• header

Ha en fin dag!

Vill bara ta och önska er en fin dag! Jag ska iväg och hämta upp min bror nu. ♥

Kör på en enkel klädsel idag med shorts och ett sött linne från H&M. Favoritväskan från Spell piffar upp!

46 Comments

Josefin

Du är sjukt fin kena, hoppas du vet det!!
Hur gör du så ditt hår blir så fint?
kram<3

Reply
Shimmerdimmer

Jeansshorts är nog mitt favoritplagg i sommar, funkar nästan alltid! Jag har funderat på en sak om bloggande och läsare och så: Det finns ju så ofattbart många bloggar där helt okända personer skriver om sin vardag, vad de har på sig och vad de äter. Vad gör en blogg välbesökt och nåt “utöver det vanliga”? Vad tror du är anledningen till att nån får mycket läsare och att till exempel din blogg har blivit så populär?

Sånt här har jag funderat ganska mycket på och jag tycker det är en väldigt intressant fråga om du förstår vad jag menar. Hoppas du har det superbra.

//Shimmerdimmer

Reply
Jeanette

Vad fin du är tjejen. Många av mina kunder säger att de vill ha lika vackra läppar som Kenza när de kommer till mig och gör behandling på Estetikkliniken. Blev nyfiken och tittade in på bloggen. Förstår nu vad de menar, riktigt fin tjej du.

Reply
Parisian Bird

Looks like these should be seen more often. I’m tired of young people dressing like 30 or 40 years old women. A nice pair of shorts with a blouse always give a nice girly touch.

Reply
Bella

åh vad fin du är! det är så inspirerande att se hur du använder enkla plagg och gör det inte bara snyggt utan också eget:)
kika gärna in på min blogg, inte så mycket mode där men däremot ska jag åka till USA om 5 dagar, stannar där i 10 månader för att gå på high school!
puss

Reply
Elionia

fina bilder! skulle du inte kunna ta lite bilder på hur din garderob ser ut och visa några plagg som du inte haft uppe på ett tag :) vore kul att se!

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg som på bara 2 mån blivit en av de största på vimedbarn :)

/ Annika 24 från Göteborg

Just nu pågår 3 tävlingar på bloggen med olika vinster :) (bland annat presentkort och personligt namnsmycke i äkta silver)

Reply
jenny

Det är väll en datakamera du använder på denna bild? isåfall så undrar jag vad det är för dator? :)

Reply
martina

skulle seriöst kunna skänka mitt liv för den där väskan! den svarta också, men dom kostar ju skjortan. rik får jag ta & bli först :)

tyckte det var fint skrivet det där personliga om din far, jag har samma situation med min.
fast för tillfället är vi vänner, men bröt kontakten efter att han gjorde bort sej för några år sedan & pratade inte på ett år. det är tungt. förstår dej.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*