• header

All good things are wild and free

klänning från Emma O // skärp från Kyssjohanna.se // boots från Scorett // bikini (under) från H&M // fjäderörhänge

115 Comments

Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för en månad sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

/ Annika , ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Just nu pågår en tävling, var med och tävla om ett presentkort på hela 500 kr hos Kidsbrandstore!

Reply
Andrea

Jag har en fråga.. När du väl tränar, hur tränar du då?
Går du ut och springer eller powerwalkar eller kör du zumba eller något liknande? Hur tränar du benen? Gör du några speciella övningar eller så?
Hur ofta tränar du? 1-2 gånger i veckan eller varje dag?
Jag har för mig att du har skrivit att du inte tränat på 2 månader nu, men snälla kan du inte svara hur du tränar när du väl tränar?

Reply
:)

Guud vilken underbar outfit! Skulle gjort vad som helst för att få din garderob!
Sjukt snygga skor, Skulle du kunna länka en direktlänk till dem?

Reply
Iza

hahaha asså fyfan vad du är fin jag blir ju irriterad. kände mig helt okej fin idag och sen ser jag dina bilder ashailfhaegiwEPOGJmwegkl. dina gener > mina

Reply
Kevin

Det vore jätte kul om du tittade in i våran blogg! Vi är två tonåringar på 15 år och vi bloggar om livet på Mallorca. Vi skriver om bra ställen, tips, mat, och mycket mer!

Reply
Iris

Väldigt söt klänning, och fina bilder! Skönt att det äntligen blev lite sol :)

kram /iris med kaoset

Reply
Elsa

Känns inte så wild and free med skärp, smink, fixat hår, klackskor =P du är fin dock

Reply
Tante Jul

Pussig. Øverst i bildene ser det ut som om du er fotografert i et studio og plassert på et landskapsbilde etterpå, men nederst står da virkelig føttene dine på veien… Fin effekt, og du ser flott ut som vanlig :-)

Reply
Nicole !

Åh kenza du är så himla fin eller du är ju alltid fin !
du är verkligen min Förebild vill bli som du ! Fortsätt din stil & Blogg för den är bääst ! skulle betyda jätte mycket om du läste det här !:)
kram !

Reply
Linn

Det står ju i beskrivningen på sidan att du är en halv marockansk tjej. Det jag undrar är om du någonsin varit i marocko och om du har varit där, hur är landet? Sedan undrar jag hur länge du har bloggat och om du inte tycker det är drygt och tröttnar?
Sen så vill jag bara säga att din blogg är sjukt bra och att jag tycker dina kläder och din stil är fantastiska. Sedan kommer jag på en annan fråga som är intressant att veta, är ditt liv lika perfekt som det framstår i bloggen. Jag menar inte att du ska räkna upp fel men jag bara undrar.
Skulle vara jätte roligt om du svarade!!!

Reply
Stina

Kan inte du lägga upp ett videoinlägg någon gång? :) Skulle vara kul! Har aldrig hört dig prata!

Reply
http://www.pointblog.se/?go=takidagirl

Jag har en liknande klänning!
Grattis till mig som nu gått ner 20 kilo, LCHF is the shit.
Har kört LCHF på mitt egna vis i 14 veckor och nu lyckats förlora 20 kilo.
Massa före och efter bilder, vecka för vecka har jag tagit kort för att man ska se skillnad.
Jättekul att se dessa bilder såhär 14 veckor senare!
Kika in och bli inspirerad, bjuder även på 10 nya LCHF recept som jag komponerat ihop själv, mätt blir man och sötsuget försvinner.

Reply
christine

SNÄLLA KENZA, jag ber dig! jag går ner på knä för dig!!
alltså jag tror näsan mer än hälften av dina läsare vill veta hur du lockar ditt hår!
snälla beskriv inte i ett inlägg, och blablabla.
gör en video, SNÄLLA!! alltså dina lockar är så sjukt fina, så snälla rara söta Kenza! gör en video och visa hur du gör dina lockar! skulle bli jätte tacksam!
kram :)

Reply
bella

Hur gör du för att få ditt hår att se så mjukt och fint ut? Använder u dig av några speciela hårprodukter eller liknande? Kram

Reply
Lina

Hej!kenza jag gillar verkligen din blogg den är verkligen bara bäst hoppas du får en bra sommar hälsningar lina❤

Reply
Emelie Beatrice

Fina bilder! Älskar verkligen din blogg :) har följt den sen du började blogga. Inspireras sjukt mycket av dig och din stil! Ha en fortsatt bra kväll :)

Reply
Karin

Läste om Emma Östergrens klänningar, att de faktiskt gör livet bättre för de kvinnor som tillverkar dem (i Afrika). Helt fantastiskt! Och klänningen är supersnygg på dig!

Reply
Sarah W

Hej Kenza! Självklart är du en “vanlig ” person precis som vi, en person som kan må dåligt och ha dåliga dagar och ha kriser som vem som helst. Man blir rädd och orolig dock när du berättar att det hänt grejer i ditt privatliv, hoppas för all del inte att någon i din familj är sjuk eller att någon du känner är döende?? Man tänker ju alltid det värsta när man hör att något är fel :/ Många kramar, tveka inte att ta en bloggpaus om det är vad du verkligen behöver.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*