• header

Full rulle

Det är full rulle här med bebis och allt. Hela familjen har vart här och vi har solat och ätit bullar. Mysigt att ha alla här. :) Lillskruttan sitter på golvet och skrattar med hela munnen full med tänder, så stor hon blivit!! Nu väntar vi in Aleks och sedan blir det middag.

Hittade den här bilden från Sardinien, när jag pose:ar bredvid den kassa bilen haha. När vi landade i Sverige igen och jag hoppade in i min bil på flygplatsen så backade jag nästan rakt in i en annan bil. Var så van vid den gula bilens TRÖGA pedaler så jag stampa ner foten liksom. Men det tog bara någon minut sedan var jag van med min bil igen.

Men aldrig mer… ;P

FIN MATCHNING!

37 Comments

My

Vad mysigt du verkar ha haft :) skriv gärna en kommentar på min blogg så skulle det betyda jätte mycket för mig. kram :D

Reply
Maiken

Hvordan var det å kjøre leiebil på sardinia? Skal dit i august, og lurer på å leie bil. Var det dyrt? Og ikke minst, hvordan var trafikken? Digger bloggen din forresten!

Reply
Emzaaan

Hej! Jag har nu börjat läsa din blogg och tycker värkligen att den är helt toppen! :D Du är verkligen duktig, har du några bloggtips du kan dela med dig av?

Verkligen cool bild xD

Reply
maria

du behöver ju inte smutskasta smart!? Det är en perfekt stadsbil tillskillnad från mini tex. så löjligt…haft körkort i typ 1 dag och kan allt om bra och dåligt bilar…haha så löjlig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*