• header

Lido beach

Dress from Zara // belt from chicy.se // bracelet from Bijoux Brigitte

Såhär såg jag ut igårkväll när vi var ute och åt i gamla stan. Plus ett par skor såklart.

87 Comments

Leia

Hur snyggt som helst!
Men Kenza, kan inte du svara på en fråga som jag har? Använder du freebra när du har klädesplagg med djup rygg? Och hur funkar de osv?
Puss och kram❤

Reply
Lena

Åhh så fina bilder, du är så vacker Kenza, du passade jättebra i den där klänningen :-) Vet inte varför men jag tycker du var lite lik den svenska modellen Frida Danielsson på bilderna haha? Bara det att hon har mörkare hår.

Reply
J.

Åh. Man ser i dina ögon att något är fel Kenza. Jag hoppas att det ska lösa sig och att du ska bli glad fullt ut snart igen. Fortsätt nu njut av semestern. Kram

Reply
Martina

har du färgat håret blondare nere i topparna eller har det bara blekts i solen? :) ser väldigt fint ut iallfall!

Reply
Thea

Kan inte du lägga upp bilder på din garderob??
Vill så gärna se den. Du har så himla mycket fina kläder, skor, väskor etc.
KÄRLEK TILL DIG OCH KLÄDER <3

Reply
marie

Är det någon photoshop eller redigeringsprogram för att bilderna skall se så proffsiga ut? Eller är det inställningen på kameran?
DIn pojkvän är en duktig fotograf!

Reply
Ester

Du är så snygg kenza du är en av mina förebilder älskar dig pok Ester

ps.snälla följ mig på instagram jag heter eester

Reply
Maja

Jätte vacker Kenza i en skit fin klänning! Det är också jätte fint med den öppna ryggen på klänningen!

Reply
Matilda

Har du en såkallad “freebra” under klänningen? Jag har nåt liknande i ryggen på mitt linne man jag vet inte vad jag ska ha under det! Tacksam om du kunde svara:)

Reply
Sissi

Har du nån stil ikon om i har vem älskar din blogg due min förebild???❤❤❤

Reply
en i nöd antar jag `?

Hej, kan du inte skriva ut dina bästa styling tips gällande färger och kläder. typ vad som passar till jobb intervju, första skoldagen, dejten, stranden. aah du fattar:) så kan du skriva ut vad kläderna kostar o var du köpte dom:)

Reply
Carina

Men GUD vilken snygg klänning. Love it!! Finns den kvar i butik/webbshoppen tro?! Vet du? Skulle gärna vilja ha den i min garderob.

Kramar!

Reply
Amanda

Har letat efter en liknande klänning väldigt länge, men dem är slut överallt! När köpte du klänningen, om den finns kvar osv?
Kram :)

Reply
Melissa

Hej Kenza! Förlåt men varför e du så himla vacker? Jag vill bara säga att du är riktigt fin & jag älskar din stil. Du har så stark personlighet. Du är en jätte jtte bra förbild. Tack vore dig började jag blogga och hålla på med mode. Tack så mycket. Och du ska veta en sak.. Du är alltid så himla glad på din blogg, så man blir glad själv. Jag läser alltid din blogg. Men jag är lite rädd att kommentera för jag vill inte störa dig. Nu vart kommentaren längre en jag trodde. Jag ville bara att du skulle veta att jag älskar dig ♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*