• header

Dagens

Linne från chicy.se / shorts från Levis (nitarna har jag satt på själv) / ryggsäck från Topshop / skor Ebay / armband Avanna / brillor RayBan

Så här har jag sett ut idag! Jeans + nitar + gult. Skorna var jäkligt bekväma, men efter ett tag började jag få skavsår på hälarna.. Men så är det väl med nya skor.

Har iallafall haft en trevlig dag med Mika. Vi lunchade och satt bara och pratade ett braaaaaaa tag. Så härligt att ha henne tillbaka i Stockholm! Nu är jag hemma och ska käka lite middag. Det pirrar lite i magen för imorgon….ja då ska jag hämta min nya bil!! Nu är den klar för leverans, min lilla Mini Cooper D! :) (googla om ni vill se hur den ser ut)

239 Comments

Den Sista Tjockisen

Så snyggt! Gillar toppen och det söta lilla armbandet :) Skorna är också astma och blir säkert skönare när du gått in dem :)

Stor kram!
/Tjockisen

Kenzas svar: Astma? Misstänker autocorrect på iphone ;-)

Reply
Katrine

For et nydelig antrekk! Elsker shortsen din :-)

Så moro at du allerede skal hente bilen imorgen da! Jeg søkte det opp og for en søt bil! Hihi :-D

Reply
Emma

vem tar alla dina outfit bilder? :) VÄLDIGT tacksam om jag får svar!

Kenzas svar: Den som finns till hands, haha! Min pojkvän eller en vän :)

Reply
Sarah

Vad vacker du är! Och grattis till bilen (och körkortet såklart!). :D

Kenzas svar: Tack så mycket!! =)

Reply
sara

Är inte dem där skorna svåra att gå i? :O Dem är ju så höge, dem ser så ostabila ut :O Men skit snygga e dem!

Reply
Alexandra

Jag älskar min kropp, men har som de flesta andra komplex mot bara en sak; mina ben… Jag kan aldrig bli nöjd med dem bara! Så tänkte bara slänga iväg en kommentar till dig Kenza, & säga att du har riktigt snygga ben som du kan vara riktigt nöjd över!
Kram :)

Reply
olli

det där var så fint(outfitten) och bara satt du vet(som du redan vet,kommentaren ovan:)) så är dina ben as snygga!

Reply
Inge H.

LOVE love love this outfit – again: Would be really nice with an english translation! I know you have that, google-translate thing but when I do that, I can’t continue my bloglovin’-round (or what to call it?) haha :P
Anyway, could you maybe show us the link to that ebay-bargain? Love those shoes!

Reply
Sanna

Haha alltså jag älskar dina svar till vissa som kommenterar :D Skorna påminner mig lite om Buffalo-skorna som var the shit på 90-talet :D Asnice.

Reply
Matilda

Kan inte du skriva ett inlägg om London? För visst har du varit där flera gånger? Skall dit snart och vill ha en massa tips på vad som är kul att göra, och vart som är bra att bo! :D

Reply
Moa

Diss på outfiten tycker jag, men du är så vacker så du passar i precis vad som helst ändå! <3

Googlade bilen, vad söt den var, ser ut att passa som en förstabil, vilken färg är den i? Hoppas du lägger ut en bild på bilen sen!

Massor av kramar! <3

Reply
Johanna

Var köpt nitarna? snälla svara jag har letat överallt men kan inte hitta några snygga :)

Reply
Hannah

Supersnyggt! Jag älskar nitarna på shortsen, var har du köpt dem nånstans? Du har säkert fått frågan och svarat på den förut men jag själv har blivit extra svag för nitar på den senaste tiden ;-)

Reply
Maja

Hej Kenza!
Du är jättefin!
Haha, det är verkligen så att alla vill ha de du har! (kläder).
Du kommer med alla trender, fast långt innan! Tex. Långa Fjäderörhängen, skor, shorts mm. Jag och några kompisar var och shoppade här om dan, och vi bara, OMG SÅN HAR KENZA, SÅN MÅSTE VI HA!!! Haha ;)
Du är grym! Tacksam för svar! PUSS&KRAM! :)

Reply
amanda

är det modell 501 på dina shorts ? :) snygg du ääär, såg dig på summerburst & du är verkligen lika fin i verkligheten! Kram!

Reply
kebecka

Åh va kul med en liten coooper! :D Längtar tills du visar bild med färg och fälgar ;D du måtte ju ha snygga fälgar på den hehe

Reply
Johanna

Jag älskar din blogg och älskar outfiten. Jag har en fråga var har du köpt nitarna?

