• header

MIDSOMMAR

Jag vet inte vart jag ska börja, haha. Så bra var det.

I fredags, på midsommarafton, kom vi fram till stugorna vi hyrt vid två-tiden. Slängde in sovsäckarna i varsin våningssäng, hällde upp en drink och sedan började folk droppa in. Jag hade min pojkvän, bästis & mina närmsta tjejkompisar där. Sedan var massor med Humlans härliga vänner där med + pojkvänner & flickvänner. Vi delades in i grupper på 4 personer och började dagen med tipsrunda.

När det var klart hann man ta en drink innan vi delades in i lag (TEAM CHAMPS! WOHO!) och 5-kampen drog igång. Bland annat skottkärran, hoppa säck & norsk fylla. Har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv som när en av killarna i mitt lag har snurrat klart (norsk fylla) och sedan springer i sidled lång åt helvete istället för rakt fram tillbaka till laget. Jag står och hoppar och vinkar HÄÄÄÄR ÄR VIIII!!!! Sedan ser man bästis, som var med i laget bredvid, springa i sidled åt samma håll innan hela hon faller likt ett nedhugget träd. Hahaha.

Vi kammade hem en lagom nöjd andra plats iallafall, och efter 5-kampen blev det massa käk, dryck, musik, dans och ja.. Hela festen drog igång! Sedan höll vi på tills sent på natten, med paus för lite mer käk, hoppa studsmatta m.m. På kvällen bytte de flesta av oss om till våra Ziperaller för att skydda oss från kylan och alla mygg, och jag vill nog aldrig mer dansa i något annat än min Ziperall. SJUKT KUL!

Jag var nog den första som gick och la mig och även bland de första som gick upp morgonen därpå, och då hittar jag inte bara en korv mitt i Humlans födelsedagstårta utan även två riktiga långhåriga rockare i 30-årsåldern på altanen med en dialekt som tydde på att de var långt hemifrån. Ingen kände dem och de hade kommit när alla hade gått och lagt sig. Hur de hittade till våra stugor, som ligger mitt i skogen långt åt helvete från busshållplatsen…ja det var en bra fråga haha.

BÄSTA midsommarhelgen någonsin! ♥

 

118 Comments

Vilma

*Kenzas läsare*

Jag driver en novellbllogg om en tjej vid namn Melody Carter som är en 15 årig tjej som bor i Sverige. En dag vinner hon ett pris att få åka till Santa Monica och få gå på en awardshow med en massa kändisar. Men väl där faller hon för någon speciell. Om du bestämmer dig för att läsa börja från kapitel ett annars blir det svårt att förstå.

Massor av kärlek.

Reply
Elin

Norsk fylla? Haha, den “leken” har ju tusen namn, här säger vi irländsk julafton… haha, sen nåt annat som jag inte kommer på nu :D

Reply
Sanni

“Upptagen med att leva”? Sånär du bloggar lever du inte, alltså är bloggen inte ” något jätteroligt och det bästa du vet och ååååhh vad du älskar det” (alltså jag citerar dig). Hahaha, kan du säga det liiiite högre din korrupta, pengakåta, arma människa.

Reply
Amalie

Hahahah, så sjukt bra!!! Du må forklare korleis “norsk fylla” fungerar, for eg har aldri hørt om det:o

Reply
Filippa Carlheim-Gyllenskiöld

Hej Kenza! Du brukar ju handla mycket från chichy.se eller hur det nu stavas, men du vet nog vilken hemsida det är jag pratar om. Jag skulle vela göra en beställning där ifrån men skulle vilja veta hur mycket det kostar med frakt osv… Skulle bli väldigt tacksam ifall du kunde svara på det i ett inlägg eller maila mig… Tror nog att det är många som undrar! Kram

Reply
Therese

SOL!? Fusk… vi fick dansa runt midsommarstången i regnet, plus att vi glömde alla låtar man sjunger så vi satsade på acapella-dubstep. Såååå coolt…..

Reply
Just me

Hej Kenza! :) I found your blog couple weeks ago, and when I saw the first picture I knew I’m gonna start following this! Since then I’ve checked this out every single day. What a lovely blog and you seem very nice person! Hopefully I will learn more swedish by reading your posts haha :D Take care!

Regards from Finland!

Reply
Maja

Hatar att du har ett så jävla bra liv. Gå och dö typ! Skryta måste du göra hela tiden också…fitta…

Reply
olga

Kolla in min blogg om mig (14 år), mode, inspiration och kompisar!
ENJOY!
>> olgabodin.blogspot.com <<

Reply
Patriciiaaa

OFTA DU ÄR PÅ FLATEN, HAHAHAHAHAHA. VA DÄR FÖR NÅN VECKA SEDAN OCH SOV MED MIN KLASS. HAHAHA FLATEN….HAHAHAHAHA, FÖRLÅT, MEN HAHAHHA

Reply
hanna

Hejsan Kenza ! jag hoppas du har haft en trevlig midsommar . Jag vet inte om du ser det här men det hoppas jag att du gör och om du gör de skulle jag bli så himla glad för jag vill att du ska veta att du är min förebild och jag ser upp till dig jätte mycket ! :D kram hanna

Reply
Cassandra

Hellu! Alltså har funderat på detta länge, haha, när du skriver “bästis” vem menar du då? :) Tacksam för svar! :)

Reply
Daria

Hi Kenza. I follow your blog but would also want to check the blog of your friend Alexandra. Could you please let me know the website? Many many thanks.

Reply
FRIDAA

DET DÄR ÄR JU Tyresö – Flaten!
jag och min klass har sovit över där flera gånger.. hehe lite roligt att du också har varit där! :)

Reply
Vickan

Jag har bara hört det kallas “Scoutfylla” förut, men ja, lika roligt oavsett namn.. jag är också en sån som brukar fara iväg rakt ut åt sidan och sen dyka i backen haha :)

Reply
Emilia

Hejsan Kenza! Undrar bara.. Det ser ut som dina solglasögon är sönder på första bilden, som om det ena glaset saknas.. Eller så är det bara solen.. Men ha en bra kväll :) Puss <3

Reply
Louise

haha ååh jag vill också ha haft en sån hysterisk midsommar. Själv blev jag ditchad av min kille som ville vara hemma med familjen medan jag var på pisshumör och ensam med hunden halva kvällen för att tygla humöret… Satsar på nästa år! ;)

Reply
Karoliina

AWWWS!!! <3 your boyfriend is so handsome! I love him :)) okay, I love you too :) you're so beutiful and your dress is so lovely! <3 I'm happy when I have found your blog or if I have to be honest I find your blog about 3 years ago. :) I'm a finnish girl and i'll so happy if you can answere to me some day. :) You're my idol Kenza and is so nice notice how you're changed over the years. :) Sorry my english is not so good but I guess that you understand what I want to say you! I love you and your boyfrien and your friend and your blog. :) hihihi xoxo

Reply
Maria

Ser grymt ut! Jag har inte firat traditionell midsommar på flera år, men en vacker dag ska jag väl flytta tillbaka till Sverige eller iaf pallra mig dit på besök i juni så jag också får vara med!

Reply
Evelina

Jag undrar var ziperallen kommer ifrån!!! Den är så sjukt snygg… för att vara en overall liksom.. ;)

Reply
trude

Hvor er Humlans (besteveninnen din) sin kjole i fra? den blomstrete? :)

ingen bilder av angie :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*