• header

Maria Pia

Lite härliga bilder från dagen! Vet inte varför linjerna (på kroppen, kolla benen liksom) blir helt kantiga när jag laddar upp dem här, det blir nog så för att bilderna förminskas för så ser det ju inte ut när man zoomar in. Fast det blir inte så på alla bilder? Fattar inte..

Vi njuter iallafall av varje sekund här på Sardinien! Vi latar oss i solen, badar, äter pizza och dricker cola i mängder. Nu ska vi snart iväg så jag måste klä på mig. Puss!

103 Comments

Julia

Jag ska snart till Sardinien, flygbiljetter är bokade men jag har inte hittat något bra hotell… Har lite panik. Så om du skulle kunna göra ett inlägg med info om vilken sajt ni bokade med oc hotell skulle jag bli sååå tacksam! Tack iförhand!

Reply
Jojo

Ni ser ut att ha det jätte kul där…. Jag är så avis! Jag har aldrig varit utomlands… ok jag har varit i Danmark men det räknas inte.
Iaf hoppas ni har det bra där borta!;p

Reply
Mikaela

Ärligt talat nu, du snackar om massor med färg. Visst du är jätte vacker, snygg otroligt fin utan smink. Vissa är snygga utan, lika så jag. Läser din blogg varje dag. Men detta med din färg…. Du är inte speciellt brun. Jag har solat tre dagar i Sverige och är lika brun som du e nu. Men jag ser det inte heller som en tävling. Brunast vinner ? Snarare först den till hud cancer.. Så skippa snacket om färg så kommer de ge mig otroligt mycket för lycka en när det ska på pekas. Krams på dig tjejen

Reply
Annika

Var också på Maria Pia idag! Ska du dit imorgon också? Vill så gärna träffa dig!!

Reply
Josephine

Hej! Kan tipsa om en liten utflykt som vi gjorde när vi var på sardinien, vi åkte upp i bergen och besökte en gård där man fick äta egenproducerad sardinsk mat som var helt underbar! Vägen dit är dessutom inte att klaga på;)

Reply
SARA

Den bikinin är dödligt fin!! Saknar Rhodos när jag kollar på dina bilder. Ser ut att vara toppen där :)

Reply
Jennifer

Hej kenza! Förra året var jag på Mallis. Jag bodde på den långa stranden i alqudia samtidigt som dig. I år ska jag till sardinien (åker imorgon).
Jag gick in på din blogg och läste att du redan där! Av alla tilfällen och länder. Haha, lite kul :)

Reply
Alice

Åh Sardinien är så fint! åk till Olbia, Porto rotondo och Porto cervo! Dom finaste ställena i Sardinien enligt mig!:)

Reply
Lina Lundqvist & Josefin Sarén

Hej! Vi har sytt en klänning av folie till dig. Den kommer på posten. Puss

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade i mitten på
Maj. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

/ Annika , ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Just nu pågår en tävling på bloggen, var med och tävla om ett presentkort på hela 500 kr!!

Reply
Michaela

Du är helt OTROLIG! trots att du mår dåligt (av någon anledning) är du ändå stark nog och bloggar. Du är helt fantastisk! Du ska verkligen veta det, och vi (jag tror jag kan tala för alla läsare) uppskattar verkligen att du skriver så mycket som du gör, även i svårare tider!

Hoppas att du mår bättre snart, kanske att den här resan är nyckeln till problemen. Låt oss hoppas. Du förtjänar en riktig semester – precis som alla andra. Därför, om du nu är trött och behöver tid för dig själv (och din pojkvän), så tycker jag du ska ta en paus från bloggandet. Och börja skriva igen när du är hemma. Vi kommer inte försvinna, vi kommer ge den tid du behöver för att läka dig själv.

Du får däremot INTE försvinna alltför länge, hehe! Du är trots allt mitt och många andra tjejers/killars nöje här på internet. Det är som att läsa en tidning. Typ viktigt! hehe!

Ha en fantastisk resa, det förtjänar du och glöm inte att vara ledig och bara va också!

KRAMAR

Reply
Agnes

Vilka härliga bilder! Du ser fantastiskt bra ut Kenza! Njut av en fortsatt härlig semester! :)

Reply
Kira

Åhh, vad fin du är Kenza!
Jag vill också bort & bli brun.. Besök på min blogg, & hjälp mig komma igång!

Spotlife äger, och du mee Kenza ;)

Reply
Moa

På tal om en helt annan sak, haha;) vad heter din kompis hemsida som gör snygga virkade kläder?!:) tacksam för svar:D

Reply
Mimo

kan du inte göra ett videoinlägg på dig o din kille hur ni är tsm? Dt skulle va roligt o se hur din killes personlighet är, om han e värd dig elr om du e värd honom :)

Reply
sofie n

ser helt underbart ut!
du snygga människa!

det beror på hur pixlarna (färgrutorna som bilden består av) lägger sig på skärmen du tittar på bilden genom. skärmen har som ett schackbräde (stavning?) med färgrutor som ska visa bilden och ibland när en diagonal linje ska visas så blir det ett “hack”. skärmen liksom tvingas förenkla formen för att antalet pixlar på skärmen inte räcker till. hoppas förklaringen var tydlig?
Kram!

Reply
Jens

Hyr en bil ock åk till de fina stränderna 10 – 20 km norrut. Är lite mer turkos färgat vatten där

Reply
Matilda

Finaste du!
Står dock fortfarande fast vid ett NEJ när det kommer till tatueringen.
Hoppas ni har det fullkomligt underbart :D

Reply
Linda

Ni som skriver elaka kommenterar kan väl åtminstone göra det med Era riktiga namn och email adress? Tycker det är så jävla fegt att skriva i synnerhet olika killnamn när det så uppenbart är tjejer som ligger bakom. Avundsjuka småtjejer.

/Linda

Reply
Mejva

Brukar du förminska bilderna innan du lägger upp dem på bloggen, testa det annars för blogg.se’s bilförminskning är inte att föredra då kvalitén på bilderna har en tendens till att bli lite crappy-iga :)

Reply
Filippa

Min familj funderar på att eventuellt åka till Sardinien snart. Skulle du inte kunna skriva hur många grader det är där i nästa inlägg? Kramis!:)

Reply
Lilla Bina

Hejsan Kenza, jag brukar inte kommentera och sådär, men jag måste bara skriva det att du är ju verkligen extremt vacker! Helt sjukt fin, haha :D Vad är det för kamera ni använder?

Kram
Lilla Bina

Reply
Josefin

Kan Inte du visa alla dina tatueringar? Kommer bara på 5 … (Nacken,revbenet,handen,armen,foten, ???)

Reply
marj

my god, Kenza! you’re look so perfect! i really want to be as sexy as you are! take care in Spain! xoxo

Reply
emeliie

kenza din kille är så jävla snygg jag vill bara äta upp honom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!raaaaaaw

Reply
lotta

Hej kenza! Varifrån kommer jeansshortsen på översta bilden? Har sökt eftet ett par liknande men jag har inte hittat…dom du har är i alla fall skitsnygga! Annars är du så fin!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*