• header

Provar klänningar

Hej!!

Jag har varit hos mormor och morfar hela dagen. Vi har haft det så himla mysigt! Det var ett tag sedan jag var där och hälsade på, trots att det bara är 1,5 timmes bilfärd bort. Måste fan skärpa mig! Och det säger även mormor till mig varje vecka när hon ringer. Hade gärna velat stanna några nätter där som de andra men jag var tvungen att åka hem eftersom att jag ska på bröllop imorgon.

Håller på och går igenom alla mina långklänningar jag har i garderoben. Det lutar åt en liknande som den jag hade på finalen av Modelljakten (från Malina)…fast en ljusare färg.

Det är den fina till höger som jag eventuellt ska ha! Den är från Nelly Trend

74 Comments

sandra

var det din mormor som bodde i västerås?
nästa gång du är här i v-ås kan du inte gå ut på stan då så att man kan få se dig? :)

Reply
daniel ahlbeck

Jag har gjort en klännning av aluminimum folie till mej den mommer oå posen/ daniel ahlbeck

Reply
Ida Persson

Heej!! Jag blev tipsad av en kompis att din blogg var det bästa som finns!!
Jag håller verkligen med!! Du är så fiin,brun gaaaaaaaaaaaaaah!! Jag vill också vara det!! Men iaf jag älskar din BLOOOGG!! :))<3333

Reply
Ana Rubio

Hi Kenza, i’m a reader of your blog from Madrid ( Spain ) and I created a header for your fashion blog inspired illustrations on your photos.
If you like, I’d love you to do a recommendation of my work.
You can see my work on you on my website : bangyourbody.wordpress.com
and I have sent an email with my design!
Thanks !!!! :)

Reply
Anny

Det kommer säkert bli supersnyggt vad du än väljer! Du är så snygg så du passar i allt!

Puss!! <3

Reply
rebecca

Klänningen till höger är jätte fin, jag hade den på min bal och den passar sjukt bra till högtider som bröllop och bal :) kramis

Reply
Emma

Åh vilka fina klänningar, allihop! Ha det så bra på bröllopet! Vems bröllop är det förresten? :)

Reply
Elina

Den beiga klänningen var verkligen jättesnygg (!), men vill bara tipsa om att om det var mitt bröllop så hade i alla fall jag blivit lite ledsen och sårad om en tjej kom i en så ljus långklänning… det är ju lite “tabu” med så ljusa kläder och att vara för lik bruden i ex. långklänning… men den kanske är mörkare i verkligheten än vad den ser ut på bild?

Reply
monika gustavsson

Snälla Kenza ta mer tid för din mormor och morfar. Mina gick bort alldeles för tidigt p.g.a rökning och jag saknar dem så mycket! När någon dör är denna människa borta för alltid. Ibland måste man stanna till och fråga sig vad som är viktigt i livet JUST NU. Vill också passa på att säga att du är ett så bra föredöme för alla kvinnor. Jag har två döttrar som är 11 år och 15 år (är själv 33år GAMMAL) själv och jag vet att min äldsta älskar din blogg!

vh
Monika

Reply
fernanyi

Hey Kenza!!! I really like the idea of the maxi dress but the only thing i would say is that i think that it looks cute when your not showing your shoes like you have it in your pictures. I think as long the dress is the perfect length than you’ll look amazing!!! XOXO Fe

Reply
Valentina

I love the pink dress. I wore the nude dress from Nelly at my school leaving ball. :) You can see the pictures on my blog.

the-fashion-tone.blogspot.de

Reply
Angelina

Aaaah, hade den persiko färgade Nelly klänningen på ett bröllop för några dar sen faktiskt, fin är den! :)

Reply
miryam

Hade den till höger på ett bröllop förra helgen, den är verkligen sjukt fin! Den har dock inte riktigt lika stark färg i verkligheten som på bild, men älskar den ändå! :)

Reply
Alice

Snygg klänning!

Kolla in min bloppis blogg. Nya kläder ramlar in varje vecka. Håll utkik utifall något skulle falla dig i smaken.

Reply
Dhanii

Passa verkligen på att vara med mor- och farföräldrarna medan du kan, ångrar så att jag inte tog mig tid att vara mer med min mormor <3

Jättefina klänningar!

Reply
Ottilia

Hej jag ville bara säga att dendär klänningen är sjukt fin å den passar jätte bra på dig å du är jätte fin:) <3
japp det var det jag ville säga:) Hejdå:D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*