• header

23e juli 2012

Jag säger bara BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!!!

Jag har dock åkt på en förkylning (eller om det är pollen som knockar mig igen) och är tjock som bara den i både näsa, hals och öron. Tror jag har feber också för jag mår fan inte bra. Min kropp säger ifrån efter v29 haha. Som “tur är” så vräker det ner ute så jag missar inte direkt än härlig sommardag (kommer vi ens få en riktig sommar i år?). Jag och vovven har bara legat och myst i sängen hela förmiddagen.

Nu ska jag göra lunch och ta itu med lite jobb. Har lite smyckesprover jag måste gå igenom.

Bilder från vår sista kväll på Gotland. ♥

28 Comments

...

Jag rekommenderar att ta dig till lilla Vimmerby och gå på Astrid Lindgrens Värld. En fantastisk upplevelse där man kan återuppleva Astrids alla berättelser och karaktärer i fantastiska miljöer! Ta med dig din pojkvän eller vän och kanske något barn som du vet skulle tycka att det var kul. Det är roligt för både vuxna och barn. Man kan träffa på Kling och Klang och i Törnrosdalen kan man bli stoppad av en Tengilsoldat. Sagolikt! Hoppas vi ses… :D Kram

Reply
Sia

E de inte dags att skaffa dig ett riktigt jobb? Du är indirekt arbetslös och lever på oss läsare. Dags för dig att ta riktig vuxen ansvar o vakna 7 varje morgon och jobba till 4.

Reply
Sandy

Måste fråga, och hoppas på ett svar.. Hur går/gick det med din musikkariärr?

Reply
Hanna

What’s your name ? Finally Kenza Zouiten is your real name ? It is not Lena Brassia ? because as she passed by you.

Reply
Jennifer

Hej!
Jag lider själv varje sommar av pollen från gräs och har gjort sedan jag var liten, älskar egentligen sommar men det blir såååå jobbigt…några tips kommer här :)

*Torka alla kläder i torktumlare, inget utomhus.
*Sov med fönsterna stängda, investera i en fläkt/ac istället
*Håll koll på pollenprognosen, dagar med högt pollental = vänta med att gå ut tills efter ca 30min efter att du tagit din medicin så den verkligen hunnit kicka in.
*Dagar med överjävligt höga pollenhalter – åk till havet!!
*Ha på solglasögon så mycket som möjligt ute, det hjälper avsevärt.
*Ha håret uppsatt om du ska vara ute mycket, hoppa in i duschen och skölj ur det när du kommer hem för att slippa ha “pollendammigt hår” i ansiktet resten av kvällen.
*Använd all medicin som går, både tablett, ögondroppar och nässpray, det är inte lönt att tänka “ja men jag klarar mig utan nässprayen idag” har man alla verkande från olika håll samtidigt så blir slutresultatet bättre!
Trust me :)
Men snart är gräset mördat av värmen och vi kan andas igen haha, hang in there!

Reply
Magda

Hej kenza! Du ser alltid så himla fint sminkad ut! Jag undrar lite vad du har för bas? Dvs. Foundation,puder,rouge och sånt! :) tacksam för svar! :) ❤

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*