• header

Neon + nude

Phuuu.. Som vi letat och letat efter flygbiljetter idag (vi är alltid ute i sista sekund) och nu har vi äntligen hittat! På onsdag sticker vi iväg en vecka för sol & bad. Det går inte att beskriva hur skönt det ska bli. Fast nu ska vi bara hitta hotell också.. Som sagt, alltid sista sekund haha.

På tal om något helt annat, har på mig ett sjukt snyggt armband från H&M idag. Neongult! Matchar det med mina nude-färgade naglar. De målades inför plåtningen igår. Om jag inte minns helt fel så var nagellacket från Depend! :)

Ni ska få hela outfittan senare.

81 Comments

Emma

Outfittan.. haha! Vart brukar du köpa dina Litas , Kenza ? :) ÄLSKAR DIN BLOGG!!

Reply
Diana

outfittan? :) då vet vi ju att du använder ordet ”fittan” väldigt mycket :)

Reply
the diamonds

Åh, om en vecka åker ja till New York i en månad, var också tyvärr ute i sista sekund efter biljetter. Men ska bli så underbart, nervös, men längtar!!

Reply
Linn

outfittan!?
var det en miss eller med meningen…? (;

älskar din blogg och du är så sjuuuuuuukt fin! och din klädstil är också helt underbar, och hela du är helt perfekt!

Reply
anna

Hahaha är du medveten om att du skrev “outfittan” istället för “outfitten” ?;)

Reply
Kevin

Titta gärna inn i våran blogg! Vi är två tonåringar på 15 år och vi bloggar om livet på Mallorca. Vi skriver om bra ställen, tips, mat, och mycket mer!

Reply
Emmy

Så sjukt snygg kombination Kenza!! Skulle inte du kunna lägga ut några collage där du mixar ihop några snygga outfits, fest-vardag-och festival outfits? :)

En superbra sida där man kan göra det är på polyvore.com! Tack så himla mycket för att du är du och att du skriver på ett så inspirerande sätt. Puss och kram! :)

Reply
lelo

Hej,

Du har en härlig blogg som jag smygkollar ibland för det är egentligen Natalies (min Fru)som gillar mest Din härliga stil

Reply
Sherin

Har ett likadant armband hemma som jag köpte på Väla för inte så länge sen! Kram! :)Btw älskar din blogg, och du är så sjukt vacker! <3

Reply
Sara

HAHAHAHA! Outfittan! Jag dör vad du är rolig Kenza! Bästa felskrivningen ever!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*