• header

Buffalo girl

Jag höll på att sätta i halsen när jag såg den här (vad jag trodde var) vackra kuvertväskan. Det visade sig vara en plånbok och för mig som inte ens använder plånböcker (när jag köper mig en fin slutar det alltid med att jag bara använder mitt fula röda busskortsfodral ändå haha) känns det väldigt onödigt att betala över 3000 spänn för något som inte ens kommer komma till användning.

Hade den varit större hade jag lätt slagit till! Är på jakt efter en bohem/indian-inspirerad kuvertväska i läder. Gärna med broderier och stenar som på plånboken. Tips?!

Ni hittar plånboken hos kyssjohanna.se

61 Comments

Lindal

Kenza?Jag säger ju till diig . en sida som e gjord för dig typ. Bohem sida. hade länkat på inlägg innan… de har fransväskor,o iphone fodral. de är rätt så nya tror jag o inte hunnit utöka sortimentet.http://www.bohemeus.com/

Reply
irene

Jag har en väska från tunisien som kan användas som både kuvertväska och axelremsväska. den är av skinn och har intryckt mönster. aldrig använd. och säljes billigt. säg till om du vill ha bild!

Reply
J

Monki har en himla fin pärlbroderad större clutch i starka färger för 600kr. Och om några veckor kommer dom få in en riktigt fin i mocka med inkainspirerat mönster i filt, riiiiiktiiigt fin – brun mocka och mest rött i mönstret.

Reply
Ingrid

Hei Kenza:) For en stund siden kjøpte du denne bh’en: http://kenzas.se/2012/06/14/crystal-bra/
Har du gått med den noen gang? Vurderer å kjøpe en lik, men jeg vet ikke hvordan størrelsen er, eller hvordan den kjennes på… Men synes den er så fin :D
Ha en fortsatt fin kveld :)!

Reply
Lina

En sak som jag nästan alltid har undrat är om du är ganska “kräsen” med dina skor? Lånar inte ut dom till vem som helst eller om du kanske inte lånar ut dom alls? Eller är det bara till vissa personer? :) Eller är det bara vissa skor du lånar ut ?

Tack för en super blogg !

Kram

Reply
Lena:)

I think you like a little bit like Leona Lewis :)
Really pretty women!! I really like your blog

Reply
Sanrda

Åhh dör vad snygg!!:D

Gå in på min blogg och läs om vinnarna från nattens Teen Choice Awards! The Vampire Diaries, Hunger Games och The Twilight Saga tog hem många priser!!

Reply
Emma

Jag hade aldrig betalat 3000 spänn för något(!) som man använder ett litet tag…. snacka om att vara korkad.

Reply
Hedvig-/ heddan

Hej Kenza!
Älskar din blogg och du verkar alltid vara så glad:)
Jag har sett några sjukt snygga kuvertväskor på bagbar.se som jag tycker är fina!
Men jag vet inte vad du har för smak!
Du kan ju gå in och kolla där och se om du hittar någon fin som du tycker om!?

Gå gärna in på min blogg!

Reply
Tilda

Kolla in freepeople.com!! De brukar ha massvis med snygga accessoarer i boho-stil ;)

Reply
Mia

Hej Kenza!

Du har ju grymt snygga väskor, de är rätt dyra men jag älskar dem. Har du några sidor där man kan hitta typ snygga bohemiskt stil kanske med fransar eller pärlor`?

Tack för en schysst blogg!

Reply
Denii

Du kan ju alltid kolla i typiska 90’tals secoundhand affärer som beyondretro.com dom brukar väll ha sånt? :) eller typ vintagen på nasty gal :)

Reply
Linn

Hej kenza! Vet ett jättebra märke som säljer bohem accessoarer som heter Thyme for ginger. Jag har själv en större plånbok därifrån som jag brukar använda som kuvertväska, den är i skinn och helt underbar. Jag tror deras grejer skulle passa dig väldigt bra! Den som jag har har jag köpt i en liten affär i Huddinge som heter VillaKummin, de säljer olika märken!

http://Www.thymeforginger.se

Kolla in :)

Reply
Hedvig-/ heddan

Hej Kenza!
Jag har kollat lite åt dig och bagbar har några gulliga och fina som skulle passa dig
Tycker jag!
Du kan ju gå in och kolla där på bagbar.se så kanske du hittar ngn söt som passar dig!

Kram:)

Reply
Valeria

Hej Kenza, om du gillar Native inspirerade grejer kanske denna sida är nått för dig http://www.indianart.se Sidan är under arbete och är lite rörig, men allt är handverk så varje vara är unik och dem tar även emot önskemål :)

Ha de bäst

Reply
Josephine

Kenza! Please do translations in english. Eventhough I’m from Denmark I can’t understand everything that you are writing in Swedish :(

Reply
I

Jag kan göra en åt dig, efter dina önskemål.
Har en liten läderverkstad.
Mejla mig för mer info.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*