• header

Mot Stockholm!

Nu är vi påväg hem till Stockholm! Har haft en sån jäkla fet vecka här med bästa gänget. Som vi skrattat och haft kul! Men det ska bli skönt att komma hem till min man och vovve igen, mysa och bara ta hand om mig själv. Speciellt min lilla stackars kropp som inte mår så bra efter veckan här på Gotland haha.

Nu går vi på planet. Vi får höras imorgon för jag kommer inte ha tid att sitta vid datorn idag. Puss och kram!

20120722-143739.jpg

Bild från förra sommaren

154 Comments

jennifer

hej kneza jag vill bara säga att du har en fantastisk blogg och kan du göra en frågestund snart skulle vara kul

Kram Jennifer

Reply
mommol

vrf skriver du alltid t.ex lilla mig elr min lilla kropp när du egentligen e jätte lång? man kan ju inte precis anse att du är liten :)

Reply
Emma

Så jävla vidrigt att röka, usch! Fattar inte ens att det är värt att klä upp sig när man endå kommer stinka usch…

Reply
Ellen

Jag tycker du är sjukt snygg i ditt naturliga, raka hår. Du borde ha de lite oftare :)

Reply
Rosa

sorry but all these posts in the last days are just not good for the jouth, you are all the time just smoking and drinking! think twice of what you post…

Reply
Eet!

Jag har inte följt din blogg jättelänge utan bara ett par månader och jag älskar din blogg och du är såå otroligt vacker, men asså röker du???? Eller bara posar men en cigg??!!!!

Reply
sofia

visste inte att du rökte… :(
förutom att jag nu har upptäckt detta tråkiga så är detta den bästa bloggen som finns!
snälla sluta rök, vill inte att du ska förstöra dig själv… :(
kram! ♥

Reply
Sanne

Du e grym KENZA. Jag vill träffa dig såhääääär mycket. Kommer dock såklart aldrig hända. Varför? Jo för att jag e säkert bara en lantis fjant i era storbloggares ögon. Love you :)

Reply
Beri

Jag undrar om du har gjort bröstförstoring? jag tycker de har blivit betydligt större än innan :)… Tacksam för svar!

Reply
carro

nä alltså.. läser du inte folks komentarer? du röker på varannan bild, festar en vecka i streck. är din kille hemma och passar hunden så länge eller? vad tycker han om ditt festande ? han e ju endå några år äldre? eller partar han på eget håll?? tycker det verkar rätt fjortis allting.. känns som du blir yngre fast du egentligen borde bli äldre.. puh. tycker nog det finns roligare bloggar nuförtiden faktiskt..

Reply
Imane

Pink, oh please.. She’s on a holiday and is making fun, just like the rest of the youth on this planet, and yes, that may include drinking and smoking. May she? Stop nagging about the most futile things.

Reply
MARLEY

Supa, röka, festa, ååååh stackars dig och din kropp. Väx upp din omogna parasit. Kolla på dig och ditt nonchalanta levndassätt! Det skriker ego, det skriker uppmärksamhet. Vadfan försöker du ge ut för signaler till unga tjejer? Att det är så kul att röka, supa och festa, och sedan åka hem igen och tycka synd om sin lilla kropp? SHIT, du borde få en feeet jävla smäll på den käften… du äcklar mig.

Reply
Ellen

Vilka löjliga kommentarer. Går ni in på denna blogg för att störa er på hennes inlägg? Det är helt ok att lägga upp bilder på cigaretter och alkohol det är ju inte direkt så att hon drar en lina kokain!?

Reply
Josefin

Åh gillar din blogg jätte mycket, och jag älskar ditt underbara hår!!
Jag har försökt att få lockarna men mina lockar blir ‘jätte lockiga’. Medans dina är lite mer lösa eller vågiga.
Kan dock bero på att jag har uppklippt hår som kanske inte du har. Men snälla,snälla,snälla kan du skriva på din blogg hur du gör dina lockar och vad för produkter du använder till att göra dina volym lockar? Och hur man kan få sådanna med uppklippt hår?
Kramar mig ! <3

Reply
josefine

Haha, ja det blir jobbigt i längden att festa, var på gotland för ett tag sen och det var faktiskt rätt skönt att komma hem och vila upp sig efter den resan! :)

Reply
Anna Palm

Så synd, trodde du var en smart tjej, rökare fy katten, vacker idag gammal imorgon, tro mig det går fort, så synd. Att folk rökte för 50 år sen är inte så konstigt men idag när vi vet vad skiten gör med oss…. Tänker du inte alls??? Slutar och läsa denna blogg, detta är inget jag vill följa….:(

Reply
jag

hej kenzas pojkvän.
du kanske skall börja sluta vara en toffel. Din flickvän är ute och festar med någon Babak medan du är hemma och sköter hennes hund som om du vore en fru.

