• header

26e juni 2012

Hej bloggen!

Var uppe tidigt imorse, promenerade med vovven och flyttade bilen. Sedan vart jag så jäkla trött igen så jag somnade om en timme på soffan. Väl behövligt, har sovit så dåligt de senaste nätterna. Svettas ihjäl men kan inte heller ha fönstret öppet pga pollen. Nu när det har regnat några dagar och pollenhalten är låg mår jag dock lite bättre!

Men mitt psyke mår sämre haha. Fan, igår var det 13 (!!) grader och idag är det bara några få grader varmare. Det är ju för i helvete snart juli? Vad är det som händer?

Tur att vi sticker iväg nästa vecka. Behöver sol & värme NU.

Två bilder från Portugal (Albufeira). Jag och min pojkvän var där en vecka för 2 somrar sedan. Förra sommaren var vi i Italien och på Mallorca. I år blir det Italien igen!

65 Comments

Elina

Hej Kenza :) Hoppas ni får det bra i Italien,ha en trevlig sommar! :)
Kram Elina

Reply
IDASWARDROBE.com

Jag o killen sticker också nästa vecka, ska bara ta oss genom P&L först :) Känns helt ok med lite sol och värme (förhoppningsvis) när man tittar ut genom fönstret och möts av regn varje dag!

Reply
E

Hej ! Du är extreeemt snygg , ditt hår e helt underbart. Älskar din blogg!!!! <3

Reply
Den Sista Tjockisen

Vi hade ju ett fantastiskt fint väder i maj, man får tänka tillbaka på det :) Och det ÄR ju faktiskt 2 månader sommar kvar! Positivt tänkande, hej på dig :P

Stor kram!
/Tjockisen

Reply
Maia :)

Villken stad åker ni till? och villken resebolag? Letar efter någonstans att resa men vet inte vad jag ska välja! tips?
/ Maia :)

Reply
Erica

härliga bilder! vart till italien ska ni? ska nämligen också dit nästa vecka! 36 grader är det dit jag ska.. kroppen kommer få en chock ;}

Reply
Iris

Hejsan !
Jag har skrivit här flera gången men inte fått svar eller något , och visst jag vet att det är svårt för dig att hinna med allting men ifall du har tid så snälla snälla svara på dessa frågorna.

Köpte du en splitter ny bil ?
Du och din pojkvän är jätte söta tillsammans! Varför inte giftas?
Hur klarade du teorin ? Vad var det du läste för att inte kugga?
Tänker du blogga länge till? Do it !
Har följt dig något år nu och sett när du tagit studenten, dina resor, shopping och allt det där . Man vill ju fortsätta se din brudklänning & ditt barn. Haha skämt åt sido men du förstår ? Din blogg äger!!
Älskar dig kenza och önskar dig all lycka i livet. Kram

Reply
anna

Jag bor i en liten stad i ångermanland som heter härnösand, här har det varit jättevarmt varje dag, du kanske borde komma hit?:D hahah, älskar din blogg kenzaaaa!!

Reply
Sandra Andersson

det är klimatförändringarna pga vår livsstil, alla tror att klimatförändringarna gör så att de blir varmare, och det stämmer, till viss mån. Men i vissa delar av världen kommer det bli kallare och regnigar, som här i Sverige.

Reply
Johanna

Så härliga och vackra bilder! :D

Kika gärna in på min blogg! Jag skriver om träning, utseende, kost, om hur det är att vara ung och kronisk sjuk, och om lite allt möjligt i livet! :) Kram Johanna

Reply
Victoria

Hej Kenza!

Nu vill inte jag verka otrevlig eller något sånt dumt men slår det dig aldrig tanken att dem här väder växlingarna kanske beror på oss människor? Att man kanske inte ska flyga utomlands flera ggr per år (släpper ut bensin-Co2- varmare på jorden – det regna mer eftersom det avdunstar mer vatten från haven, det var 30 grader i maj och nu har det bara regnat i mängder (!) osv), ok nu har du kanske inte varit borta någon gång i år(kommer ej ihåg) men i framtiden kommer du kanske vara det . Det här är inget man kan fly ifrån, speciellt inte med flygplan (bensinen osv). Jag säger inte de att du inte får åka utomlands, klart du får det är ju dina pengar men eftersom jag vet att du har mycket pengar så tänkte jag liksom att du kanske kunde använda dem till något miljösmart istället! :) För att jorden ska må bättre och även för att din familj och alla andras familjer ska kunna leva vidare i generationer. Jag flyger också utomlands ibland och jag älskar det! Tycker det är jätte spännande att få se andra delar av världen men jag har aldrig varit i två länder på ett år.

