• header

Just nu

Det går undan här! En bild kvar att ta och den är utomhus. Sedan ska jag intervjuas för tidningen bilderna kommer synas i. Sen är jag klar för idag! :)

20120627-144133.jpg

41 Comments

erickabjorck

Hej Kenza!

Jag vill bara säga att din blogg är den bloggen som är den bästa och roligaste att läsa! Jag är inne på den fleeeera gånger om dagen, och man blir alltid lika glad när ett nytt inlägg ploppar upp! :)

Hoppas att allt är bra med dig :) kram!
Ps. Om du vill får du gärna kika in på min blogg och lämna en kommentar, hade varit så roligt :) kram igen!

//erickabjorck

Reply
Ir

Fan va vacker du är kenza!!! Läser din blogg hela tiden och den är sjukt kul att läsa.. Finns nog ingen som är lika fin som du!!! :)

Pusss

Reply
Bealiis

Du har förmodligen redan sätt att gossips.se gått ut med att din syster ställt upp i en modelltävling samt länkat sidan (dit hon uppmanar alla att gå in och rösta)..

Reply
Kevin

Kolla gärna in våran blogg!. Vi är två tonåringar på 15 och 16 år och vi skriver om hur det är att bo på Mallorca, en ö som vi känner väl eftersom att vi är uppväxta och en av oss född här. Vi bloggar om bra tips om ön, mat, och allt möjligt!
Kram!

Reply
Felicia

Om någon har antingen himmelsängen/sängstommen eller toalettbordet/skrivbordet från serien Edland (Ikea) eller båda två att sälja SÅ KONTAKTA MIIIIIIIIIIIIIIIG!!!

Reply
Joline

Kommentaren passar inte med bilden men kan inte du lägga ut en bild på din garderob för du verkar ha hur mycket kläder som helst!!:D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*