• header

Ha en bra dag!

Tack för alla fina kommentarer om frillan!

Nu har jag bättrat på gårdagens lockar lite och ska nu sticka iväg. Ha en underbar dag! ♥

149 Comments

Sissi

Du är jätte vacker Kenza ;), menade inget illa med min kommentar, hoppas du inte tog den personlig bara! Det jag menade var att du på flera bilder har gjort triangel tecknet. Jag menade absolut inte att de hade ensamrätt till uppfinning på trianglar vilket låter lite lustigt nu om de hade det haha! Kram!

Reply
Julia

Hi, i hope that you’re reading all of your comments! i’ve got question for you: where i can buy yor jacket? the leather one? because in Poland we haven’t any shop with your stuff. Mayby somwhere on website? please give me adrees with it !

Kissses from Poland

Reply
Hanna

Guuud! Det finaste håret jag någonsin skådat på jorden! Dock passar det nog inte så bra på rakt hår som jag har men gud så häärligt det var på dig. Super!

Reply
Josefin :)

hur ser ditt hår ut om du inte lockar det? :) du har en grym blogg! + vad tycker du alla ska ha i sin garderob i sommar och vilket nagellack gillar du mest för stunden, tacksam för svar!

Reply
Maria

Hej Kenza. Underbar blogg =D
Jag har en fråga ang. Jeffrey Campbell’s skor. Hur är de i storlekarna? Är de små eller stora eller vanligt? Jag har 37 vanligtvis i skor, ska jag beställa dem i 37 isf? Tacksam för svar! =)

Reply
Hanna

Har alltid undrat hur du fixar ditt hår, det är så sjukt snyggt! Skulle inte du kunna visa eller typ säga vad du gör med det? :)

Reply
Lena

Jag skulle vilja se dig i lika ljust hår i hela håret som du har i topparna, och fota både med sånadär söta lockar och rakt hår :-D

Reply
RockMamma

Fantastiskt att det som förr var lite skämmigt, utväxt vid benan, är något man numera lägger pengar på och medvetet skapar :-)

Reply
Alice

Hej Kenza! Tänkte bara rådfråga dig lite och hoppas att du verkligen kan svara :) Jag och min pojkvän funderar på att ta en sista minuten nu i sommar och jag tänkte höra om du kan rekommendera lite olika länder/städer? :D Vi vill åka till något soligt så vi kan bada och sola, men också åka ut på lite utflykter :D Tack för svar!

Reply
Malin

Hej kenza! Kan inte du visa hur du gör dina fina lockar? hade varit jätte tacksam!

Reply
Jasmine Brown

Det är verkligen riktigt snyggt och det passar dig perfekt!
Jag har en fråga bara, finns det någon anledning varför du inte har skrivit eller visat upp tatueringen på revbenen? Eller har du bara inte tänkt på det? Vore kul att få se den men respekterar ju såklart ifall du inte vill visa den!

Ha en bra dag, kram! :)

Reply
Tilde

Hej, sjukt fint det blev! Passar dig perfekt. skulle du kunna berätta hur du gör dina fina lockar?

Reply
Lina

Hej! Ville bara säga att jag känner en tjej som är sjukt lik dig och ni har lite samma klädstil (enligt mig). Ta dig gärna tid och kolla in hennes blogg: http://grenness.blogg.se/
Hon är ung men ni är fortfarande lika ;) Kram på dig och tack för en riktigt bra blogg!

Reply
Marina

kan du platta ditt hår :)
vill se hur det ser ut när du har flattat det i den nya frillan :D
din blogg äger fan :)
kan du blogga mer haha ? :D

Reply
Fanny

Hej, gillar din blogg! hihi, tänkte bara fråga om du har självlockigt hår? Du brukar ha lockar nästan jämt så undrade bara om de är naturliga eller lockar du håret varje dag? :D

Reply
Vendela

Hej!
hur är ditt naturliga hår?
asså inte i färg utan är det lockigt, rakt, vågigt etc??

KRAM!

Reply
Anna

Använder du lösögonfransar? Om inte, vad använder du för mirakelmascara? Älskar din blogg, puss!

Reply
Kia

Ditt hår är verkligen jätte fint! Typ mitt drömhår:D Rikti beach hair, dessutom passar det superbra på dej!

