• header

Vart är sommaren?

Sitter och huttrar här hemma medan det är regnigt och grått ute. Vart är sommaren egentligen? Snart kommer vår långa plågsamma vinter igen och vad har vi haft….ca 10 riktigt varma sommardagar i år?

Saknar värmen på Sardinien.. Och de vackra solnedgångarna. Är så sjukt sugen på att sticka iväg igen eftersom att vädret här hemma suger, men det får vänta. Funderar på en vecka någonstans i början på september iallafall. Ladda upp inför den kalla hösten!

 

81 Comments

HK

väder hit väder dit väder hit väder dit väder hit väder dit.

det blir vad man gör det till. Gud. Du kan ju iaf åka utomlands 10 gånger per år om du vill. sluta gnäll.

Reply
sandra

Egentligen är det ju konstigt om det skulle vara typ 28 grader här… det är inte naturligt för sverige. två år sen var det typ 30 i sthlm, vilket var onormalt. med andra ord kan vi konstatera att denna temperatur ska vara normal för sverige!

Reply
Maria

Hej bästa Kenza.
Jag undrar vad du använder för solkräm/solskyddsfaktor då din bränna alltid blir riktigt fin. Hoppas du kan länka för min blir alltid så ojämn.

Dessutom vet jag att du också har använt Maybellines mascara, (define-a-lash) precis som jag. Men den har utgått nu.. Jag har verkligen letat överallt efter den men den finns inte någonstans. Därför undrar jag vilken mascara du använder nu? Kram!

Reply
Dixi Wonderland

Får faktiskt ta och hålla med HK angående detta med vädret. Tror ingen uppskatta dessa gråa regniga dagar, men du kan ju i alla fall åka utomlands medans en annan inte varit utanför landet på 14 år. Självklart inte ditt fel men man blir smått irriterad när du av alla som varit utomlands flera gånger i år klagar (:

Reply
Thai Handicraft

Har hört mycket om vädret i Sverige, sämsta sommaren på länge! Tur att jag valde att flytta till Thailand i April :)

Förresten sjukt snygg bild på soluppgång!

HK: Haters gonna hate.

Reply
liss

håller med om att det är evigt tjat om väder! och att du bara måste resa någonstans. tänker du aldrig på din hund? jag fattar inte hur du kan lämna din hund så mycket!

Reply
frida

herregud! du har ju precis kommit hem efter typ två veckor iväg. lugna ner dig lite, det går väl att njuta fast det inte är 30 plus och sol?

Reply
Sara

Kenza du är så fin, och så bra på ta bilder när du hoppar blabla.. osv.. <3

Reply
Sanna

Sveriges sommar alltså… lyckat. Eller inte. Men det som är så stört är att du har iallafall råd att åka utomlands. Lilla jag får stå ut med vädret och tar vara på vartenda soliga dag! :)

Reply
Amanda

Skulle du kunna visa/berätta hur du sminkar dig och tar hand om din hud? Du är grymt vacker btw!

Reply
Jasmine Brown

Vi som brukar ha ganska bra väder här men den här sommaren har varit märklig faktiskt!
Men men, hoppas att du får en fin dag ändå. Kram!

Reply
Vilde Randgaard

Fantastiske bilder! Liker spesielt det i midten.
Det samme været har vi i Norge også. Enda godt jeg skal på ferie en måned til Portugal, Brazil og kanskje Spania (følg med på bloggen for ferieoppdateringer.

Reply
S

SkrällKenza gnäller på vädret, skräll skräll skräll! Förstår verkligen inte hur du orkar gnälla på något HELA tiden du ändå inte kan göra något åt. Skääärp diiiiiiiiiig

Reply
Carolin

Eller hur, vilken skitsommar! Jag har knappt lyckats få nån färg! Önskar jag med kunde resa iväg till värmen ett tag, men finns inte riktigt pengar till det när man lever på CSN…

Reply
Therese

Kenza ikke klag! Du har råd til å reise hvor du vil når du vil.. Tenk på oss som er stuck nesten hele året:)

Reply
Isabelle

Börjar också tröttna på hur du klagar på vädret. Sätt på dig en regnjacka och fucka ur istället! =) Och som sagt, du som reser var o varannan vecka borde verkligen inte tycka det är så hemskt med lite lågtryck. Börja uppskatta vad vi har istället!

Reply
Empa

Jag tycker du ska komma ut till Utö (skärgården) på torsdag! Sonja Aldén ska spela på bakfickan, så det kan bli trevligt! :-) party party!

Reply
Erica

Vadå vädret suger? Det är ju alldeles underbart! Kunde dock vara 10 grader kallare eller så. Jag längtar tills det blir vinter, sommaren är bara jobbig och en plåga för mig.

Reply
E

Jag älskar Sveriges väder, alla årstider. Nästan mest dom regniga dagarna. Vi lever i ett bra land,utan krig och allt, varför gnälla?? Kan ju alltid flytta alla som gör det. Det är bättre att göra det istället för att flyga stup i kvarten som förstör jorden. Bara veka människor som måste fly direkt det regnar lite.

Reply
Vi

Herregud vad du gnäller. Du har allt här i livet som människor drömmer om. pengar, massa vänner, snyggt utseende, du kan shoppa hur mycket du än vill och resa flera gånger per år men nej du ska ändå gnälla och bli deppig över saker som kanske säkert är inte ens ett problem.

