• header

4e juli 2012

God morgon!

Jag håller på och fixar och donar här hemma. Betalar räkningar och sånt så att allt är klart inför semestern! Kanske städa lite och så också.. Vid ett ska vi röra oss till flygplatsen så jag har gott om tid på mig att göra klart allt här.

Det ska bli så himla skönt att komma bort en vecka. Det har nog aldrig varit så välbehövligt som nu. Ska försöka koppla av där borta och glömma allt. Se till att njuta ordentligt av lugnet, sol & bad med min fina pojkvän.

Nu ska jag packa färdigt allt. När jag skrev igår att jag hade gjort det menade jag att jag bara lagt ut allt jag skulle ha med mig på golvet haha, men nu ska allt ner i resväskan. Har med mig jeansshorts, virkade toppar, lite klänningar och svala linnen.

Italy here we come! ♥

47 Comments

Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade i mitten på maj. Den har redan växt sig till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

/ Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Just nu pågår en tävling på bloggen. Var med och tävla om ett presentkort på hela 500 kr!

Reply
Elin

Önskar dig en trevlig resa! Hoppas nu du får en trevlig vecka med massa sol, och bad och såklart massa fina minnen. Du är värd en bra vecka i solen.<3

Reply
moa

Heej kenza, joo det är såhär att jag går företagsekonomi och ska börja 3:an på gymnasiet nu efter sommaren och då ska man ju ha ett projekt arbete, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, så jag tänkte att du gick ju också företagsekonomi så om du kunde hjälpa mig med idéer, tillexempel vad skrev du om`? :)

Reply
Marta

I’m sure that Sardinia is the perfect place in Italy for you! You’ll just love that place. Beautiful biches, sea and food! The people there are amazing! Have fun!
baci dall’Italia

Reply
Julia

Antar att uppdateringen kommer suga nu när du åker bort? Eller vänta… den suger ju oavsett nu på sistonde så antar att du kommer uppdatera “som vanligt” ? med andra ord, typ ett inlägg om dagen..

Aja, trevlig resa.

Reply
nadine

Kom hem från Alghero knappt en vecka sen, nu vet ju jag inte exakt vart du ska bo och vart ni ska åka runt, men man behöver verkligen en bil där, svårare o jobbigare att komma fram överallt annars!

Och ifall ni ska till Olbia, jätte fint är det där, man ser hela havet från bergen och vattnet är jätte fint. Ät dock ej på restaurangen ”Mama latina”. Det var nog det värsta jag ätit i hela mitt liv haha. Hoppas du har det bra där, kram! :)

Reply
nadine

Och jag kanske ska förvarna dig, nästan INGEN kunde engelska, var tvungen o gå in på google translate hela tiden haha.

Reply
Carrooo

Gud vad mycket saker “bara” för en vecka xD hade med mig liknand enär jag åkte bort 2 veckor utomlands..använde inte ens hälften typ för man går med så lite kläder som möjligt när det är så varmt ;P men ha det så nice! (tror alla är avis på dig nu….)

Reply
Mikaela

Vi var några tjejer som var i Alghero i slutet på april. Vart ska ni bo nånstans? Du måååste äta deras pizzor. Grymt goda! En enkel pizza med bara mozarella och parma har aldrig smakat så bra :)
Ha en grym resa!! Kram :)

Reply
THE TRAVELLER » din nya personliga reseblogg

Ska också till Italien om ungefär en månad, dock på en kryssning som åker runt till några ställen i Italien, sen runt i grekiska övärlden och sedan en sväng till Kroatien också, sedan tillbaka till Italien för Venedig i två nätter + en hotellnatt där. Ska bli himla härligt och ska bli kul att se hur du har det i Italien :)

Reply
ccmcflurry

Hej Kenza, jag älskar din blogg och jag följer dig på instagram och kollar in din blogg typ var femte minut för att kolla om du har lagt upp något nytt!
Men nu till det jag tänkte säga redan från början, det är lite kul för vi har likadana flip-flops! :)

Ha en bra semester!

Kram ccMcflurry ♥♥♥

Reply
louise

Hej älskar din blogg. btw jag bara undrade var du har köpt din bruna väska??
tack på förhand

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*