Reply
Josefin

Jag håller med Ellen och Nathalie. Du passar verkligen jättebra i ditt naturliga, raka hår! Du borde ha det oftare! Hoppas att du haft det bra på Gotland! :)

Reply
Sari

Har lite svårt att se det roliga i att festa i flera dagar spec när alkohol är inblandat. Snacka om illa för kroppen men så är jag ju nästan mamma till dig ;)

Reply
amanda

Kan du inte platta ditt hår och lägga ut en bild, så det är helt platt asså. Du har ju nästan jämt lockigt :)

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg som på bara 2 mån blivit en av de största på vimedbarn :)

/ Annika 24 år från Göteborg

Just nu pågår 3 tävlingar på bloggen med olika vinster :)

Reply
Shopping

Kan du tipsa om bra sidor där man kan köpa klänningar? Ellos,HM och sånt har inte så mycket :/

Reply
emma

Ni som klagar på att hon röker, vart i bilden/texten står det att NI måste röka? Alla gör väl aktiva val och det är Kenzas blogg. :)

//en som inte röker men skiter i andras business

Reply
Isabell

röker du? usch .. om du gör det sluta! det är ju så vidrigt! Men du är riktigt fin kenza tänk på vad du gör innan du lägger upp nått sånt här ..

Reply
Ida

Hej Kenza, har ingen aning om du kommer se det här, men vars kommer dina boots ifrån? Har letat sådana i evigheter, men hittar verkligen ingenstans, inte ens när jag googlar!

Reply
Sara

MEn för helvete, låt kenza göra vafan hon vill! vill hon röka låt henne för de, hennes liv, hennes kropp o hälsa!! ge fan i o bry er läs inte om ni stör er

Reply
Nathalie

Du var faktiskt snyggare förra sommaren, ta det inte fel du e jättesöt nu också :)

Reply
denise

Det är väl ändå dags att folk håller käften om rökning för en gångs skull? Ni verkar ju inte förstå att det är upp till var och en och att det knappast hjälper eller gör någonting bättre när ni ska hålla på att kasta ur er massa skit.
Vi rökare förstår precis vad vi gör och det är upp till oss om vi röker eller ej.

Reply
alex

fimpa cigaretten, den får i alla fall mig att ändra min syn på dig . du brukar inspirera mig, men när jag ser giftpinnen – no more .
annars får du ha det gött!

Reply
Julia

Jag älskar din blogg och du är verkligen en av mina största förebilder men att se dig röka gör mig så himla ledsen, du är så vacker och rökning förstör ditt utseende och din kropp inifrån, snälla sluta du är förebild för så många tjejer!

Reply
Duddit is my name, yoo

Sjukt snygg om cigaretten inte hade varit med på bild!
LöÖöv u, men om du röker en gång till och förstör din fina kropp (som du är välsiiiiignad med (haha)) dödar jag dig!

Reply
rian

darling, i think you’re awesome! and you should be able to post whatever you want, smoking and drinking, that’s just what a lot of people of your age do! including myself. i think you are beautiful, gorgeous and inspirational! thankyou so much for all your posts,
love from the netherlands!

Reply
Olivia

Eeh, festa och rök på ba! Så länge vi orkar :) Bara man sköter sig annars med träning osv vilket du ändå verkar göra.

Reply
ellen

Känns lite fånigt den där bilden, som att posa med en cigg.. rätt vidrigt! tänkt dig lite för vilka läsare du har (små tonåringar som apar efter)…
Förstår för övrigt inte varför eller hur man kan gilla att supa varje dag i en vecka, måste va äckligt tillslut?

Reply
Lolaa

Kenza, you’re so beautiful and you have such an amazing body ! You seriously rock. What is your weight ?

Reply
Lolaa

You’re so beautiful, Kenza, you seriously rock and you have an amazing body ! What’s your weight ?

Reply
amanda

Hej, välkomna till min bloppis blogg där du kan hitta massor av fina kläder och accessoarer från bla, diesel, bvlgari, Levi’s 501, marc jacobs, tiffany&co mm.

fashionblopp.blogg.se

VÄLKOMNA!

Reply
elina

Hej! Gå in på

http://www.facebook.com/JTRofficial

och kolla min pojkvän och hans bröders nya grymma låt. Deras namn är JTR och står för John, Tom och Robin! Gillar du den så vore ett inlägg på din blogg så otroligt snällt!! Gilla och dela på facebook! :D
Tack på förhand!

