• header

COUNTRYSIDE


Dress from Nastygal // boots from Jeffrey Campbell // bag from Spell/kyssjohanna.se // necklace from ljuvali.se //

170 Comments

EveLina

Gud vilka fina bilder! Alltid lika kul att kika in på din blogg för inspiration, den som ändå var som du och passade i ALLT! ;)

Reply
malin

hej! vart är den fina mörkblåa klänningen från som du hade på din senaste plåtning? på bild bredvid den där du hade linnet med 85 på, kram!

Reply
Mia

Jag har ett nästan likadant halsband fast de har silver band inte ett svart, mitt är dock från ur&pen

Reply
Mella

Oj, du ser exakt ut som Lisaplace på första bilden. Trodde verkligen att det var hon. Väldigt fin outfit förresten.

Reply
Matilda

Hej! Du har en så sjukt bra/fin blogg. Du är verkligen en stor förebild för mig. Om du hat lust så kan du väll kika in på min blogg! Ha det bra, kram!:)

Reply
Jenny

Hej! Du sa i ett tidigare inlägg att du nu har sju tatueringar. Kan inte du visa upp dom på bilder och berätta vad dom betyder för dig?
P.s älskar din blogg och du är jättevacker!

Reply
Binevs

Jag kan se på ditt fina ansikte när du mår dåligt. När du är glad och lycklig så har du den där glada kenza minen. Men nu så ser jag att du ler men innerst inne är det något som inte stämmer, be stron girl! Puss

Reply
fernanyi

Love love how you paired the Jeffrey Campbell boots with this dress, so cute!!! Hope you feeling better today XOXO Fe

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade i mitten på maj. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se.

/ Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Just nu pågår en tävling på bloggen. Var med och tävla om ett presentkort på 500 kr!

Reply
Soofie :D

Vilken storlek har du i dina converse high heels? Är dom små, normala eller stora i storlekarna? Vad ska man gå efter när man beställer lixom xD hoppas på svar :D:D Tack för en suuuper blogg!<3

Reply
Linnea

Saaaaaaaatan i helvete vad snygg outfit! Superfin klänning väldigt annorlunda och ditt hår var otroligt vackert här! Tycker du borde färga håret så på riktigt ist för toning. :)

Reply
Emelie

Kan inte du lägga upp någon bild där du visar ALLA dina Jeffery Campbell skor? Skulle bli jätteglad!Din blogg är jättebra btw!

Reply
LaReina

Inspirationen till smycket kommer från indianernas drömfångare, det tråkiga är att de har satt en sten i mitten av “nätet” – då kommer de goda drömmarna inte förbi. Man har helt enkelt missat hela poängen med legenden bakom drömfångaren…

Reply
Fanny

gud vad vacker du är kvinna!
ps: titta på din arm “be strong girl” du fixar allt, kraaam ta hand om dig!

Reply
Pauline

Hi Kenza! Can you wear those boots with a jean/pant ? ‘Cause I wanna buy them but I don’t know if it looks great with a jean..

Reply
Terese H

snygg outfit och fina bilder!
hoppas verkligen allt blir bättre med dig!
du kanske ska bli lite wild en natt och glömma allting ;)

Reply
Emma

Fantastiskt fina bilder, man blir så himla inspirerad av dina klädesplagg vecka efter vecka! Det roliga med just de här bilderna är att huset i bakgrunden med ladan, är precis där jag växte upp när jag var liten! :)

Reply
Matilda

Hej! Sjukt fina bilder men jag undrar vad du har för upplösning eller vad det nu heter? Dina bilder ser lite pixlriga ut (stora pixel) vilket det inte behöver vara eftersom att du har en systemkamera. Jag laddar upp mina bilder i JPGE och det funkar jättebra, ifall du inte vill att pixlarna ska synas så mycket! Men det är sjutk kul att det kommer lite sånna bilder också :D

Reply
dawid

everybody har frågestund på min blogg! fråga vad du vill :) du frågar och jag svarar! ps svarar när det är minst 10 kommentaarer!

Reply
dawid

Har frågestund på min blogg! fråga vad du vill :) du frågar och jag svarar! ps svarar när det är minst 10 kommentaarer!

Reply
Elsa

Skönt att få såna halsband och grejer skickat gratis till en! Beställde iaf en sån nu :D fast den bruna!

Fin klänning!

Reply
Jenny - More than a size

Vilka vackra bilder! Och vilken vacker klänning! Hur snyggt som helst :) Du får gärna kika in på min blogg och dela med dig av dina tankar om vad kroppslig självkänsla är för dig? Kram

Reply
VictoriaCelinee

Åhh jättefin outfit! Och bilder såklart!! Mer av detta underbara :D

Reply
Sara

kenza, du är så otroligt vacker! skulle göra vad som helst för ditt utseende och din kropp!
Hur gör du för att få en sån snygg kropp? och vart köper du dina kläder?

du är den absolut bästa storbloggaren!

// Sara :)

Reply
Bloppis | Stina-Lee

[…] att köpa på ljuvali. Jag blev så obeskrivligt glad, tacksam och pirrig när jag fick se att Kenza bar just detta halsband (fast med vita fjädrar) på sina bilder i tisdags. I freaking love […]

Reply
Marina

Hur gör du för underkläder när du använder denna klänning? Har samma förstår du och hudfärgat syns ju underifrån =( Behöver lite nöd hjälp nämligen….

Reply
ljuvali-bloppis | Stina-Lee

[…] mockaband med knäppe medföljer. Det vita halsbandet är så gott som slutsålt sedan fina Kenza skrev om det i sin blogg, men det bruna finns fortfarande kvar. Ordinare pris: 149 kr, rabatterat […]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*