! Tänk på din säkerhet. På min körskola körde jag en pytteliten Skoda, och bestämde mig att aldrig köra någon större. Men det kunde jag ju glömma.. “Aldrig i livet! Krockar du så DÖR du” sa min sambo och jag vande mig vääldigt fort vid en större bil :)

Reply
Sanna

INTE acceptabelt att säga så, vilken jävla idot! MEN jag tror inte det hade med pengarna att göra, utan snarare att han ansåg att tjejer borde ha mindre, rosa bilar typ. Så fullständigt onödigt att skriva det där med pengarna. Trodde din stora kvalité var hur ödmjuk och down to eeeearth du var.

Reply
Ami

Lite tips på små, riktigt bra bilar som inte drar så mkt bensin!!!!

http://www.blocket.se/stockholm/Ford_KA_1_2_Titanium_3d_40776829.htm?ca=11&w=3

http://www.blocket.se/stockholm/Ford_street_Ka_1_6_cab_Mkt_fin_33000___40926250.htm?ca=11&w=3

Känner en hel del bilkunniga människor och de flesta säger skarpt nej till att man skaffar en helt ny bil som första bil, utan rekomenderar en begagnad bil. :D

Fiat 500 är även små bilar, och de moderna fiat 500 har blivit utsedda till världens mest säkra bil i deras klass!

Kram och lycka till!!!

Reply
caroline

Läste en kommentar att en bilmotor inte klarar 700 mil, måste va ett skämt att skriva så eftersom min bil hade gått 7000 mil när jag köpte den, och nu har den gått 9000 mil, och motorn funkar fortfarande perfekt:P Plus vår gamla “familjebil” hade gått 25 000 mil när vi bytte.

Reply
sofia

Audi A3 är enkel, liten och lätt att köra, även Volvo C30 :) Lycka till med “biljakten”!

Reply
Julia

trist att de va såna typer på audi.. Själv är jag helt förälskad i deras A1. faaantastisk!

Reply
Linda

Hej,
köp inte den bilen, jag hade en sån i 1 år ungefär helt ny men de är ingen vinterbil. För när de är minusgrader ute så när man ska öppna dörren så går rutorna ner en bit men sen när man ska stänga så vill dom inte gå upp igen. Så fick stå och stänga och öppna dörren ett par gånger innan rutan gick upp.. Vet inte om de var bara den bilen som var sån men en riktig skit bil att ha på vintern iaf och eftersom vi mest har vinter här så sålde ja den ;)

Reply
Danni

Jag var i samma sits när jag skulle köpa min första bil, och jag ville också verkligen ha en söt liten tjej bil med klass, så jag valde att köpa en BMW 118.
Liten, söt, fin bil och den har stil. perfekt tjej bil som går “lagom” snabbt :P

Lycka till!

Reply
mimi

Det är lite kul att folk klagar på att hon inte är miljövänlig för att hon ska köpa bil fast hon bor i stan. Om ni var offentliga personer så hade ni antagligen också valt att ha en egen bil och åkt själv, istället för att åka tunnelbana där ALLA känner igen än. Det är okej att vara ego, speciellt när det handlar om trygghet.

Reply
Maria

Snäälla köp din bil (dyrbil) på typ vw och gör en rivare utanför audi för att visa va de gick miste om.. Snälla gör nåt sånt!!

Reply
Ali

Hej Kenza,

Jag kan bara beklaga det bemötande du fått hos Audi. Jag själv jobbar på Audi Center Smista och hoppas verkligen inte att det var hos oss som du upplevde det inträffade.

Om du fortfarande är intresserad av en Audi föreslår jag att vi bokar ett personligt möte där vi tillsammans kan gå igenom dina önskemål/behov samt förväntningar av en ny bil!