Jag skulle bli JÄTTE glad om du svarar :D

Reply
Ronja

Åh vilken snygg outfit! Gillar den här jätte mycket, kanske är det gula som gör det lite roligare? :) Kram!

Reply
Ronja

(vet inte om jag skickade en likadan kommentar nyss men vet ej fall den kom fram, aja)

Så jäkla snygg outfit, älskar den! Vet inte om det är det gula som gör det lite roligare? :) Kram!

Reply
paulina

oooooooooooh så snygg header du har! ta det inte som något negativt, men måste säga att den är HUNDRA gånger bättre än den förra!!

Reply
Lavendia

Hej! Det är första gången jag skriver till dig, men undrar en sak om ditt hår du har jätte fint och lent hår undrar om du kan säga vad du använder för shampo/inpackning, typ på nån inlägg skulle va snällt om du svara rätt så fort. Merci

Reply
louise

Snyggt men har inte bestämt mig om jag gillar skorna ännu men dina ben är ju to die for. Äntligen har du ändrat headern (stavning?) Du är så snygg! <3

Reply
Zassa

Asså det är lite sjukt. Jag har sett de skorna på många och tyckt att det ser förjävligt ut och har såååå svårt för dem. Men på dig, du passar ju verkligen i allt och gör allt skitsnyggt, snacka om bra egenskap :D

Reply
Emma

ÅÅ vad glad jag blev när jag såg din nya header! Den är så härlig! och bilden på sidan var mysig också :)

Ha en bra kväll, Puss

Reply
Lisa

Äntligen en ny header!
Den här nya headern ser så mycket somrigare ut och den är mer lik dig nu!
Hiss!

Reply
Frida

Hej!
Har länge följt din blogg.. men har aldrig kommenterat!
Tänkte att de är så många som skriver så man får säkert inget svar…!? Iallafall gillar jag din nya header! Du är så sommar fin.. Och hela din blogg andas sommar nu!
Allt gott till dig/ Fridaforever.devote.se

Reply
Frida

Underbar blogg.. har länge följt dig!
Du har så ny fin header också.. den är så
sommar fin.. och hela din blogg andas sommar nu!
Allt gott till dig! /Fridaforever.devote.se

Reply
Therese

Älskar dina ben!! Hela du är fin som du är, lova att aldrig ändra något :) Du är verkligen min förebild, skulle ja få välja någon att tillbringa min dag med skulle det vara du!

Love to you <3

Reply
ANG DESIGNEN

HEJ!!! NU KOMMER JAG SKRIVA ME CAPSLOCK ELLER VAD HETER.. PÅ FÖR DEN HAR FASTNAT :P
SÅG ATT DU HADE NY DESIGN DU ÄR VERKLIGEN SUPERNYGG PÅ BILDEN PÅ DEADERN MEN RESTEN SER VÄLDIGT OPROFFSIGT OM JAG FÅR SÄGA DET SJÄLV OCH PROFILBILDEN VAR INTE BRA ALLS MAN SER INTE ENS DITT ANSIKTE, INGET SÅ JÄTTE SPECIELLT MED OUTFITTEN OCH BARA EN HELT VANLIG OUTFIT BILD TYP OCH HEADERN SMÄLTER JU INTE IHOP MED BAKRUNDEN VAR DÅLIGT ANNARS SÅ VAR HEADERN HYFFSAT BRA ÄNDÅ MEN DU HAR JU MÅÅÅNGA MODELLBILDER FRÅN PLÅTNINGAR ANVÄND DE ISTÄLLET TYCKER JAG SOM NÅN PORFILBILD PUUUSSSSS OCH TACK FÖR BÄÄÄÄÄSSSTAAA BLOGGENNN!!!! <3 <3

Reply
Elin

Kenza du är helt perfekt. Herregud, skulle göra vad som helst för att få se ut som dig, !! Villen storlek har du i levisshorts? Kraam

Reply
Malin

Så snyggt ! Bitarna du satt på shortsen var köpte du dom?:) Skulle bli exstremt glad om du svarar för har letat länge efter nitar!

Reply
Moa

ooomg, kenza jag ÄLSKAR din nya header!!! så grymt snygg måste jag säga! förresten, vart har du köpt nitarna? och hur satte du fast dom..? skulle vara jätte snällt ifall du skulle kunna göra typ nån slags “tutorial” om hur du sätter fast nitarna! kram!♥

Reply
samanha

hi Kenza,
i LOVE your style in clothing!! i know you’ve been shopping in NYC a few times, i am going next week and wanted to know what stores you recommend? It would make my day if you answered!:) thanks so much, you’re such an inspiration!