Reply
Xamy

Rosa she can do what she want ;) and that isn’t a bad influence 12 years old kid don’t have to be here at all ;) xoxo

Wow kenza you are so beautiful. I hope i see you in stockholm.
Greetings from Switzerland min skönhet!

Reply
Fia

Jag tycker folk överreagerar!
Bilden är från förra året, och hon HAR SAGT att hon inte röker, bara feströker emellanåt.
Och låt henne ha kul istället för att sitta och klaga på att hon dricker och röker “hela” tiden – vilket hon inte gör. Annars hade hon väl inte haft den kroppen som hon har.
Hon är 21! Inte 50 eller 15. Sluta mamma er!

Reply
Isabel

Jeg skal ha oppkjøring om 2 dager og har kjempeangst for det. Har du noen bra tips å komme med?? Hvordan klarte du å roe ned nervene??

Reply
Sofia

Vad trivs du bäst i, ombre eller din naturliga färg. Vill pröva ombre men är rädd att jag inte ska trivas i det.. Men du är ju as snygg i allt! Kram

Reply
Anja

I know its the kind of stupd questions, but how much you weigh and how tall are you ?

Reply
Anja

I know its the kind of stupid question, but how much you weigh and how tall are you ?

Reply
Nea

Fan vilka kommentarer om rökningen då. Vem fan bryr sig?! Jag röker å skäms inte för det varför ska Kenza göra det då bara för att hon är en offentlig person. Skit samma om man är en förebild eller inte, unga människor blir påverkade på ett eller annat sätt. Tror inte att tonåringar börja röka mer för de läser hennes blogg. Visst det är inte bra men har man en gång börjat så är det svårt att sluta. Å det är fan sommar, låt människan festa. Vad gör ni själva på sommaren när ni inte jobbar?

Reply
Nea

ASSÅ PALLA att alla klagar på att hon röker!! Om hon gör de, fine!! Låt henne, bara för att ni gillar henne och läser hennes blogg betyder det inte att ni äger henne.

Reply
Tammy

Men hur orka folk bry sig om hon röker eller inte?
Går ni runt och tkr illa om folk bara för dom röker eller?
Låt henne göra vafan hon vill. Hon skadar bara sig själv och inte oss. ALLA har/kmr testa, många fest röker redan. Det kanske hon också gör.
Bara att läsa igenom kommentarerna märker man vilka patetiska människor ni e. LÄGG NER AVUNDSJUKAN OCH GÖR NGT MED DITT LIV SÅ DU KMR LIKA LÅNGT SOM HENNE.

Reply
jasmin

So what? Låt henna röka och dricka, vem fan gör inte det en gång i veckan? Vad är det konstiga?? Och SO WHAT om massa småglin sitter och läser bloggen och påverkas. Det finns väl fan värre saker är sprit och cigg!

Reply
Ulle

Men snälla nån vad folk är patetiska!!

Varför bryr ni er, låt hon röka om hon vill, ingen är perfekt. Alltid ska här klagas över nått.. Avundsjuka är vad ni är. Och ja, hon får absolut säga “min lilla stackars kropp” för hon är då allt annat än stor….

Reply
Nora

bara en liten tanke till alla som säger “bry er inte om att hon röker, det är hennes ensak” osv. Visst, till viss del. MEN! Det är inte lilla fröken Kenza som kommer betala sin eventuella cancerbehandling/ annan rökrelaterad sjukdom senare. Det är vi andra. Och det är av en anledning folk påpekar rökandet. Det är inte på ett enda sätt bra att röka, det finns liksom en tanke bakom folks åsikter MOT rökning. Det är för hennes egen skull. Idag vet alla att rökning är dåligt, så varför varför varför utsätter man sig själv för det?

Reply
Sofia

HERREGUD vilket tjat om rökningen! Varför bryr ni er? Är det inte hennes val eller? Förstår verkligen inte vad det är som stör er? Och att kalla henne ”äcklig”, då tycker ni nog att ungefär hälften av världens befolkning är äcklig också.. Eller? Kanske bara avundsjuka. Men tycker iaf att du Kenza är en extremt bra bloggerska, och sjukt söt outfit på bilden! :)

Reply
Nanna

Gud vad ont det verkade göra för vissa att någon annan röker. Hon har iallafall åldern inne, så låt henne.
Jag vet folk som är öppna med att de tar droger, och till och med där är det mindre reaktioner. Men har Kenza en cigarett i handen på en bild så tappar folk sina huvuden.

Reply
josefine

Alltså, palla att alla ska bry sig så sjukt mycket om att kenza röker. Låt henne om hon vill, hon bestämmer fan själv vad hon gör. AH.