Reply
angelica

Hej vackra du, undrar får du aldrig ångest över att du ens har hund överhuvudtaget när du ändå åker bort så ofta?

Reply
I

Sluta klaga Kenza, herregud. Du klagar hela tiden om vädret. Du kan åka på semester när du vill. Det börjar bli irriterande att du varje dag klagar åt det. Skärpning!

Reply
Anna

Alltid detta gnäll på vädret i nästan varje inlägg. Seriööööst vi ser väl själva att vädret suger? Och vad hjälper det att klaga?

Reply
Sarah

Här i Skåne har vi 25 grader och sol idag. Skulle vara fint väder hela veckan, tydligen! :)

Reply
Hanna

Skitfint väder här i Skåne!! 24 grader och sol, ska vara runt 25 grader och sol hela veckan, synd att man jobbar bara, haha :)

Reply
Hanna

Tycker också att det är synd att det inte är någon värme, men som andra har skrivit så kom du ju nyss hem från värmen och ska åka igen? =O Själv är man glad om man kan åka iväg en vecka per år. Men det kan jag inte, har inte varit utomlands sen 08.
Du kan ju iaf åka, så klaga inte så mycket! Njut istället :)

Reply
Chris

Välkommen till Maskulint.se!

Jag ger dig några av de nyaste nyheterna plus mina luftade åsikter om det!
Alltifrån jockiboi, till arga feminister, till samhällsproblem!

Väl Mött// Chris

Reply
Isabelle

fast det är normalt att sverige är så här på sommaren, det blir vad man gör det till, acceptera att sverige aldrig kommer ha ditt drömväder alltid! vädret är som det är och det är inget att gnälla över! kom igen kenza! hitta på nåt kul, tänk positivt! du är grym så vet att du kan bättre än att gnälla! gillar din blogg, hoppas jag peppade lite iaf;) kram!

Reply
sara

Hejsvejs! Du tar så otroligt fina bilder, och hela nu är ju jätte söt, snygg, vacker osv! Jag tycker det är så kul att du lixom är svensk, eller ja inte helt då, men du bor i sverige och pratar svenka. Fast det syns ju lite att du är halvmarockansk.
Och du ska inte bry dig om alla jävla komentarer, men det vat du väl! Kram :) <3 <3

Reply
Pastellkarusell Carro

Jag tycker att du gnäller rätt mycket på vädret Kenza ^^. Du åker ändå utomlands MÅNGA gånger per år, så jag förstår inte ens att du orkar klaga när du reser hur mycket som helst under ett år. Något tröttsamt med gnäll då tycker jag.

Reply
Amanda

snälla sluta klaga nu………allt du skriver om i VARENDA inlägg är vädret. Väder hit, väder dit. Har du inget vettigare att skriva så skriv inget :P

Reply
Emma

Hahaha ja vädret hit och dit tänk att det kan vara det bästa man kan skriva om? Gå igenom dina bloggkommenarer så kanske du kan få lite inspiration, kanske någon som önskar en Sardinien-guide exempelvis? Eller 200 frågor om var den där toppen kommer ifrån. Just sayin.

Reply
Astrid Bäckström

I lilla Kalmar var det 26 grader idag, dock reser man bort i övermorgon ;-) Håller även med många andra, gillar din blogg mycket men du klagar väldigt mycket på vädret…

Reply
Lovisa

Hej kenza! Ville fråga en fråga till dig ang din kamera :) jag tänker på om jag ska köpa en sådan och jag undrar om du tycker den är bra? Snälla snälla svara! Älskar din blogg btw :) <3 hoppas på svar!
Puss
Lovisa <3

Reply
Lovisa

Hej kenza jag undrar om du tycker att din kamera är bra? Och var du gillar och inte gillar med den! Skulle bli skit glad om jag fick svar! :)
Puss lovisa
<3

Reply
Celine Berg

Det undrar jag också! Är så fruktansvärt trött på det såkallade “sommar” vädret!! Den svenska sommaren är värdelös!

Fina bilder :)

Reply
Emma

Jag blir också väldigt irriterad på vädret och tänker inte sluta klaga på det. Inte har jag råd att åka utomlands heller så det är sommaren jag ser fram emot hela året. Det känns extremt deppigt att den snart är slut när vädret har varit såhär värdelöst.

Reply
Språkpolisen

Var är sommaren säger man. Vart indikerar riktning: “Vart har sommaren tagit vägen” eller “Vart ska du” t ex! Hälsningar Språkpolisen

Reply
joy

Åk till Bulgarien, Varna! Ska själv dit då och har varit där förut. (: Är ett otroligt vackert och mysigt land! Och varna har sjukligt vackra stränder och natur! (och bra köpcentrum hehe;)). Vädret är runt 26-30, vilket enligt mej är perfekt. (:

Bara ett litet tips!

Reply
Katrine

Har vært utrolig dårlig vær i sommer her i Norge også dessverre. Skulle ønske det kunne vært varmt og sol hver dag her på sommeren! Herlige bilder fra Sardinien :-)

Reply
Fanny Aledal

Hej Kenza! Sjukt fina bilder ni tar måste jag säga! Tänkte bara fråga vilken kamera det är ni använder? Vet att det är en Canon för det har du sagt någon gång men kommer inte ihåg vad den heter efter det? Skulle vara jätte tacksam för svar eftersom att jag ska köpa en ny kamera i höst! Kram på dig, vackra du!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*