• header

27e juli 2012

Hej bloggen!

Har inte så mycket att skriva denna soliga fredag. Jag sitter och jobbar lite samt youtube:ar hur fan man gör en utåtbakad fläta i luggen. Skulle kunna be Humlis göra en men då måste jag åka till hennes jobb och det känns lite onödigt. Får försöka själv! Så svårt kan det väl inte vara.

Tänkte ha lockigt hår på bröllopet och det har jag ju typ alltid, så därför vill jag ha en fläta i luggen för lite variation. :)

<3

42 Comments

Josefin

Istället för att lägga slingorna över varann, lägger du dom underifrån! :)

Reply
Cia

Hej!
När du gör vanlig fläta så har du ju 3 stycken och tar höger in i mitten, vänster in , höger in… När du gör utbakad så har du 3 stycken fast du tar den i mitten och tar den till höger (på ovansidan av den som redan är till höger), sen mitten till vänster, mitten till höger.. :D

Reply
Anna

Tänk dig att du gör en vanlig inbakadfläta fast istället för att ta håret över håret om du förstår så tar du den nya slingan under istället för över!

Reply
Jasmine

tänk dig en helt vanlig inbakat fläta med du gör tvärtom. Du drar hårbitarna under istället för över så att flätan hamnar över håret :)
Inte alls svårt.

Reply
Linn

Du gör på samma sätt som med en vanlig inbakad fast istället för att fläta in de nya hårtestarna ovanifrån så gör du det underifrån. :-)

Reply
Tess

Låter snyggt ju..enkelt förklarat så istället för att lägga varje slinga ÖVER den nästa (som i en vanlig inbakat fläta) så lägger du slingorna UNDER varandra.. :) Hoppas du får till det! Och om/när Aleks klantar sig så lovar du att ha kameran i högsta hugg :P

Ha det bäst!

Reply
Nathalie

Istället för att fläta inåt som du gör när du gör en vanlig fläta så flätar du istället utåt så blir det en utbakad fläta. Du lägger alltså de tre delarna på varandra i stället för under varandra.

Kram

Reply
Hannah

En “utbackadfläta” får du om du istället för att fläta de yttre slingorna ÖVER den mittersta, lägger du de yttre UNDER den mittersta. Alternativt kan man beskriva det som att man lägger den mittersta över de yttre. Lite svårt att förklara, men man flätar typ “bakvänt”. Jag kan ju hoppas att du förstår vad jag försöker beskriva(:

Reply
Annah

Kolla upp Dutch plait turorial pa youtube… Jag forsoker ocksa lara mig det, det ar skitsvart… Jag sag hunger games och ville ha en som hon ;)

Reply
Malin

Utbakad är lika lätt som en inbakad. Istället för att lägga hårslingorna över varandra som du gör i en inbakad, lägger du dem under varandra. Om du förstår vad jag menar. Men det är inte alls så svårt som man tror :)

Reply
Blizzmia

Utåtbakad fläta gör du precis likadant som en inbakad. Du lägger bara slingorna underifrån istället för ovanifrån. Lycka till!

Reply
cissi

det är exakt lika dant som du gör en vanlig inbakad men istället för att lägga över slingorna så gör det bara under slingorna. låter säkert jätte svårt men det är träning! :) <3

Reply
Ida

du göra likadant som när man gör innåtbakad fast istället för att ta hår från båda sidorna in i flätan tar du bara från ena sidan! :)

Reply
Nea

Det är inte så svårt, gör en vanlig inbakad fläta men ta in “flät-delarna” underifrån istället för att fläta in den utanpå. Anpassa storleken till luggen och voila!

Reply
Zarah

Har du naturligt lockigt eller lockar du det? Kan du inte lägga upp en video visa hur du gör

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*