• header

OMBRE

Linne Kan Dee shop, shorts Ginatricot

Igår gjorde Marre på Salong Bangs “ombre” på mig! Så jäkla svårt att fånga på bild då ljuset & blixten gör att det inte riktigt ser likadant ut som i verkligheten, men på översta bilden ser färgerna någorlunda rättvisa ut. Det lutar alltså inte åt orange som på de nedersta bilderna.

Allt är bara toning så precis som de rosa topparna jag hade så kommer detta tvättas ut om några veckor. Varför vi kör toning istället för färg är för att det är lättare att ändra om man vill variera, och lättare att få tillbaka min egna naturliga hårfärg.

I botten och uppe på är det en mörk toning (en 6a), sedan sparade vi min egna vanliga hårfärg i mittenpartiet, och längst ner är topparna blekta (för att få bort det sista av det rosa) samt en ljus sandfärgad toning på. Så det går från mörkt till ljusare och ljusast och allt smälter ihop på ett fint sätt.

Jag är iallafall sjukt nöjd! Kul att testa på något nytt igen. Och jag tycker att det passar mig väldigt bra eftersom att jag gillar att måla ögonbryna lite mörkare. :) Fast när jag sätter upp håret i en hästsvans ser jag bara en brunett i spegeln och det är sjukt ovant haha, men jag vänjer väl mig!

263 Comments

elin

är riktigt sugen på att göra ombre, dock har jag hört att det ska vara dyrt? stämmer det? hur mycket fick du betala för det hela? :D

Kenzas svar: Det beror nog på vart du går.. Jag betalar inte hos Marre, vi är kompisar. :)

Reply
Sofia

Tycker du är finast i ljusbrunt/honungsblondt :) Men detta var skitsnyggt med!

Reply
Jackiee

Snygga kläder Kenza de matchade perfeckt! :) puss o kram !!!

Kenzas svar: Tack! <3

Reply
Sissi

Asså en fråga, är du med i Illuminati eller ? För du har typ trianglar överallt ;)

Kenzas svar: Visste inte att de hade patent på trianglar.

Reply
Julia

Har du gjort en ny tatuering? :D

Kenzas svar: Ja i våras, satan vad ont det gjorde. Aldrig mer revbenen haha!

Reply
Hevin

KENZA VAD ÄR DE FÖR TATUERING DU GJORT VID REVBENEN?!? Har du tatuerat dit en diamant ? Skitsnyggt iallafall och dit hår är dösnyggt!! ;)<3

Reply
Elin

Hej!
Oj vad det passade dig , en styck inspirerad tjej här !
Hur lång tid tog färgningen ? :)

Tacksam för svar . Kram

Kenzas svar: Tack! Det tog typ 3,5 timme men det var för att det blev lite för ljust först (“utväxten”) och det såg vi ju inte förrän allt var fönat och klart, så då var det bara att lägga i en mörkare färg. Kram!

Reply
Sanna

Jättefint, det passade verkligen dig!! Och vad fint färgerna smälte ihop, har sett många som har en jättetydlig kant mellan färgerna och det är inte fint tycker jag…
Och där såg man din nya tatuering också, du har inte visat den förut va? Jättefin iaf, “står den” för något speciellt? :)
Och sist men inte minst skitsnygga kläder!!! :D
Klar, XD kram

Kenzas svar: Ja det blir ju lätt så, jag har ju så jäkla rakt hår också så om jag inte lockar det syns det ju en liten liten kant.. Ja, alla mina tatueringar står för något speciellt. :) Kram!

Reply
Anet

Wow,you look so good. It suits you so f*cking well! Especially the dark color on the top!

Kenzas svar: Thank you! <3

Reply
Selma

Gud så snyggt det blev! Har också ombre ! Så snygg du är<3

Kenzas svar: Tack detsamma! Ditt hår är skitsnyggt!

Reply
Moa okada

Så himla fint! Passar dig som pricken över I-t. Tycker det är lite mer Kenza nu, mycket finare än de rosa topparna, nu har du säkert lättare att passa med kläder osv! Massor av kramar! <3

Reply
Tommy

Så snyggt Kenza och vill även passa på att säga att du är riktigt vacker!

Angående att det är svårt att få håret rättvist på bilden är lättare än vad man tror, Skippa blixten och kör på manuell inställning, vid ett fönster som släpper in bra ljus och ändra slutartiden och bländaren.

