• header

Mani & jag.

Två bilder vi tog för några helger sedan ute på Torö! Min fina lilla prins och jag.

Han ligger här bredvid mig och sover just nu. Jag är fortfarande nedgrävd i jobb, men tar en paus lite då och då för att gå på promenader och busa med honom.

82 Comments

Maria

Hej bästa Kenza!
När du var på Sardinien hade du på dig ett par jättefina sandaler som du skrev är från Dinsko. Jag har kollat deras hemsida men hittar dom inte och ringt till flera butiker och bekrivit modellen men det är svårt för dom att förstå om man inte har något artikelnr. När köpte du dina och kan du kolla under skon om det finns något artikelnummer? Uppskattas verkligen då jag verkligen vill ha dom! Puss <3

Reply
Linda

Fina bilder, förstår hur du saknat honom, har en liten vovve med. Inte klokt hur mycket dom betyder! Hur gammal är Mani nu?

Reply
Tessie

Åh Kenza, kom du ihåg när du länka till bloggen “Våra skitungar” för du hade hjälpt dem med pengar. Jag läser nu den bloggen varje dag och donerar när jag kan :) Tack!
Jag läste precis ett inlägg därifrån att pojkarna önskar sig en minibuss till organisationen och jag tänkte då du är snäll, känd och har många som följer dig så kanske du kan starta en insamling för detta som vi alla kan vara med och bidra till? =) Bara en tanke. Känns alltid skönt att hjälpa andra =)

Här är en länk till inlägget jag läste:
http://skitungarna2011.blogspot.se/2012/07/middag-for-tva.html

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Kramar,
Tessie <3

Reply
Jenny

Alltså man kan ju inget annat än beundra ditt hår!! så snyggt. och vilken härlig bild otherwise också :)

Reply
Emma

Hej!! Jag har precis börjat blogga. Jag undrar bara hur du gör för att tackla alla negativa kommentarer du får, har märkt att de kommentarer som är svårast att hantera är dom man får som är riktat till sina nära och kära, samt om du har några tips (från din framgång) hur din blogg har blivit så stor? Din klänning är to die for! Kram

Reply
Donna

Åh ni är så fina!! Jag skulle bli så sjukt TACKSAM om du svarade vilken ras Mani är, funderar nämligen på att skaffa hund..

Reply
Michaela krönhammar

Jag har gjort en klänning i folie till dig. Den kommer på posten

Reply
ebbha

Älskar sättet som du har bytat stil på din blogg. Mjukt, snyggt och en jäkla insperationskälla. You go girl likz

Reply
Maria

Ni är lite lika varandra, sådan matte sådan hund. Jättefin klänning också!

Reply
LINN

Mani & min hund akilles är så jävla lika haha skulle bli snygga bilder på dom :D btw så älskar jag din röda jofama by kenza skinnjacka! måååste ha den :)

Reply
Wilma

Kan du skriva ett inlägg om din kamera?! Liksom vilken kamera du använder, objektiv m.m
Du äger Kenza! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*