Reply
Saga

Älskar ditt svar på “Your legs look bad” mycket starkt!
Gillar också din nya header!! Puss på dig Kenza du är sååå vacker!!!

Reply
Saga

Älskar ditt svar på ” Your legs look bad” såå starkt!!
Gillar också din nya header + design! Puss på dig Kensa, du är så jäkla vacker!!!!

Reply
Emma

Haha, vilken tur det är att man inte måste ha samma åsikt om allting, för jag tycker skorna är råfula xD

Reply
tove

hej kenza! konstig fråga kanske, men jag undrar verkligen vad du gör med benen? hhaha. epilerar, vaxar, lasrar, rakar? ser alltid så jävla bra ut :) grymt fin hela du!

Reply
klara

fy fanken va snygg outfit och skorna var underbara!! åå du har klart den bästa bloggen på denna jord. Puss

Reply
Felicia

Hej Kenza!
Tro det eller ej men har suttit och läst lite från början på din blogg, då jag har vart nyfiken på hur du var som person innan och vad du brukade blogga om när du var mindre. Sedan kan man säga att jag “följt” din och din dåvarande pojkvän Anthonys kärlekshistoria haha! Men några inlägg senare så har ni bara gjort slut (självklart skriver du inte varför, förstår precis det är för privat) Så jag undrar lite angående det förhållandet, för ni var väl förlovade också? 15 år och förlovad, ni var väldigt unga. Vad tyckte din familj om att du förlovade dig så ung? Och vad sa din pappa om den saken, han är väl marockan och muslim? Detta var frågor som jag kom och tänka på då jag läste klart lite av de gamla inläggen på bloggen. Jag hoppas att det är okej att jag kommer med sånna frågor, så du får gärna svara bara om du vill! :)

Reply
Felicia

Hej Kenza!
Tro det eller ej men har suttit och läst lite från början på din blogg, då jag har vart nyfiken på hur du var som person innan och vad du brukade blogga om när du var mindre. Sedan kan man säga att jag “följt” din och din dåvarande pojkvän Anthonys kärlekshistoria haha! Men några inlägg senare så har ni bara gjort slut (självklart skriver du inte varför, förstår precis det är för privat) Så jag undrar lite angående det förhållandet, för ni var väl förlovade också? 15 år och förlovad, ni var väldigt unga. Vad tyckte din familj om att du förlovade dig så ung? Och vad sa din pappa om den saken, han är väl marockan och muslim?
Detta var frågor som jag kom och tänka på då jag läste klart lite av de gamla inläggen på bloggen. Jag hoppas att det är okej att jag kommer med sånna frågor, så du får gärna svara bara om du vill! :)

Reply
fernanyi

Hey kenza I really like the new banner it loos so cute!!! and cant wait to see your mini cooper!!! did you choose a crazy color or did you stick with black??? well I’ll be waiting for the pictures :) XOXO Fe

Reply
Emelie

Hej Kenza! Älskar din outfit! Men vart har du köpt nitarna?
PS. Snygg header!<3

Reply
Joanna

så där fin ikroppen var jag bara för ett år sen =( Dags att hård träna Zumba och styrke nu :)Stort Grattis till bilen och Körkortet :)

Reply
camilla Norman

Du är ju så snygg K men det får du höra varje dag här har jag märkt haha
Men jag är glad att ditt hår börjar bli sig likt igen! Dip-Dye är snyggt på vissa,men det måste vara grymt svårt att matcha med kläder och sånt? :D

Reply
Hanna

Såg precis att någon skrivit att dina ben inte såg bra ut och blev så arg, jag tycker precis raka motsatsen! Har alltid tyckt att dina ben är helt perfekta!

Reply
j

VART KÖPTE DU DIN MIDSOMMARKRANS??? =) Har googlat massa hittar ingenting!!!! Kram

Reply
Inger-Johanne

VELDIG tøft!
Vil du fortelle meg hvilke søkeord du brukte på ebay for å finne skoene? Jeg har nå sittet i evigheter på både ebay OG google, og klarer ikke finne like! Helt fantastiske er de!