Reply
Jennifer

Åh FYFAN vad snyggt!!!! Det där passade du verkligen i, så ska du ha hela tiden! :D bästa kenza <3

Reply
emma

Åh så snyggt det blev, verkligen :) Du passar i det!

Nu blev jag också sugen på att göra ombre :D

Reply
Ellen

Åååå, du är så sjukt fin, det går inte att förklara! håret passade du jätte bra i! Super fint! Vill bara säga att du är min förebild och att jag älskar din blogg. Min dröm är att träffa dig! Kram! <3

Reply
julia

Hei Kenza. Vil bare si at du inspirerer meg så utrolig mye. Jeg fikset nettopp ombre på meg selv, og det faktisk ganske bra. Ditt ble jo helt fantastik da! Ville bare slenge innom en ordentlig kommentar siden de andre jeg har skrevet er så kort. Du er serriøst en person som jeg ser så utrolig opp til og alt du går med av klær osv er så perfekt. Hele du er perfekt. Min største drøm hadde vært å tatt bilder av deg. Jeg er hobbyfotograf som begynner å bli ganske grei nå, bare synd jeg bor i Norge. Det hadde betydd så utrolig mye hvis du hadde gått inn på bloggen min og sett på bildene mine ogsagt hva du synes. Du har jo litt peiling. Hilsen din største fan! Ps. Har også 2 tatoveringer samme plassene som deg! Det sier l

Reply
Vilma

╔═╦╦╦╦═╦═╦═╦══╦═╗
You are ║═║║║║═╣╚╣║║║║║═╣
║║║║║║═╬╗║║║║║║═╣
╚╩╩══╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝

Reply
Michelle

Tycker i vanliga fall inte det är så snyggt men du klär verkligen i det. Gillar färgerna också. Mycket finare än sist! :)

Ha en fin dag!

Kraaam Michelle

Reply
Lina

Gud vad fint Kenza!
Har bara en fråga hur utalar man ditt namn? Det var värsta debatten vid middagsbordet igår :D xx

Reply
Ella

Hej Kenza! Ditt hår blev jättefint! Bland dom mest lyckade ombre’s jag sett! Men jag har en fråga, dina lockar, har du en speciell tång till dom eller gör du dom med plattången? Hur isf? Hejdoo

Reply
Clara Hansen

ohhh myyy gaad – You look so amazing, Kenza! “Ombre” fits you perfectly.
Love your blog.

Hugs <3

Reply
Thea

Kan du inte ta kort på alla dina tatueringar och visa dom, det verkar som att du har gjort några nya på sistonde! Snälllaaaaa:) pussssss<3

Reply
Jenny

Kan du inte berätta vad alla dina tatueringar står för eller är det privat? Och visa alla dina tatueringar!

Reply
Madde

Aldrig sett den tatueringen förut, kan du inte visa en bättre bild på den? :)
Du har ju alltid visat upp dina tatueringar förut så nu vart jag lite nyfiken! :)
Du är grymt snygg!

Reply
N

Det blev riktigt snyggt, gillar det verkligen! :D Vill se din fina taturering också, har inte vetat att du har en till! Jättefin av det man ser i alla fall. KRAM! <3

Reply
Gentiana

Hi! I was just wondering if your hair is natural curled like that or if you use something to make curls/waves like in the picture? You’re absolutely stunning ! :-)

Reply
nathalie

riktigt läckert! nu ångrar jag att jag klippte av mig håret. nåväl, det växer ju ut! :) jättebra att du/ni körde med toningar. så mycket skonsammare mot håret också!!!

Reply
Laura

oj skitsnyggt! passar dej verkligen kenza ! :)
och snygg tatuering också, kan du visa den nångång noggrannare här på bloggen? :)

Kram

Reply
Anna ;D

Guud vad snyggt! :D Kan man göra ombre om man har brunt hår i grunden? Och isf vilka färger ska man ha då tycker du?

Kram kram från Anna

Reply
Habiba

Gud vad fint det blev Kenza! Men du vet din Dip die som du hadde, hur gjorde du det, gick du till frisören eller gjorde du det själv? isåfall hur mycket kostade det? :) Kram Kenza!♥

Reply
Johanna

Jättesnyggt! Passar dig som handen i handsken :) Som många andra är jag lite nyfiken på tatueringen, kan du inte visa fler bilder på den och berätta lite om den? :)
Kram

Reply
Carrooo

Jag tycker nog personligen du passar bättre i det du hade innan, ditt naturliga (som jag för övrigt är avis på, så fin färg).. men bara du trivs så + det är ju bra att du tonade så du kan gå tillbaka ifall du ångrar dig osv =) ha en bra dag!