Jag hoppas jag gav dig en tankeställare nu i alla fall och att jag inte framstår som en av dina elaka läsare för det var inte meningen! Jag älskar din blogg och jag får jätte bra inspiration från dig! :D

Kram från en tjej som tänker mycket på klimatförändringarna! <3

Reply
sofia

var nyss i värmen jag, men längtar redan tillbaka. såklart. jag menar come on. vädret här är ju ett skämt. haha.

Reply
Elly

Hej Kenza!

Jag har själv vart i Italien (Sardinien) och älskade det!
I år vill jag gärna åka tillbaks med min pojkvän och tänkte höra med dig (eftersom du har vart där några gånger) om du har några tips på vart man kan åka då? Helst ska det va romantiskt :)
Skulle uppskatta din hjälp!

Sen måste jag ge dig cred för din grymma blogg! :)

Ha en fin dag!

Reply
JoanaMendes

omg, you have to came back to portugal! it would be a dream come true if could take even just a picture with you! are you thinking of coming back someday?

Reply
kat

Hej kenza! jag ska åka iväg med min pojkvän och jag e sugen på Portugal. Rekommenderar du Abufeira?

Reply
Nina

Beundrar dig på många sätt Kenza, men blir faktiskt lite ledsen över ditt beteende ibland. Du har så mycket, flyger hit och dit över världen, köper otroligt stora mängder kläder (och använder dem bara en gång?) och verkar ändå inte förstå att det är sådana vanor som gör vår (allas) jord överanvänd. Eller så blundar du bara för det för att slippa dåligt samvete.

Hur tråkigt det än låter kommer det inte att gå i längden att resa som vi gör, och särskilt inte som du gör. Det är inte för att skrämmas som jag skriver detta, utan vill istället ge dig något att fundera över. Särskilt eftersom många unga ser upp till dig och du verkligen har möjligheten att påverka!
Flyg är ett otroligt miljöfarligt färdsätt och att flyga hit och dit för lite sol är inte på något vis ansvarsfullt. Det är på grund av vad vi människor gör med jorden som lett till de väderförändringar vi märker av ibland (och som du slltid då passar på att klaga över) och som knappast kommer bli mindre påtagliga… Snöstormar på vintern, tråkiga (regniga) somrar, hagel i april osv är något du alltid passar på att klaga på, men kanske bör du fundera lite på vad som orsakat detta, och att det är våra beteenden och vanor här i väst som lett till detta.

Har under en längre tid blivit lite provocerad av vad du gör, särskilt när jag själv (och många andra) försöker tänka på våra vanor för allas skull. Har flera vänner som också läser din blogg och som tycker att du agerar väldigt oansvarsfullt… Vore intressant att höra hur du ser på detta, särskilt eftersom du verkar vara en klok och vettig människa!
Kramar

Reply
Andie

Var i Italien ska du? Jag var längst nere på tån, Capo Vaticano, i sept förra året – sjukt fint! :)

Reply
Emelie

Du borde skaffa en sån där stor fläkt :) De brukar finnas på Claes olssons eller vad det heter för 199kr :)

Reply
Elin

Har också varit på stranden i Albufeira. Jättevackert eller hur??! Har du kanske fler roliga sommarbilder? Måste kunna drömma sig bort, här får vi nog ingen sommar!

Reply
Alva

Jag har alltid undrat en sak. Bloggar du från blogg.se eller någon annan sida, undrar hur det går till :) kram

Reply
Malin

Åhh jag var i Albufeira i Portugal för just 5 dagar sedan. Kunde du inte varit där då? Haha. Men det är en otroligt fin bild när du har klipporna bakom.

Reply
Sofia:)

Har du sådant lockigt hår eller lockar du de?
Har du något tips på hur man kan få riktigt fina lockar, typ så som du har :)

Skulle vara jätte tacksam för svar!!

Reply
katharina

Beautiful!!

Here it rains all the time.. i miss the sun too and in August me and my boyfriend are going to fly to mallorca and i’m so happy about it :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*