• header

17e juni 2012

Hej bloggen!

Min karl står i köket och gör våfflor. Det har blivit lite av en tradition att äta det (med glass och blåbär) på söndagar haha. Regnet öser ner ute och vi funderar på att stanna hemma i vår nya fina soffa och titta på Game of Thrones hela dagen. Aleks har övertalat mig att ge den serien en chans och alla pratar ju om hur bra den är, så nu blir det maraton här!

Ordentliga bilder från Summerburst igår kommer, här är några jag hade på mobilen.

Bilden till höger är med två läsare. Haha helt sjukt vad mycket läsare jag träffade igår, han knappt gå en meter innan någon ville ta bild. Ni får gärna maila bilderna till mig! Kul att ha.

43 Comments

Katyy

hi Kenza! you are so prefect! <3 I have a quesiton! have you ever had a stretch on your body? I don't know what should I do with it! help!! :(

Reply
fanny

så imponerad över att du orkar ta dig tid att fotas så ofta med dina läsare!

Reply
Lilly

du är alltid så himla fin kenza!! jag tyckte inte att toppen med grejs på bobsen va så fin,men annars är allt du har asfint!

Reply
Dixi Wonderland

Fin du är! Själv satt man hemma och kollade från sängen. Försökte se om de kunde få dig på bilden men de lyckades dom inte med. Hoppas du hade en grym kväll :D

Angående Game of Thrones så låg jag och kollade i 10 timmar i streck på första säsong, den serien är livsfarlig!

Reply
t

DEN ÄR SJUUUUUUUUUUUKT BRA! Shit trodde aldrig jag skulle gilla den. Men bli beredd på att bli förbannad & besviken i slutet på varje avsnitt, om du fastnar.

Reply
Julia

Bra att du ska se Game of thrones! Den serien äger verkligen, man blir helt fast!

Reply
Anna pihgren

Hej Kenza! älskar din army jacka, så snälla söta rara du Kan du berätta vart du har köpt dom? Kram Annisen <3

Reply
malin

Detta handlar inte om detta inlägg utan det handlar om hela bloggen. Det hade varit kul om du la upp lite mer varierande bilder för just nu så ser alla inlägg likadana ut, det börjar bli lite tråkigt. detta är bara ett tips!

Reply
Vendela

Man måste ge game of thrones en chans trots att det verkar drygt i början, sen är man FAST! :D

Reply
Filippa

Haha, min kille har också övertalat mig att både läsa och kolla på Game of Thrones, och nu är jag helt beroende. Den kan vara lite trög i början, men jag lovar att det blir spännande! Jag hoppas att du gillar serien :)

Reply
dana

Game of thrones är BÄÄSST!! Om du inte gav den en chans innan så gör det nu. Du kommer bli beroende så akta dig hehe. Grym!

Ps. John Snow och Khal är snyggast!

Reply
Karolina

Hey! You have very nice top, very have you bought it? :) And the jacket? You look awesome:)

Reply
Carrooo

Bra gjort, GOT är en av de bästa serierna på länge :D och är man back in the days-älskare som jag älskar man denna serie =) (älskar dåtids-filmer och GOT är som massor med sånna filmer hoho).

Reply
Victoria

Följer också Game of thrones och den är jätte bra, lite sådär i början men blir helt klart bättre! Längtar tills säsong 3 kommer (om ett år!!) :D

Kram! <3

Reply
nejra ;)

Game of thrones är det bästa som finns. Till och med min lärare tittar på det! Vi pratar om den på rasterna :) hahahah

Reply
Martina

Visst va det bara för grymt!! Ursäkta om jag utnyttjar din blogg nu men om någon har bilder på mig och mina kompisar när vi sitter tre st på varandras axlar så skriv gärna eller skickades till mig! Det va så många som tog kort och det är klart man vill se på dom! Tusen tack för allt!!

Med vänlig hälsning, Martina berthsdotter

Reply
amy

Hej fina du! jag ville undrar vilken storlek du har på din ”militärjacka”? och vart du köpte den,den är så snygg, du med!

Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*