Reply
Agnes

Åh så fint!
På tal om ögonbryn, haha… Jag har noppat mina bryn ganska tunna (inte med mening, var väl ung och dum för 2 år sedan ;)) iaf så la du ut en gammal bild på dig där jag såg att även du haft smala/små. Nu har du ju dock gudomligt fina och jag undrar hur du fick dem så bra?! Hatarcmina ögonbryn, de sänker mitt självförtroende nå grymt så det skulle vara kul om du svarade :)

Kram!

Reply
Marica

Verkligen jättefint! Jag önskar jag hade ditt hår! :)
Kan inte du visa bilder på dina tatueringar?
Kram! <3

Reply
Ellen

Gud va snyggt! Passade verkligen på dig!
Har också funderat på att göra något liknande, men det är så dyrt att göra det hos frisören och det blir nog inte jätte bra om man gör det själv..

Sjukt snygg outfit btw! ;)
Kram

Reply
fancythat

Du er jo gudesmuk! Jeg laver hver uge et ugentligt indlæg om en dansk og en udenlandsk blogger. Sidste uge skrev jeg om dig:) Du er velkommen til at tjekke det ud.

// Tina

Reply
Malla

Riktigt snyggt Kenza, passar dig mycket bra.

Kika gärna in på min och min kompis Carros blogg, impresa.blogg.se. Impresa betyder våga på italienska och på vår blogg kommer du att få läsa om allt ifrån våra smått galna liv till musik, tankar och mode! :D kram

Reply
Jessica

I love your tattoo. I love all your tattoos. It’d be super cool if you made a post with all your tattoos and their meanings, or if you put them in a category named “My tattoos”, like you did before.

Reply
Shane Stoll

älskar verkligen jeansen. Har inte köpt några shorts på hela sommaren så nu får jag fan ta tag i det :-)) Jättefina på dig!

Reply
Emelie

hej! måste säga att jag verkligen gillar din klädstil, och med det vill jag säga att det hade varit riktigt roligt att få se din gardrob någon gång! :D
och sen undrar jag även hur du fixar håret så? för du gör det själv va? skulle vara jättebra att få lite tips, för jag kan verkligen inte locka mitt eget hår… haha.

ha de bra, kram. :)

Reply
Linda

Gud va snyggt! Passar så jäkla bra på dig! :) vet du om man får färga med toning hos varje frisör? och tatueringen!! kan du inte snälla visa den också? skulle så mycket vilja ha tatuering vid revbenen men har hört att det är typ värsta stället att ta tatuering på pga smärtan..

Tacksam för svar :)

Reply
M

Tycker du har blivit lite opersonlig på senaste tiden, du berättade inget om bilen när du köpte den, inget om tatueringen.
Menar inget illa, men har tänkt på det på senaste tiden!

Kram :)

Reply
Hanny

Kenza Omg vad snyggt det var och du har många färger i håret, alltså jag menar olika nyanser. Mitt hår har typ fyra färger och du får det att se skit snyggt ut gooo Kenza. Älskar din stil du förvånar mig varje gång hahahha snygging. Jag skulle älska om du skrev
Mer om nyheter som händer värden runt typ var du tycker

Reply
Hossei!

är ditt hår så där naturligt, jag menar inte färgen utan vågarna. eller brukar du platta och fixa till det? :)

Reply
Evelina

Men gud så snyggt! Jag vill verkligen göra hombre också. Men vågar inte haha.. Några tips på hur man vågar ändra sin hårfärg? :)

Kram på världens bästa bloggerska!

Reply
Amanda

Så jävla snyggt! Har inte vågat göra ombre eftersom jag har krulligt hår men nu när jag såg sig med ombre tänkte jag fan va snyggt. En fråga bara, hur blev du såhär känd/stor? Hur började det och hur lång tid tog det? Älskar dig ha det bra!<3

Reply
imaneburnedthattoast

Aah it looks really pretty on you. I had hombre too, but dyed it completely dark brown (my natural hair color) a couple days ago, got tired of it. But it looks really cool on you.

It’s nice to see a half Moroccan girl – like me – just doing her own thing and doesn’t care what the people think of her. Awesome!

