• header

Kvällens

Skor + jeansskjol från Zara, linne från BikBok, armband från H&M & brillor från RayBan.

92 Comments

Michelle Lindh

Älskar outfiten! :-)
Måste bara tillägga att jag läst din blogg i flera år! Kommer ihåg när du fortfarande bodde hemma och gjorde ett inlägg då du låg i sängen och var helt förstörd för att du inte orkade dra dig upp för du ville ligga kvar o gosa med Mani.. låter kanske nästan som en stalker varning men har verkligen följt din blogg länge och följer inte så många, kanske därför jag kommer ihåg. :) du var den första jag började prenumerera på Bloglovin. Ha en bra kväll, ska gå o se Rihannas konsert nu på Peace&Love! :D

Reply
Omg

Hiss på kjolen, men tyvärr har du matchat den fel! Mycket snyggare med ett tight, kort linne!

PS. Shit vad din ombre har släppt!

Reply
Zainab

Hej Kenza ! Jag undrar en sak . Tar du på dig shorts under dina klänningar/Kjolar? P.S inget illa menat jag bara undrar :)

Reply
Maria

du har en ursnygg klädstil,jag var i en underklädes butik idag och tänkte på dig. De säljer jätte snygga Lady Gaga underkläder, hur snygga som helst. Butiken heter Birger under och ligger på Birger Jarls gatan 40, kan starkt rekommendera den!!

Reply
fernanyi

OMG I’ve been hesitant to buy those zara heels, but im always afraid they might not be really hard to walk in them. But they just look so good I might just go and get them hhaha!! LOVE THIS OUTFIT XOXO Fe

Reply
Zina

Hej Kenza! har du något tips för hur man får mjukare hår eftersom jag precis gjort ombre, och mitt hår känns så strävt :D

Reply
elin

aso du har tappat det herregud fulaste outfit genom tiderna? seriöst man kan inte ha på sig shorts med detta linne så jävla trög du är. Okej om det vat ett svart linne. ful

Reply
Linnéa

Hej Kenza!
Jag undrar om man ser dig, får man gå fram och ta kort då?
Asså med dig?

Jag ser verkligen upp till dig, kram ifrån Linnea :)

Reply
Kitty

Sorry Kenza jag tycker att din Outfit var ful, men men smaken är som baken för den är delad

Reply
Aza

Du ser äldre ut i din nya hårfärg, du passar bättre i ljust hår. Jag menar inget illa :) men ville bara säga det.

Reply
Helena

Armbandet passade inte in tyvärr.. Det “bröt” inte ens av särskilt coolt. :P

Reply
Johanna

Vad använder du för typ av ansiktskrämer för inte få finnar,blemmor eller ojämn hy? För du har verkligen den mest perfekta hyn i ansiktet jag någonsin sett! just sayin´

Reply
Nina

Hej! Vilken modell har du på dina raybans? Jag letar och letar men kan inte hitta modellen som passar mig. Tacksam om du svarar.

Reply
Hanna

alltså jag skulle seriöst göra vad som helst för att ha din perfekta kropp! och ögon…och läppar, haha.

Reply
jennifer

hahhaha sitter och skrattar åt alla patetiska kommentarer, asnajs söndagskväll!!
nejmen du är skitsnygg och jag kan stolt säga att våra ben är likadana fast dina är längre:( haha

Reply
Lina!!

Hej Kenza!
Den tatton du har, har du gjort den i Rhodos? Min syster har en precis likadan som hon gjorde i Rhodos <3<3Fin outfit läs gärna min blogg!!

Reply
Evelina!

Heej kenza!! Jag älskar din blogg och du är verkligen bäst på att blogga! Jag och mina vänner har presic startat en blogg och det skulle vara jätte kuul om du klickade dig in på våran blogg och kanske skickade iväg en lite kommentar!! Skulle betyda jätte mycket!! Hoppasdu har det bäst!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*