• header

Hyrt bil!

Det vi gjorde imorse var att hyra bil! Det fick bli en liten Smart och vi ska ha den till på tisdag kväll så att vi hinner åka runt och se ön! :)

Måste säga stort tack till Fritidsresor som hjälpte oss hyra bil! Vi reser inte ens med dem, men när jag inte fick hyra bil på ett ställe pga att jag bara är 21 och haft mitt körkort en månad (min pojkvän har inte körkort än, han håller på och tar) så ville de hjälpa oss. Tack!!! Utan er hade det ju inte gått.

Nu ska vi iväg på äventyr. Se upp för den lilla gula lådan haha!

Lelle bilen, jag & Rasmus på Fritidsresor.

91 Comments

Traderare

Vad roligt att dom kunde hjälpa dig men annars är fritidsresor skit=(

Besök gärna min blogg och fynda massor=)trorinte du kommer ångra dig.

Reply
Madde

haha, det ar konstigt allt med hyra och kopa bil. I Australien ar det billigare for mig som har haft korkort i 6 mander att forsakra bilen an min pojkvan som har haft sitt i 6 ar! Bara for att han ar man… I like it! =)

Reply
Vickan

Vad snällt av dom att lösa det. :D

Jag fick lite besvär att hyra en stor lätt lastbil 7 kubik då jag skulle köra flyttlass det första jag skulle göra efter att tagit körkort :)
Men jag fick hyra iaf, men med högre självrisk.

Men sen i sundsvall där vi bor så fick jag hyra bil på alla Statoilmacker oavsett, för dom hade ingen sån gräns på att man ska ha haft körkort ett tag, det var bara att hyra.

Men utomlands är det väl olika här och där :)

Men sen skaffade jag ju egen bil rätt fort sen :)

Reply
Jenny

När min familj va i Spanien hyrde vi bil och åkte upp i bergen! Det va jätte kul och vi hittade till och med ett zoo!

Reply
Nilu

Du är såååååå Fiin, Kenza!!!! Ni måste till droppstensgruvan där!! Det är jätte fint!! Och många trappor, riktigt vackert!! Grotta de nettuno!! Rekommenderar!

Reply
Malin

Jag älskar fritidsresor! Älskar deras service och allting, dom är helt enkelt bäst! :)

Reply
Emelie

Förstår varför dom inte vill hyra ut bil till folk som precis har fått körkort. Man är nämligen inte så säker som man är efte haft de några år. Och att köra bil utomlands är något annorlunda än att köra bil i Sverige. Bara för man ha fått körkort är man inte världens bästa bil/racerförare som många nyblivna körkortsägare verkar tro.

Hoppas det har gott bra idag iaf!

Reply
Maria

Gick ni bara in till dom och frågade om hjälp eller hur fick de veta att ni hade problem? Läs gärna om min roadtrip som börjar om mindre än en vecka! Eller just nu när jag chillar på Baaali.

Reply
HannaLouise

tänkte bara tipsa om en jätte fin stad på sardinien, brukar va där ofta och favorit stället är Santa Teresa. Verkligen fina stränder, puss

Reply
Ami

Åh, en smart-bil är en utav mina drömbilar! :P
Skulle vara jättekul och du skrev ett inlägg sen om hur det var att köra den! ;)

Reply
Sara

Har inte din pojkvän tagit körkort än? han är väl 30+ ??

Kenzas svar: Haha han är 27. Bättre sent än aldrig! ;)

Reply
Sara

Hej Kenza!:) Ska till platianias med mina tjej kompisar och vi har aldrig varit där förut och undrar därför om du har några tips på shopping, bad och party ställen? Kram

Reply
Vendela

Du ser redan ut att ha blivit brun,hahah!Hur varmt är det där egentligen?Älskar din blogg och du e så sjukt snygg!

Reply
Vanessa Vodovnik

Hej Kenza! Jag och några tjej kompisar åker ner till Rhodos på tisdag, skulle inte du vilja göra en lite lista över vad vi borde hinna med, kanske några fina stränder och bra party ställen? :)

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt två månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.

/ Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Reply
Theresa

Tur att nån av er iallafall hade körkort, annars hade det varit lite jobbigt :P hoppas ni får det kul med den lilla gula lådan :)

Reply
Marre

du är ett levande bevis på att rika, “kända” människor alltid får vad dom vill.

vill dom inte hyra ut bil till dig så suck it up, precis som alla vi andra får göra

Reply
Malin

Konstigt… För på Fritidsresors egna hemsida står det tydligt att villkoren för hyrbil är att man skall vara 21 år och haft körkort 1-2 år. Detta även om man tittar speciellt på Sardinien.

Reply
E

Vilka åker ni med, det är bara fritidsresor som har charter ner dit ;) Eller ni kanske bokade flyg och hotell själva? :)

Ska själv till Sardinien i slutet av augusti, finns det något du rekomenderar att göra/bada/äta osv? :)

Reply
Aurora

Fyfan vad äckligt Kenza, du har bara haft körkort i typ 2 månader. Det är människors liv som kan förstöras eller tom försvinna, inte ens pengar eller lite reklam på din blogg kan rädda det. Det är fan förfärligt..

Reply
Madde

Hade inte Aleks körkort för några år sen? Har han blivit av med den?
Han hade körkort för några år sen när han var i Linköping…

Reply
Michelle Lewin

Inga lagar har brutits här. Det finns inga lager i Italien som säger hur gammal man måste vara för att hyra bil, det är biluthyraren själv som sätter reglerna.

Reply
anonym

först skriver man att man inte kan förstå människor som har en smart och så hyr man en hahahahahahahah vad fan

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*