• header

3e juli 2012

Hej bloggen!

Jag springer i tvättstugan idag. Det suger lite eftersom att det är strålande sol ute och rätt varmt, men jag passar på att sola lite medan tvättmaskinerna är igång.

Måste nämligen tvätta en hel del så att vi har rena kläder att packa ned. Men jag är nog klar i eftermiddag så då ska jag försöka hinna med en vända in till stan för att handla lite grejer jag behöver inför resan.

Just nu

55 Comments

Emma

Åh Kenza du är så fruktansvärt vacker, en sann förebild. Hoppas att du snart ska må bättre.
Massa kramar!!

Reply
hedvig

åh älskar den lampan,har den vitt.Min pappa jobbar på by rydens så har införskaffat en hel del av deras lampor=)Vart ska ni resa?

Reply
helena

Intressant inlägg………… kan du inte skriva om NÅGOT annat än när du tvättar, äter frukost eller myser i soffan ? Ingen som helst variation i denna blogg.

Reply
Jenny

Jo fy vad det har börjat hänga på dig som du skrev i ett tidigare inlägg? Var då i så fall? Riktigt elakt att skriva ut något sånt när man på bilden kan se dina revben. Hänger det vid fötterna eller?

Reply
Sanna

Kenza!
Ville bare si at du er helt fantastisk! Unner deg virkelig en ferie hvor alle tanker bare kan flyge med vinden. Du er et supert egksempel på hva det vil si å være et godt forbilde for alle menneskene som leser deg, enten du er glad og sprudlende eller trist og nedpå. Beste Kenza <3

Reply
Therese

Kan bara läsa dina inlägg med ledsen ton (hur man nu gör det?). Det är så synd, hoppas det blir lite bättre nu, med resa och allt <3

Reply
Lena

Vilken fin bikini överdel :-) Ja idag är det ju äntligen fint väder, varmt och strålande sol :-)

Reply
monika gustavsson

Hej!

Detta kommer låta knasigt men jag skriver ändå. jag är 33 år, har en dotter på 15 år som älskar din blogg. Hon hittar mycket inspiration i dina klädval och hårstylingar, framtida yrke är inom detta! Senast pratade hon sig varm om din ombre! Jag har efter 18 år som gift nu skilt mig och funnit en underbar lägenhet för mig och barnen (har en tjej på 11 också). Det som är jobbigt är att jag tillhör de “fattiga”, har råd med boende och mat, that´s it. Vet du, min knasiga fråga är så här. Nu när du tvättar och sorterar, finns det inget som du faktiskt inte vill ha längre? I så fall kan jag bekosta porto och ta hand om det. Att överraska min dotter med det vore underbart! Tack för din blogg, DU ger många bra vibrationer (till skillnad på mycket annat skit det finns).

vh
Mamma M

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade i mitten på maj. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se.

/ Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Just nu pågår en tävling på bloggen. Var med och tävla om ett presentkort på 500 kr!

Reply
Emma

hej! jag och familjen har tänkt lite på att åka till marocko nästa år,och kom att tänka på att du var halvmarockansk och kanske hade velat vara jättesnäll att ge tips på vilka platser i marocko man kan tänka sig besöka osv. Hade blivit väldigt glad om hade velat ta din tid och maila några tips.

[email protected]

mvh Emma

Reply
patricia

asså din blogg är fattig! vad leker du börja skriva på engelska? kan ej engelska

Reply
Maria

“Postat av: stig

Fan vad sexig, synd att du har så små bröst bara.”

Till stig: Vaddå små bröst?! Hon har ju helt perfekta :D
Förresten undrar jag hur du själv ser ut? Du är säkert jätteful haha

Reply
Catta

Nämen, ser att du också ger hund godiset “softis” till din chihuahua ;) Min lilla plutt älskar dom!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*