• header

Best man

Aleks är best man ikväll på bröllopet. Jag är övertygad om att han kommer råka göra något liknande som killen i videon (fake eller inte!)  haha. Han är ju så jäkla klumpig ibland.

Dör fortfarande av garv när jag tänker tillbaka på gången i thailand (dec 2009) som han halkade och verkligen FLÖG ner för trappan från vår bunglaow, landade på ryggen och det enda han skriker är “TA KAAAAMERAAAAAN!!! RÄDDA KAMERAN!!!!!” haha.

63 Comments

Daniela

jaha, nu märker man hur ofta du kollar på dina läsares kommentarer….
har frågat om dina tatueringar TRE gånger nu och får aldrig svar. Förstår att du är upptagen men vill verkligen ha svar på frågorna.
Jag försöker att alltid vara en av de första som kommenterar i hopp att få svar, men det verkar som att jag inte kommer få svar
puss & kram <3

Reply
Linda

Haha! Det var det roligaste jag sett!

Aleks påminner om min pappa. Klantig, men osjälvisk. När han var i Teneriffa med sin fru så köpte dom pizza på ett väldigt fint ställe. Det var en bred, men lång trappa till ingången och hans fru höll taxin utanför medans pappa hämtade pizzan. När han kommer ut så snubblar han givetvis, åker ner i stentrappan och dom beskrev det som att det såg ut som han bröt alla ben i hela kroppen. Under hela fallet så höll han dock upp pizzan stadigt ovanför sig. Landar liggandes på mage framför taxin med pizzan i händerna rakt ut. Man ska inte låta något gå till spillo i onödan! ;- )

Reply
Cecilia

Hoppas verkligen videoklippet är fake, stackars brudpar annars.. ;) Hoppas du får en bra dag :)

Reply
Lina

hej snygga kenza!! jag har 2 stycken frågor till dig.
1:kan inte du ge något tips(om du har något) om hur man tränar insidan av låren? jag skulle villja ha lite smalare lår!!du har så smala fina lår!
2: jag är så nyfiken på hur din mamma ser ut!
eftersom du är så sjukt fin så borde några gener komma från din moder!
det skulle vara roligt att se henne:)så kan inte du lägga ut en bild på henne??
btw… så har du en jätte fin blogg! du är verkligen lyckligt lottat<3
puss på dig

Reply
Do you+wanna+know+who+it+is???

Hoppas att det går bra för honom då!;)

Läs gärna om när jag var i Bulgarien i en månad denna sommar!Har visat många bilder och inlägg!Klicka på kategorien resor så ser du bara inlägg från Bulgarien!^^

Reply
Zeinab

Hej!
Just nu har jag en tävling i min blogg där du kan vinna ett presentkort där du kan använda den till en fotobok som du kan designa din egen album, kika in i bloggen och var gärna med, du förlorar ingenting, dessutom till alla som inte vann så får de även ett presentkort på 100 kr. Bra va? 
Direktlänk-  http://Livetsnyheter.blogg.se/2012/july/tavling-vinn-en-fotobok.html#comment

Reply
Vendela

Hejsan! jag undrar hur du och din pojkvän träffades? :)
Låter jätte mysigt med bröllop, hoppas ni får det jätte skojs!

Reply
Natassa

Omg det där med Aleks gjorde verkligen min dag. Garvade nog i minst tjugo minuter XD

Reply
Micki

hahahhahaha!
neeej vad kul fast ändå – stackars dom! ;) fast, man kommer ju i alla fall ihåg deras bröllop.. haha!

Reply
Ali

Kenza! Var i NY hittar man jeffrey campells lita??!! Blir tokig, verkar inte hitta det någonstans… Jag är skyldig dig mitt liv om du svarar.

Reply
sofia

Ja, videon är fejk och är en scen ur en film. De lade ut det klippet för att skapa uppmärksamhet till den. Men det är knappt någon som vet att det är en filmsekvens så de misslyckades väl med själva poängen… :)

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg som på bara 2 mån blivit en av de största på vimedbarn :)

/ Annika 24 från Göteborg

Just nu pågår 4 tävlingar på bloggen med olika vinster :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*