• header

22a juni 2012

God morgon! ♥

Vaknade upp till klarblå himmel & strålande sol, fan vad härligt. Det kommer bli en fantastisk midsommarafton tror jag! :)

Nu är det bara att sätta igång med frukost, göra mig i ordning, packa m.m… Om 2 timmar ska vi iväg, lasta bilen med vännernas grejer och sedan röra oss ut till stugorna där vi ska fira midsommar. Eftersom att det är så fint väder kanske man ska packa ner bikinin också? Vi har ju en liten strand, bryggor och bastu där.

Funderar iallafall på att ha på mig denna lilla blommiga sak idag!

Från Chicy.se

70 Comments

Tilla

För en gång skull kanske man får en midsommarafton utan regn :D *hoppas* Jättefin klänning förresten! Är jag den enda som ska ha svarta jeans på mig…? Någon..? ;)

Reply
Lova

Ha en underbar midsommar! Titta gjärna och släng gjärna in nån kommentar på min blogg, har frågestund!:) alla som frågar får en länkning:)

Reply
sara

Fan vilken tur ni har då! Det bara regnar och regnar här i Malmö… har gjort det exakt varje år nu! :(

Reply
Kelly

Njut så mycket du kan för nere i Skåne regnar det som fan! Det skulle regna hela dagen idag.. :((

Glad midsommar

Reply
Ellen

Aaaao avis! Både på klänningen och vädret, här i Skåne bara öööööser regnet ner som ett vattenfall och har gjort de de senaste 3 timmarna…

Reply
J

Aw, vad söt!

KOlla gärna in min One direction blogg: news, bilder, videos, fakta + mycket mer!! :)

Reply
Hedvig

Hej! jag undrar hur man uttalar ditt namn, uttalas det Kinza eller uttalar man med e:et som på svenska? Blev kanske lite snurrigt men hoppas du förstår frågan :P Glad midsommar!

Reply
Jennifer

Så söt klänning vill så gärna ha den men jag gick in på chisy.se men jag kunde inte hitta den, du kanske köpte den för ett tag sen om du inte gjorde det kan du länka själva sidan eller vad man ska kalla det? :)

Reply
Ellinor

Har undrat jättelänge, vad använder du dig av under dessa korta klänningar? Vita boxer? Snälla svara. :)

Reply
Nadia

*Host*
Här kommer jag ett halvår efter och vill säga till dig om du någonsin tröttnar på denna här klänningen -NÅGONSI, även om det är om tre hela år – så vill jag mer än gärna köpa den av dig! ^w^

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*