Vänligen
/Ali

Reply
Isabelle

BMW 120d. Tycker jag är en kanon bil! Själv precis tagit körkort och den är smidig och lätt, kram! Sedan Volvo c30 är bra med :)

Reply
Elin

Tycker det är tråkigt om du köper en Mini Cooper just för att det är så typisk tjejbil. Varför inte satsa på en lite sportigare bil men ändå inte överdriven sport? Om du vill ha en lite mindre bil så kan jag tipsa om Honda Civic Type R, Mycket bra kvalité till bra pris och en fruktansvärt rolig bil att köra, bra funktioner och smidig. Opel Astra finns med roliga motoret men bensinsnåla, Opel var förr ett inte så bra märke men har på senare år gått upp sig och levererar väldigt bra bilar.
En annat märke som inte folk prata så mycket om är seat, det är en WAG bil. Där har du modellen Leon som är en bra golf klass och är i princip en VW golf i allt förutom utseénde och alla vet att WAG har bra bilar! Även där har du roliga motorer som är bensinsnåla. Sen har du BMW 1 serie med med olika motorer, BMW vet vi alla är bra bilar.

Det där med bemötande i bilaffärer är jätte vanligt tyvärr…

Reply
..

Många som kommenterar att Kenza har blivit snobbig bara för att hon nämner pengar. Men när andra säger att de är panka är det OK? Klart hon ska få nämna pengar precis som alla andra. Löjligt att man bara ska få prata om en sak ifall man pratar om det på ett negativt sätt, typiskt svenskt. Att klaga är OK men om det är någon som råkar ha det bättre än en själv blir personen plötsligt snobbig? Det handlar enbart om svartsjuka..

Reply
mikaela

Köp en begagnad iaf, även om du har råd att köpa en helt ny..man förlorar så himla mycket och värdet sjunker i snitt 100k första året. Sen när du köper en lite större så kan du ju köpa en ny :)

Jag har en s60, varken för liten eller för stor och dessutom säker i trafiken :) kommer aldrig köpa en mindre iaf, måste finnas lite utrymme.

Reply
mikaela

Haha, Micke och carro: 700 mil är ingenting alls. Jag körde 60 mil igår och 10 idag, bör jag köpa ny bil nu då?
Min har gått över 24000 mil, jag har kört 22000 av dem och tro det eller men jag har samma motor som när jag köpte den ;)

Reply
Emilia

Jag tänkte bara varna dig, köp inte en Audi! Jag är bara tolv år men min familj har en Audi A6 och jag vet inte hur många gånger den har varit inne på verkstaden de senaste åren. Mina föräldrar säger alltid: Aldrig mer en Audi! Så det är mitt tips bara. Fin blogg du har förresten! Kram

Reply
Becca

Usch vilken dålig stil! Du borde skicka klagomål till Audi, för sådär säger man bara inte åt en kund! Om deras chef visste om hur denna säljare behandlar kunderna, skulle han inte vara så nöjd.

Reply
m

Denna gång får idioterna skylla sig själva… Men jag kan inte förstå hur folk kan med??! Varför trycka ner andra? Kön eller inte, men hade de gjort likadant om det var en överviktig person eller en mörkhyad person?? Helt oacceptabelt!

Grattis till körkortet! =)

Reply
Anna Christell

Roligt att du tittat på Audi, men tråkigt att läsa om bemötandet du fått.
Tveka inte att höra av dig om det är något jag kan hjälpa dig med inför ditt bilköp.
Jag mailar dig mina kontaktuppgifter.
Mvh //
Anna Christell
Audi Stockholm

Reply
Anna Christell

Hej Kenza,
Roligt att du tittat på Audi, men tråkigt att läsa om bemötandet du fått.
Tveka inte att höra av dig om det är något jag kan hjälpa dig med inför ditt bilköp.
Jag mailar dig mina kontaktuppgifter.
Mvh //
Anna Christell
Audi Stockholm

Reply
Belma

Synd att du inte väljer en Audi! Världens skönaste bilar och så sjukt härliga att köra :D

Reply
Mary

oh please Kenza, if you want, spent some days on holiday here in Abruzzo , italy, near the beach! :D it would be great if i could meet you after 3 years of following your blog

Reply
emilia

”jag har faktiskt ett par hundratusen ÖÖÖÖH VA JAG ÄR RIIIIK!!” Seriöst, det är inte fel att visa att man har pengar. Men att skryta som fasen är bara så löjligt. Och du börjar skryta jäääääätte ofta! Herregud va du börjar bli egocentrisk Kenza!

Reply
Tess

“Tjejbilar”? Huh, vilken fjantig försäljare. Finns inga “tjejbilar”. Bra att ni inte handlade där.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*