• header

Hos mina morföräldrar

Vi tog bilen över till mormor och morfar tidigare idag! Nu är vi här allihop och äter mat, fikar och har det bra. :)

20120726-152947.jpg

20120726-152955.jpg

61 Comments

aimee

Ooh blir sugen på sockerkaka!! hahah. På tal om något heelt annat, skulle du inte kunna lägga upp en ny kategori för alla dina resor. Du som reser så mycket kommer alltid med jätte bra tips på olika saker att göra i varje land. Men det tar ett år för mig att gå igenom alla inlägg för att hitta det land jag letar efter hahahah. Skulle vara jättekul om allt var samlat i samma kategori så att man själv slipper göra all informations sökande ;) heheheh det är bara o komma in på Kenza.se. Jättebra för latmaskar som mig :D :D

Reply
Saga

Den första bilden var ju helt underbar!! Jag älskar den :)
Och halsbandet är jättefint!!!! <3
Kram! <3

Reply
Hanna

Hej! Såg en bild igår på din blogg som jag gillade, men vill gärna kommentera på ett nyare inlägg, eftersom jag tror att det är större chans att du läser kommentaren då, hehe. I alla fall vill jag säga att det var jättesnyggt med mittbena på dig! Jag vet inte om du har haft det innan nån gång, men snyggt var det, enligt mig! Älskar bloggen, puss!
Hanna

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg som på bara 2 mån blivit en av de största på vimedbarn :)

/ Annika 24 från Göteborg

Just nu pågår 3 tävlingar på bloggen med olika vinster :) (bland annat presentkort och personligt namnsmycke i äkta silver)

Reply
Sara

Hej Kenza! DIn blogg är jätte fin!
Jag vill bara tipsa om en klänning som jag tycker komma vara jätte fin på dig!Den är från Nelly!
Den heter Julie Drop Back Dress!

Reply
u.

Vad är SNYGGT med det halsbandet?
Köp 3 berlocker (finns många som säljer smyckesdetaljer) ta en kedja och POFF så har du gjort dig ett eget halsband. I stället för att lägga ut hundratals kr bara för att ha ett likadant som kenza.
Gör ett eget personligt.

Reply
Martina

Är så glad att din blogg finns! Blir alltid så glad när du gjort nya inlägg och älskar att läsa och kolla på alla fina bilder du lägger upp :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*