• header

De rullande sandalerna

Haha, det här sandalerna från Jeffrey Campbell kan ju vara de fulaste någonsin. Jag vet att det finns sneakers med hjul under som många kids har, men jag har fan aldrig sett ett par rullande sandaler haha! Blir ni sugna?

Jag tror jag skippar dessa. ;-) Däremot är jag sjukt sugen på att köpa ett par inlines! Jag och bästis åkte alltid inlines när vi var små. Och skateboard. Men en sån har vi faktiskt redan här hemma och jag och min pojkvän är ute och åker lite om kvällarna. Och spelar basket och hoppar hage hehe. Mycket roligare än att bara sitta inne framför tvn!

58 Comments

masshe

hahahaah,jag har fortfarande kvar mina inlines sen femman och dem använder jag fortfarande,varje sommar och höst och vår… :D

Reply
Annie

Coola !
Kan inte du lägga ut fina klänninggar till bröllop !
Ska på ett bröllop och har ingen anning om vad jag ska ta på mig.
älskar din blogg !
Kram Annie

Reply
lovisa lindberg

när jag såg bilderna först trodde jag faktiskt du hade köpt dem och jag blev lite orolig. men man kan alltid lita på din stil Kenza, du är så grym och underbar på alla sätt och jag blir alltid så inspirerad av allt du gör!
love uu ;*

Reply
Daniela

hej igen kenza!!!! :D
snälla snälla besvara min fråga angående dina tatueringar! vill hemskt gärna veta vart du tatuerar dig :(
puss & kram <3

Reply
Clara

Jag tyckte de va ganska coola……förutom de bajsbruna skinnet o den stora vita pricken i mitten på hela skon. Okej, awesome, jag tycker bara rullgrejerna va en orginel och cool idé. I think I should get help…..

Reply
Anna

Hej, jag funderar på att köpa vanliga Jeffrey Campbell lita när pengarna äntligen räcker. Är det för sent att köpa dom nu eller funkar dom fortfarande?
Jättetacksam för svar.

Reply
camilla Norman

Haha men gud! JC som brukar ha så otroligt snygga skor. Det fanns nog inte ett par som jag INTE ville ha? Och så kommer dom med det här? haha Nu kan man ju lugnt säga att dom har en sko som man inte vill ha iaf hah

Reply
Anna

Tycker verkligen att du ska investera i ett par inlines, jag och sambon köpte ett varsitt par för tre dagar sen, alltså det är så sjukt kul. Hihi är kanske lite för gammal för det men va fasiken man lever bara en gång. Kram

Reply
amsterdamn

tyckte de var f1 roliga. På ett bra sätt! Föredrar de där framför Jeffrey Campbells “Lita” som varannan tjej ramlar runt i..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*