Reply
Frida :)

Hej, det blev sjukt snyggt med ombre du passar verkligen i det. Skulle du Kunna visa i en videoblogg hur du fyller i dina ögonbryn?:)

Reply
Leyza

Heej Kenza!!
Jag o min kompis gillar dig jätte mycket din sida är jätte rolig att läsa checka in min o hennes blogg också om du vill (vi är ny börjare så vi är inte så bra hehe..)Men jaja du ser jätte vacker ut med det nya håret, Ombre på dig ser bara fantastiskt ut <3

Reply
julia

asså kenza du är bara för fin. när jag tittar på dina bilder så vill jag bara se ut som dig!!!!!! :) du är så fin/snygg/söt/gullig, och om det är någon som inte vill se ut som du eller tycker du är fin så är det något fel på dom :) <3!!!!!!!

Reply
Amina

Hej kenza jag undrar om du kunde skriva om hur du o din pojkvän har det? Förresten jätte bra blogg!

Reply
Izabella

Hej. jag e bella, läser din blogg varje dag, men kommenterar aldrig för d känns meningslöst eftersom du aldrig svarar på nån längre. ditt hår e väldigt fint. o älskar din triangel-ring, men har tyvärr inte råd att köpa den just nu haha. ha d bra. kram

Reply
domina

du är så jävla vacker.. gud rena gudinnan asså ! <3 men har alltid velat se en bild på dig när du inte har solat, kan du inte göra det inom kort

Reply
Hanna

Heeejjj kenza!!
Jag undrar om du kan göra en video eller en beskrivning hur du sminkar dig vardagssmink då!!!
Älskar dina ögon fransar undrar om du gör nåt med dom? Så snälla kan du inte göra en sminkvideo?<3
Såååå himla snygg ditt hår blev!!<3

Reply
Madeleine

När du tar dina bilder, sånna som ovan två bredvid varandra, tar du de med Mac camen och så lägger de sig bredvid varandra automatiskt eller klipper du ihop de i nått program?:)

Tacksam för svar!!:)

Reply
Elsa :)

Hur lockar du ditt hår? Har du en video på det eller kommer att göra? Jag har verkligen problem med mitt hår :O
Kram :)

Ps. Du är så snygg! Du är min förebild :)

Reply
Mirja

Det där vill min kompis som är frisör göra på mig. Jag är lite tveksam men jag funderar nästan på att göra det till helgen. Ser jätte snyggt ut på dig! fast hur det kommer se ut på mig är väl en annan femma!

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för en månad sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

/ Annika , ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Reply
S

Kenza, kan du være så snill å lage en video eller vise med bilder hvordan du får så fine bølger i håret ditt? Missuner deg ditt helt enestående vakkre utseende å nydelige hår.. Å har prøvd mange gang å få til å ordne håret slik men får ikke til :( Håper du forstår hva jeg skrev.

Klem fra fast leser i norge :)

Reply
Matilda

Du blev jättefin i håret!

Förresten, jag kom på en sak häromdan. Kanske har hört det förut men du liknar Agnes lite :D Eller det tycker jag iaf! :D

Reply
klara

hej kenza! jag funderar på att också göra ombre hår och undrar om det fortfarande kommer vara modernt till hösten? skulle vart jättesnällt om du svarar!

Reply
Malin

Ditt hår blev skitsnyggt! En fråga bara, hur gör du dina fantastiskt fina lockar??

Reply
Julia

Hejsan, jag undrar lite hur du får till volymen i ditt hår så fint? Har för mig att du har skrivit att du har ganska tunt hår och jag har ändå mellantjockt hår men eftersom jag har ganska långt hår så lägger det sig nästan helt platt, har du något bra tips på hur man kan få det lite fluffigare på ganska kort tid eller något bra volymschampoo som funkar på långt hår? :D KRAM!

Reply
Linnea

Du är jättefin i håret Kenza, skitsnyggt verkligen! Passar dig perfekt! :D
Vilken frisör går du hos?
Kram!

Reply
Natasha

Du är så vacker Kenza! Jag önskar dig all gott i världen:-) Jag älskar din blogg och läser den nästan varje dag :-D
Ditt hår har blivit superfin ;-)

Reply
emmelie

Din ombre blev verkligen super snygg! kan du inte visa hur det ser ut när du har plattat håret? många kramar

Reply
Mikaela

Det blev supersnyggt! Kan du inte visa när du har plattat hår någon gång? Kram,kram

Reply
Rebecca

Hejsan Kenza! Tycker att du har hur snyggt hår som helst! älskar lockarna:) Undrar bara ifall det är riktiga lockar eller om du gör dem själv? Skulle vara väldigt tacksam ifall du ville avslöja hur isf? Kramis

Reply
Elsa

Du är seriöst jordens snyggaste tjej. Fy va vacker du är! Skulle döda för att va i dina skor.. Du är en otrolig förebild, tack för att du är den du är och gör det du gör <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*