• header

Clutch

Tack till läsaren Donia som tipsade mig om den här fina kuvertväskan! Var ju ute efter en lite bohem-inspirerad clutch att ha till mina mjuka & romantiska klänningar/toppar, till virkat & jeansshorts. Den här med paljetter, pärlor & stenar från VILA/nelly.com blir perfekt! För 399 kronor blir den din.

61 Comments

MTonårsmamma

Varit inne på många andra unga bloggares sidor i sommar och det festas ju ganska friskt på var och varannan bild,vilket även du gjort nu under Stockholhomsveckan i Visby.
Men måste ändå ge dig en eloge för att dina bilder alltid är snygga och du verkar festa med lite stil.Heder åt dig för det samt att du verkar leva i en kärleksfull o varm relation med din pojkvän som du delar med dig av till dina läsare.

Reply
Madeleine

Har själv en sån väska :) var med ute efter något som hade det lilla extra och denna är grymt snygg som accessoar till en annars så tråkig outfit som att köra på helsvart. Men med denna blir det superfint :) du kommer älska den, ett stort plus för alla fina nitar, pärlor och paljetter som finns på den! Kram!

Reply
paulina

Hej! Jag har en liten fråga angående Jeffrey Campbell. Jag fick hem mina igår och jag undrar bara, impregnerar du dina? Jag köpte mina av Lita modell och det är de som är tan/beige med spets. Jag tänkte det är ju läder så man ska ju impregnera dem, men jag funderade bara lite på hur det blir med den virkade spetsen.. Har du andra tips? Tack på förhand! <3

Reply
Carolina

Passar perfekt till mina nya paljettshorts – älskar att glitter och glamour är tillbaka denna sommaren i alla fall :)

Reply
Linnea

Kenza, hur fungerar det med nastygal nu? måste man fortfarande betala dyr tull eller har dom ändrat? Läste på deras hemsida om nånting sånt men tänkte fråga dig, du som beställer ofta därifrån:) Dom har ju väldigt mkt fint!

Reply
raisa

Hi kenza, could you help me telling me where could I find some top with the back as your profile pic in the top of the page.. I mean the one where you are back with Levis shorts. I would love to receive some response from you or everyone who is reading this and know something about at my email [email protected]

Beautiful clutch, by the way.

Have a great day

Reply
elin

är det inte du som ska ge oss tips? tkr du alltid skriver att DU vill få tips om saker.. de e väl du som driver mode blogg och ska ge oss läsare tips om vart man kan hitta saker.

Reply
Cassandra Svensson

Den var sjukt snygg! Men jag har en fråga. Skulle du kunna göra ett inlägg om butiker att shoppa i när man är i Paris? Kanske inte såna som är allt för dyra. Det skulle verkligen uppskattas eftersom jag åker dit om fem dagar och knappt vet nånting :)

Reply
Moa

Älskar din blogg! Undrar hur du fick folk stt börja läsa din blogg från första början, skulle va kul att få lite tips!

Reply
Louise

Hej!
Fin väska!
Kolla gärna in mina tradera akutioner.
Har två helt nya skor från Nelly och en jacka från Jofama by Kenza modell 3.

Reply
Jenny

Här är en liknande snygg kuvertväska från Vintage by Fé. Finns i både brun och svart och även i plånboksstorlek! Lyckades hitta denna på rea för 200 kr på en inredningsbutik i Trollhättan men den kostar 499 från början.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*