Reply
Saga

Oj, visste inte att du hade en till tatuering :O hahah. Kan du snälla snälla lägga upp en bättre bild på den nån dag, och om du vill kanske berätta varför just en diamant ;)

Och du är skiiit snygg som alltid! :D Hårfärgen passar dig jättebra!

Reply
johanna

Supersnyggt verkligen! är sugen på att göra liknande, men i röda nyanser :) Mitt hår ska bara bli längre först :)

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för en månad sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

/ Annika , ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Reply
Hanna

Hej kenza!
Håret blev riktigt snyggt på dig!!
Såg att du gjort en tatuering på sidan, en diamant? As snygg i allafall! Står tatueringen för något, och i så fall vad?
Älskar din blogg, läser den dagligen!

Kramar Hanna :)

Reply
Micha

Jäkligt snyggt blev det! Diggar både det rosa dip-dye och Ombré så det är roligt att du testat båda :)
Btw, du sa att du svettas när du ska sova, ett tips, köp en fläkt ;)

Kram!! :)

Reply
Edith

Å nu blir jag så sugen! Jag ska till frissan på torsdag men har alldeles för kort hår för att göra sådär. *Sparar sparar*

Kan du inte lägga upp en tydligare bild på din tatuering? Inte sett den förut :) Kram

Reply
L

Åh så fint det blev! Vill också! (..Fattar inte hur su kan se så bra ut när du gör “pussmunsminen” haha!?) Är det inte kallt att gå ut så där? Fryser bara av tanken.. :)

Puss

Reply
Amanda

Åh vad snyggt det blev!!! Passar dig sjukt bra! :) färgerna smälte verkligen ihop på ett riktigt snyggt sätt.
Snygg tatuering också, är det en diamant? Kram! <3

Reply
Jenny

Hej Kenza! Har läst din blogg ett tag och du har haft olika frisyrer men denna slår allt! Lockigt, omber och mörka ögonbryn är såååå snyggt på dig! Kläderna matchar du jätte snyggt till alla dina frisyrer och sminkningar och jag undrar om du skulle kunna visa vad du använde för smink!

Min dröm har alltid varit att en stor bloggare kommenterade på min blogg så det skulle vara jätte snällt om du gjorde det :D kramis

Reply
rosa

i have worn the shorts once just to look how they fit, they are absoluteyly short and showing the booty, can’t belive that you go out like this! being thin does not mean going almost naked out! i am also a size xs, wearing between W25-26 but i know to estimate limits! and i even can’t belive that you are going out without a bra, this t-shirts are so oversize and let others immediatly look inside…i don’t know what you think, but we already know your anatomy without even having seen you totally naked! fail

Reply
Ella

Superfina bilder!!:)

Jag älskar verkligen din blogg! Vill bara passa på att tipsa om att gå in på WSPAs hemsida och läsa om deras arbete, bidra gärna! http://www.wspa.se <3

Reply
Alexandra

Hey Kenza,

I don’t understand… the last info we had was that you are planning to get a new tattoo on your rip, since then you have never spoken about it… but now you have that new tattoo on the rip already??

Please tell and show us!! :)

Reply
Amanda

Riktigt snyggt blev de, Kenza! :D är väldigt sugen själv på att testa på ombre men jag skulle nog aldrig passa i det. Har så tunt och ganska kort hår. Går till axlarna.

Reply
mina

herregud vem fan bryr sig? du måste ju vara värödens tråkigaste människa, har du typ inga åsikter lr nåt? fattar inte hur folk kan läsa din blogg, hur den är så stor det visar bara på hur intelligensbefriade dagens ungdomar är.

Reply
Elin

du sa att din nya tatuering står för nåt speciellt, är det någåt du vill dela med dig? sorry jag är bara sjukt nyfiken :D

Reply
Emelie

Kan du inte visa en bättre bild på din ny (gamla) tatuering? ;) riktigt fina kläder och du passar jättebra i ditt nya hår!

Reply
Kajsa

Alltså kvinna, du är så så så SÅ vacker! Passade hur bra som helst på dig kenza, kanonfint! Kram på dig!

