• header

14e juli 2012

Hej bloggen!

Idag är det tvättstugan som gäller här. Tråkigt på en lördag men det måste göras så att jag har rena kläder att packa ner inför Gotland! Aleks hjälper mig tvätta för typ första gången haha. Jag ba TACK för att du hjälper mig tvätta dina smutsiga kalsonger!!!

Medan maskinerna är igång tittar vi på the Notebook. Det är en av mina favoritfilmer och jag har sett den flera gånger, men Aleks har faktiskt aldrig sett den.

Hörs sen puss! ♥

87 Comments

Hanna

WAW !
gud så fina kläder ! Är så avundsjuk på alla dina kläder, man får så mycket inspiration av dig :D Ha en fortsatt bra och härlig dag snygging!

Kramisar Hanna !

Min dröm hade varit om du börjar följa mig instagram så awesome, hihi ;)! :)
instagram: hhannaae

Reply
Naghmeh

such a cute photo!! love it! and as much as I love the notebook I can’t watch it more than once, because it made me cry so much!
xx

Reply
Johanna

Gud vad vacker du är:)
Å glad blir man när ens pojkvän vill hjälpa en med tvätten:D
Ha en underbar lördag:)

Reply
iris

snygg som vanligt ser jag! :) jag undrade vart man kan köpa jofama by kenzas skinnbyxor? eller är de slutsålda? tacksam för svar!

Reply
Maja

Hej kenza! Stavas din pojkvän “aleks” på riktigt eller skriver du bara så? Är han från Sverige? :)

Reply
Line

Ååå du är såååå fin!!! Och du ger mig så mycket inspration! :) Besök gärna min blogg, det skulle betyda så mycket för mig! Kram Line :) <3

Reply
Hanna

Om du gillar the notebook skulle jag rekommendera A walk to remember, det är min favvofilm true all times! :)

Reply
d

tänkte bara säga det med din nya soffa-att när du är bara hemma kan du lägga en filt elle nått så den slits inte lika mkt. o den kommer holla längre :-)

Reply
Mika

Oroväckande att det är en stor grej att din pojkvän tvättar sina egna kläder..

Reply
amanda

Haha du är så roligt Kenza! Fan vilken kropp, önskar att jag hade dina runda höfter!

Reply
Stellea

varför låter du dig själv bli ”hemmafrun”, är det inte bådas uppgift att turas om eller hjälpas åt med hushållet..?

Reply
Jonna

Å nu fick jag lust att sätta mig ner och se en film. Film är ett av botemedlena mot sjukdommar på min lista jag lagt upp idag. Men visst hjälper det en att bli frisk? ^^

Reply
Africa

Tråkigt? Slua klaga när de finns vi som hellre hade tvättat en lördag än att jobba 8 timmar på ett jobb med förfärliga chefar. Du har du sååå bra, tröttsamt att höra ditt klagande dag in i dag ut.hade gärna sett sig på
Mitt jobb, hade du DÅ stått ut?
För övrigt så gillar jag in blogg och dig! Därför jag läser men tänk på det..

Reply
clara

åh jag älskar verkligen shortsen och byxorna från jofama by kenza och skulle köpa ett par shorts på blocket för 500kr men dom var sålda. men nu har jag köpt ett par nästan exakt lika byxor på gina tricot för 600kr och jag är jätteglad för dom är så himla fina!! kan tyvärr inte köpa äkta för de är för dyra
du är bäst!

Reply
Ingrid

Veldig bra film ja :) Fikk kjæresten med på å se den ( til slutt) og han likte den faktisk veldig godt! Ha en fin dag kenza, klem.

Reply
Lena

Vad jag minns har jag aldrig heller sett The Notebook :-) Håller med att det är sjuuukt trist att tvätta under en helg haha, men nödvändigt ont.

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för 2 mån sedan. Den har redan växt till en av de största bloggarna på vimedbarn.

/ Annika från Göteborg som älskar allt som har med kläder, skönhet och inredning att göra :)

Just nu pågår två tävlingar på bloggen med presenkort som vinst :)

Reply
Edith

Så tråkigt att du e typ Sveriges största bloggerska men uppdaterar typ 1-2 gånger om dagen :( Alltså, jag menar inte att du MÅSTE uppdatera, men du tjänar så sjuka mängder pengar på din blogg och har så himla många läsare som har dig som förebild och vill läsa dina inlägg att det är lite drygt när du typ aldrig skriver… Inget illa menat, bara tråkigt.

Reply
Dennis Eberhardt

Hej! Jag har gjort en klänning i folie till dig, den kommer på posten.

//Dennis

Reply
emma.

ååh, vad har du på läpparna?? färg?? är det bra kvalitet? så himla fint, du passar super bra i det läppstiftet!
kör på vackra människa, du kommer komma långt, eller kanske mer passande att säga att du kommer komma ÄNNU LÄNGRE :D

Reply
emelie

Så du ska vara där på stockholmsveckan? -.-
Vaska inte för mycket champagne bara,ha-ha

Reply
Emma

På tal om män & tvätt! Kan du inte skriva din syn på ett jämställt förhållande?
Gör ni vissa saker var? Delar ni på alla räkningar & hyra osv? Vore jätteintressant med lite tips :)

Reply
Tiina Taavitsainen

känns ganska onödigt att kommentera eftersom jag vet att jag inte kommer få svar.. :( men om det är någon snäll och gullig själ där ute som ser den här kommentaren och vet vart shortsen är ifrån så skulle jag vara sjuuuukt tacksam om du kunde klicka in på min blogg å berätta.. :)
och du är jätte fin kenza! älskar din blogg <3

Reply
Rebecca

Hej hej! Du har en underbar blogg, Kenza! Men du har något med underbart, det är de där glajjorna du har på näsan på fotot. Vill så gärna hitta ett par runda svarta solglasögon. Men inte har jag hittat det inte. Vill du dela med dig ditt fynd till mig? Maila mig då gärna. Skulle vara trevligt att få veta det. Ha en underbar sommar också!
Kram kram Rebecca

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*