• header

29e juni 2012

Ny dag, nya tag.

God morgon på er! Jag sitter och äter lite frukost och ska snart springa ner till bilen. Klockan nio ska jag vara på plats i en studio där vi ska ta lite plåta. Bilderna är till för finska Cosmopolitan! De ska skriva en artikel om mig & min blogg så vi ska ta ett par avslappnade bilder.

Härligt med sol idag också. Det står dock att det ska bli sämre väder i eftermiddag men jag chansar och sätter på mig klänning eller shorts idag. :)

Puss!

I onsdags på plåtningen

73 Comments

Wilma

Åå, vad kul! Kommer du lägga upp inervjun på bloggen sen? Haha, inte för att man kommer förstå nåt kanske, i en finsk intervju… ;D Kram

Reply
sarah

Du passar så grymt bra i ombre! :D Det är så kul att prova på nytt. Jag gick precis från blont och långt hår till axellångt (eller LIITE längre, klippte iaf av mellan 20-30 cm) och färgade till mörkrött (brun grund) med violett i! :D

Reply
Evelina

Hej Kenza!
Jag blev lite nyfiken i ditt förra inlägg när du skrev att du hade 7 st tatueringar och jag bara undrar vart du har dem och hur dem ser ut? Skulle vara kul att veta tycker du döljer dem rätt bra och kanske tips på vad som är snyggt och var det kan vara smart att tatuera sig ifall man vill kunna dölja det ?
Kram Evelina :)
P.s ÄLSKAR DIN BLOGG !

Reply
Leia

Hej finaste Kenza! Jag har en liten fråga till dig! Vem tar dina kort när du plåtas? Eller asså ‘backstage’ korten? ❤
PUUUSSS OCH KRAAAAM ❤

Reply
Annapanna

GUD jag blir så sugen på att färga håret som du när jag ser dessa bilder. Du är så sjukt snygg!! Men är så rädd att håret kommer att förstöras och bli slitet om jag bleker det längst ner? Det är ju topparna som är slitnast redan från början liksom :/

Reply
Jackiee

De sa ju att de skulle bli 20 grader idag snart ska ja fixa mig o ut o soola hehe pussar !!!

Reply
Michaela :)

Hej Kenza! Jag älskar verkligen din blogg! du är toppen! :D skulle du kunna visa alla dina tatueringar? :D diamanten var sjuukt snygg! <3

Reply
Elin

Vilken blogg app bloggar du från?:) du har ju inte blogg.se men du kanske bloggar med den appen ändå? :))

Reply
Victoria

Hur fan kan du se så bra ut i alla möjliga kläder?
Tex den där tröjan, inte många som passar i den, men på dig ser det ut som en dröm…..

Reply
lisa

Tycker din blogg har blivit tråkig. Det märks att du bloggar bara för bloggandets skull, verkar som om du tappat gnistan. Inga roliga inlägg längre.
Så det é sista gången jag besöker din blogg.
ha det bra och lycka till.

Kram

Reply
fashionista

Jee, finsk är jag och kan inte vänta att få sig dig i vår Cosmo! Vilket nummer blir det, på hösten väl? :) <3

Reply
julle

oj vilka härliga nyheter!:) jag är finsk och prenumererar på finska cosmopolitan, asså den där artiklen är säkert mycket intressant !! jag väntar redan på den :) du är alltid så fin och sååå jättevacker, en av de vackraste kvinnorna jag vet, puss och kram och hälsningar från finland!

ps. förlåt mej om min svenska är för dålig, hoppas att du förstår vad jag försöker att säga :-D

Reply
Simone

Vad roligt, prenumererar på svenska Cosmopolitan men skulle behöva öva mig på min finska så nu har jag ju något intressant att läsa om ifall jag köper den!

Reply
Ebba Svensson

Sjukt snyggt hår, funderar starkt i nästa frisörtid att också färga ombre, men hur har de fixat de här? bara med en tjock locktång eller?

Reply
Malin

Gjordes intevjun på engelska eller på svenska mellan dig och personen från finska Cosmo? Lite synd ifall den inte kunde göras på svenska.
H. från svenskfinland

Reply
Mikaelaa

Vilken cosmo kommer den komma i! bor själv i finland och kan inte väntta !oooh pus snälla svara!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*