• header

Jäkla moln!

Det blir nog inte Kallis för oss idag. Molnen ser jäkligt gråa ut och väderprognosen visar regn hela eftermiddagen. Vi hade så himla gärna velat avsluta denna vecka med en perfekt partydag men vi har ju faktiskt haft en hel del sånna den här veckan så vi får väl vara nöjda hehe.

Vi får se vad vi hittar på idag! Jag är iallafall svinhungrig så jag ska ner i köket och kolla om det finns lite mat kvar.

Men åh. Samtidigt som jag skriver det här skiner solen fram genom molnen.. Haha vad fan, ska vi? Ska vi inte?

Igår på Kallis  – BÄSTA ♥

47 Comments

sarah

Tjenixen allihoppa!

Jag själv har en fotoblogg där jag lägger upp något jag fångat dagen på och även studiobilder. Med följare (få inlägg via mail eller RSS, du väljer själv) hoppas jag på positiva som någon enstaka kritisk kommentar för att kunna lära mig mer och bli bättre :) så ta gärna en titt.

Å hoppas du/ni väljer att stanna kvar ett tag framöver ;)
Tack å bock :)

Senaste inlägget: Min underbara lillkusin
sarah.warting.se/arkiv/kusinvitamin/

sarah.warting.se/arkiv/kusinvitamin/

sarah.warting.se/arkiv/kusinvitamin/

Reply
mimmi

Hello. Jag och en kompis tänkte boka en resa till albufeira, Portugal. Kan du säga något om stället? positivt och negativt och kanske vilka hotell man ska bo på?
Fina stränder och om utelivet.

Vore tacksam.

Reply
Daniella

Kenza!! Jag är väldigt nyfiken på hur du lyckas hålla dina ben så släta och fina? Vad använder du för att ta bort håret på benen? Hahaha rakar du eller vaxar? Epilerar du kanske? Använder du någon kräm till benen eller så? Jag verkligen äääälskar dina ben, så fina och otroligt solbruna dessutom. Skulle uppskatta svar på mina frågor även fast de kanske verkar lite underliga.. :D

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg som på bara 2 mån blivit en av de största på vimedbarn :)

/ Annika från Göteborg

Just nu pågår 4 tävlingar på bloggen med olika vinster :)

Reply
Amanda :)

Hejhej har du nån bättre bild på linnet om inte var är den köpt ?? :)Älskar verkligen din blogg !! och du är alltid så fin och underbara outfits !!!

Reply
Karolina

Har varit här på Gotland samtidigt som du och till och med samma ställen samma dagar men har tyvärr inte sett dig. Hade varit jätteskoj att få göra det :(

Reply
S

Kenza gnäller om vädret igen :-) som i varannat inlägg. Har du verkligen inget liiiite mer intressant att skriva?

Reply
HAJDYKNING

Hej! Lurar på hur mycket (ca) det kostar att dyka med hajor som ni gjorde i Sydafrika? :) Måste man ha dyksertifikat? Taksam för svar

MVH Nathalie

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*