Reply
Julia

MEN GUD VAD FINT DET BLEV!
Nu funderar jag verkligen om jag vågar göra det själv…
Super fint iallafall:) skönt med en sån förändring:)

Sen måste jag fråga, har du gjort en till tatuering? Ser ut som typ en diamant vid revbenen, är den ny?:)

Kram från Julia

Reply
Emelie

Hej Kenza, tycker Ombre är riktigt snyggt och hade tänkt färga så jag med!
Och hur gör du sånna lockar tycker det är så fint och skulle vilja kunna göra så själv :)

Reply
ebba

Fyfan va snyggt det blev! Jag vill också göra så när jag har fått lite längre, älskar det! Ha det jättebra! :)

Reply
Antonia Rydén

Du har redan svarat på min fråga om tatueringen som sticker fram bakom linnet men blir nyfiken på hur den ser ut i sin hel helt :) KRAM

Reply
Felicia

du är såå fiin! jo jag bara undrade eftersom att du ville göra en läsarträff, hihi<3
vi kanske kan träffas nästa v inne i stan?? maila på min mail!!!!!! kram <3

Reply
Wilm

Skitsnyggt Kenza!! <3 Passar dig perfekt, speciellt det riktigt mörka. Och din stil & kläder är ju helt fantastiska! :) Men undrar funderar du på att göra något mer tatuering?
Kram

Reply
t.

Åh, har alltid tyckt att det är fult men DU FICK mig att ändra åsikt! Jättefint, och du klär verkligen i det! (: (Jag tyckte det gyllene på nedersta bilderna var vackert:)

Reply
Lovisa

Åh du måste visa din nya tatuering! Har nämligen tänkt att göra en likadan. Berätta gärna också vad den står för, om du vill såklart. :) JÄTTEFINT hur som helst!

Reply
Jessica

Jätte snyggt! Btw, när har du gjort tatueringen på ryggen/sidan?? :O :D kraam<3

Reply
Zina

Hej Kenza! Fett snyggt blev det. Men jag har en fråga, vill också göra ombre men dagens frisörer tar det så dyrt. Tror du det är mer värt att spendera 1000 på att färga för att få bästa resultat? <3

Reply
Lyz

I just decided i’ll bring these photos to my hairdresser nextnweek, i want that ombre hair too, they’re f.ckin beautiful!
Love from italy ( btw, where will you come? Florence maybe? ;)

Reply
Amanda

Vad står din tattoering för? Jätte fin iaf! Också tänkt på att tattoera en diamant ngnstans:) kram

Reply
........

Jag tror inte att du har visat din tatuering förut , kan man inte få se en bild på den ? :)

Reply
zas

Har haft det ett tag nu, det är snyggt men jag tror du kommer tröttna på det rätt snabbt för det gjorde jag!
Annars passade det dig jätte bra :) <3

Reply
Josefine

Du blev skitfin i håret Kenza! :D Men hallå, inte har du väl visat den där tatueringen? Vad betyder den? Kramar! <3

Reply
Emma

Skitsnyggt blev det Kenza!

Såg att du svarat på kommentarer på detta inlägget. Man vet ju inte när du gör det och så, men det vore bra om du kunde typ skriva en ”update” i inlägget att du har svarat på kommentarer så kan man ju kolla in vad du har svarat.
Litet tips och önskan bara.

Kram

Reply
Jennie

Lika fin som vanligt! Vad är det för en tatuering du har på sidan? Snyggt ställe att ha på, kanske min nästa får sitta där:)

Reply
daria

skitsnyggt!!! asså jag lovar, när du skrev inlägget om att du var inne hos frisören så hoppades jag på att du skulle färga det exakt så… jag vill oxo(:

Reply
Nanna

Snyyyygggttt!!!! Har også ombre <3 it:) VIl du ikke pleeaaaassseee vise din nye tattoo??

Reply
Dixi Wonderland

Tycker du passar skit bra i den frisyren! Har velat se dig i det så länge :D Har dock alltid sett dig som en brunett fast väldigt ljus då haha ;D

Reply
Amanda Berggren

Det vart dö snyggt! har tänkt på att färga ombre ett bra tag men har aldrig gjort det.
As fin tatuering också, du har aldrig nämnt den haha!
Kram :)

Reply
Lina

Hej Kenza!
Måste säga att jag ändrat uppfattning om ombre. Har hatat hela grejen ed att färga utväxt, jag menar är det inte det man alltid försökt låta bli att ha?
Men på dig vart det mycket bättre än vad jag trodde!
Skönt, eller vad man ska säga :)
Fast det kommer nog bli tiptoppigt när det tvättas lite, det rosa vart bättre och bättre ju blekare det blev tyckte jag!
Tack för världens bästa blogg!
Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*