Reply
Minna

Skulle bli super glad över svar, hur höga är skorna? För de är ursnygga och vill veta hur lång jag skulle bli , för är redan 178 och funderar på att köpa dessa!:)

Reply
Jennifer

Så vacker du är Kenza! Skorna var faktiskt skitsnygga! Var lite skeptisk i början men hur snygga som helst på dig.
Och den nya headern var verkligen superfin! Kommer det en ny design också eller? :)

Tack för JÄTTEBRA blogg kenza!

Reply
Carla

Hello Kenza ! I’m french and I love your blog !!! You are beautiful !! I would like to know if your hair are naturelly curly or not ? Thanks so much for your answer , love

Reply
Tinaa

Skit Snygg :)
Jag hittar inte sånna skor på varken ebay eller tradera :(
Vill så gärna ha…

Reply
agnes

what size of these shoes You got?? Ur normal or Converse size?? thks for answer :)

Reply
Elvira

Hm, jag brukar älska dina outfits men denna är nog den fulaste, skorna är ju hemska…Annars är du hur vacker som helst! :D

Reply
Rebecka

Har bara en fråga och snälla svara på den: Har du inga bristningar eller celluliter på din kropp för de syns inget? Du har väldig tur om du inte har de för typ 90% av alla kvinnor får/har de men om du har de hur behandlar du dom ? :) Du har väldigt snygga ben btw
kraaaam!

Reply
Molly

Riktigt snyggt! Någon som vet vart man kan köpa bra nitar? är så sugen på att göra egna sånna shorts

Reply
Fråga om dina raybans

Hej, har en fråga om dina raybans, wayfarer-modellen, dina ser ut att ha svart glas, men de flesta jag ser i butiker och på nätet har ett grönaktigt glas. Är dina glas svarta eller gröna? Uppskattar svar så snart som möjligt! KRAM!

Reply
valentina

Så himlaa snygg är du!
jag har en fråga, på ebay så står inte storlekarna på svenskt sätt, det står 5’5 osv, jag har storlek 36, vad är det om jag ska beställa därifrån? tacksam för svar! :D

Reply
Diana

asså ÄLSKAR din stil! skorna, linnet, shortsen, skorna. ALLT passar så bra! :o puss & kram <3 :)

Reply
Diana

asså ÄLSKAR din stil! skorna, linnet, shortsen, skorna. ALLT passar så bra! :o puss & kram <3 :) älskar din blogg btw :D

Reply
sandra

Hej Kenza, jag undrar om dom där skorna du har på dig på bilderna är bekväma? hur känns det att gå i dom?

Tack och du är bäst!

Reply
Malin

Hej Kenza! :)
Jag kollade igenom dina bilder på bloggen och märker att du har skit snygga ben! Själv har jag massor med blåmärken och skrapsår… Om du får några blåmärken eller ett litet skrapsår hur gör du så att du täcker det? Om du har haft blåmärken eller skrapsår, det vet jag inte men jag vill ha ett bra svar och jag vill ha lika fina ben som du har på sommaren!:)<3
Kram!<3

Reply
Fride

Hi Kenza!

Are you sure that those shoes are bought on ebay? I have searched everywhere, with no luck… i would kill for those shoes!!

Reply
Soofie :D

Heeej! jo jag undrar bara vilken storlek köpte du på dina skor? Jag har storlek 39,5-40 och jag vet inte riktigt vilken storlek man ska beställa. Är skorna små i storlekarna eller är dom ganska stora?? Är det bättre att köpa lite större eller lite mindre lixom xD Toppen bra blogg föresten!!

Reply
Amanda

Hej kenza! Jag älskar dig och din blogg! Varje gång jag går in på den så ger du mig så mycket inpseration ! Jag typ läser din blogg varje dag! Men jag undrar bara var du har köpt skorna? Jag vet att dom fanns på ebay men jag hittar inte dom någon stanns där:( kan du vara jätte snäll och länka det till mig för jag vill jätte gärna ha sånna:)
Kram!<3

Reply
tilde

hej! jag älskar verkligen dom skorna men jag har letat som en galning efter dom och hittar dom ej, men på ebay så har om ju så himla många skor så det är ju nästan omöjligt att hitta dom ! hur gjorde du? skulle bli så glad för svar, kram!

Reply
tava

åhh, hur har du satt på dom där nitarna, och hur ser en sån där ”nit” ut på baksidan? skulle bli jätteglad om du svarade, för jag har köpt en påse med nitar, men jag kan inte använda dom dels för att dom inte går igenom jeanstyg, så tyget måste vara jättetunt, och då blir det ett stort hål och niten ramlar ändå ut!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32