• header

Dagens

Linne från chicy.se / shorts från Levis (nitarna har jag satt på själv) / ryggsäck från Topshop / skor Ebay / armband Avanna / brillor RayBan

Så här har jag sett ut idag! Jeans + nitar + gult. Skorna var jäkligt bekväma, men efter ett tag började jag få skavsår på hälarna.. Men så är det väl med nya skor.

Har iallafall haft en trevlig dag med Mika. Vi lunchade och satt bara och pratade ett braaaaaaa tag. Så härligt att ha henne tillbaka i Stockholm! Nu är jag hemma och ska käka lite middag. Det pirrar lite i magen för imorgon….ja då ska jag hämta min nya bil!! Nu är den klar för leverans, min lilla Mini Cooper D! :) (googla om ni vill se hur den ser ut)

239 Comments

Molly

Riktigt snyggt! Någon som vet vart man kan köpa bra nitar? är så sugen på att göra egna sånna shorts

Reply
Fråga om dina raybans

Hej, har en fråga om dina raybans, wayfarer-modellen, dina ser ut att ha svart glas, men de flesta jag ser i butiker och på nätet har ett grönaktigt glas. Är dina glas svarta eller gröna? Uppskattar svar så snart som möjligt! KRAM!

Reply
valentina

Så himlaa snygg är du!
jag har en fråga, på ebay så står inte storlekarna på svenskt sätt, det står 5’5 osv, jag har storlek 36, vad är det om jag ska beställa därifrån? tacksam för svar! :D

Reply
Diana

asså ÄLSKAR din stil! skorna, linnet, shortsen, skorna. ALLT passar så bra! :o puss & kram <3 :)

Reply
Diana

asså ÄLSKAR din stil! skorna, linnet, shortsen, skorna. ALLT passar så bra! :o puss & kram <3 :) älskar din blogg btw :D

Reply
sandra

Hej Kenza, jag undrar om dom där skorna du har på dig på bilderna är bekväma? hur känns det att gå i dom?

Tack och du är bäst!

Reply
Malin

Hej Kenza! :)
Jag kollade igenom dina bilder på bloggen och märker att du har skit snygga ben! Själv har jag massor med blåmärken och skrapsår… Om du får några blåmärken eller ett litet skrapsår hur gör du så att du täcker det? Om du har haft blåmärken eller skrapsår, det vet jag inte men jag vill ha ett bra svar och jag vill ha lika fina ben som du har på sommaren!:)<3
Kram!<3

Reply
Fride

Hi Kenza!

Are you sure that those shoes are bought on ebay? I have searched everywhere, with no luck… i would kill for those shoes!!

Reply
Soofie :D

Heeej! jo jag undrar bara vilken storlek köpte du på dina skor? Jag har storlek 39,5-40 och jag vet inte riktigt vilken storlek man ska beställa. Är skorna små i storlekarna eller är dom ganska stora?? Är det bättre att köpa lite större eller lite mindre lixom xD Toppen bra blogg föresten!!

Reply
Amanda

Hej kenza! Jag älskar dig och din blogg! Varje gång jag går in på den så ger du mig så mycket inpseration ! Jag typ läser din blogg varje dag! Men jag undrar bara var du har köpt skorna? Jag vet att dom fanns på ebay men jag hittar inte dom någon stanns där:( kan du vara jätte snäll och länka det till mig för jag vill jätte gärna ha sånna:)
Kram!<3

Reply
tilde

hej! jag älskar verkligen dom skorna men jag har letat som en galning efter dom och hittar dom ej, men på ebay så har om ju så himla många skor så det är ju nästan omöjligt att hitta dom ! hur gjorde du? skulle bli så glad för svar, kram!

Reply
tava

åhh, hur har du satt på dom där nitarna, och hur ser en sån där ”nit” ut på baksidan? skulle bli jätteglad om du svarade, för jag har köpt en påse med nitar, men jag kan inte använda dom dels för att dom inte går igenom jeanstyg, så tyget måste vara jättetunt, och då blir det ett stort hål och niten ramlar ändå ut!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*