Reply
Maja

Men asså de som kommenterar att lägg er inte i att Kenza röker osv. Anledningen till att man kanske gör det är för att man BRYR sig, man kanske inte vill att hon ska förstöra sin kropp och må dåligt; och som alla vet är ju rökning inte bra någonstans! Kanske därför man bedjar om att hon ska sluta för att man bryr sig om människan och ser upp till henne. Använd era hjärnor och tänk till lite(det dem är till för) ist för att bara dra förhastade slutsatser!

Reply
Isabella

Jag älskar din blogg och undrar vart du har köpt den toppen den är sjukt snygg och skulle vilja ha en sån!;)

Reply
Hanna

Usch! Jag tycker det är skit dåligt av dig att lägga upp en bild när du har en cigg i handen när du vet hur många barn som läser den här bloggen och som dessutom ser upp till dig. Inte smart. Försök att vara en bättre förebild!

Reply
Belle

I think she is so cute and probably nice person, but seriously if she want to show to other ppl how great is she, this pic is not good cos she is smoking, no bueno Kenza, you should be careful wich pic your put on your blogg cos you are a huge influence in many lives.

Reply
Alexandra

Blir väldigt irriterad när jag läser alla “arga” kommentarer om att hon röker… So what? Hon festar en vecka i streck, so what? Hon är ung och lever sitt liv precis som flera miljoner andra i världen gör. Sluta med era jävla fördomar någon gång, låt henne leva sitt liv..

Reply
Mathilda

Hej kenza! Du är världens sötaste tjej! Du har en super fin blogg och du är värkligen min förebild, det spelar ingen roll om du röker eller ej. Men efter som att jag bryr mig om dig och vill att du ska ha ett långt och friskt liv så tänk dig noga för, låter som en mamma men seriöst! Vissa tycker bara att det är en sak man gör ett tag men man bli beroende, och kan inte sluta! Man kan bli riktigt sjuk också, min morfar dog av rökning! Vill inte att du ska ta illa upp eller något! Om du nu tycker att jag eller alla vi som bryr oss är jobbiga (ska inte skriva mer om det) så kan du väll snälla låta bli att lägga upp bilder på dig med en cigarett? Rök du om du vill, men att lägga upp bild på det är kanske onödigt? Tycker sjukt mycket om din blogg ska du veta, kolla gärna in på min! :)

Reply
anni

röker du fortfarande? :/ har fått för mig att du slutat.. du har iallafall en sjukt fin blogg och skulle göra vad som helst för din garderob och hela dig! så sjukt snygg!! puss&kram!

Reply
Aydan

Nånting jag VERKLIGEN inte fattar är varför alla klagar på om Kenza röker. Jag menar för det första är hon faktiskt inte 13 år och hon får göra exakt vad hon vill med sig själv utan att få massa klagomål från alla andra, och för det andra så ser jag inte att någon klagar på att hon dricker alkohol. Ska man klaga kan man ju lika gärna ta steget och klaga på ALLT hon gör, för rökning är inte nåt av det värsta hon hittar på.
Annars kan man ju bara skaffa sig ett liv och sluta klaga över huvud taget för att ingen ändå kommer bry sig om era åsikter.
Tack och hej

Reply
Kom inte på något roligt namn!:D

Jag struntar faktiskt i om någon röker.
Men bara om de inte fimpar ner hela Sverige eller röker inne på restauranger eller andra allmänna innomhus platser.
Och, för er som inte vet det, stillasittande är väl lika farligt som rökning. Står på aftonbladet, SUG PÅ DEN DU!

Reply
:D

Har sett flera som skriver att de tycker de är dåligt av dig att lägga ut den bilden, pga av en cigg i din hand. De säger att det ‘påverkar barnen’. Jag kommer aldrig röka, för att jag tycker det luktar äckligt. Det lärde jag mig av en gubbe på stan som rökte. Och hör på det här, barn ser folk som röker överallt! För barn är de flesta vuxna förebilder. Kenza är en vanlig människa, hon har ett eget liv och borde inte hon få leva det fullt ut!? All kärlek till dig Kenza! <3

Reply
Julia

Hejhej! Jag följer din blogg och så och tycker den är jättefin och blir inspirerad och så, men när du sitter och röker så blir det inte lika kul. Nu är det inte lika kul att kolla din blogg. Hoppas inte att du röker nu i alla fall. Bara så du vet, ifall du röker, SÅ SUGER DET, man stinker, det förstör hela ditt liv, dina lungor, din livslängd. Skyll dig själv. Aja, hoppas på det bästa, kram!

Reply
sandra

kenza! jag är jätte nyfiken på vart du köper alla dina vintage levis shorts? vad kostar dom? :) you rock!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*