• header

Bakfyllan från helvetet

Rubriken säger allt. Aldrig mer, haha.

Nu börjar jag vakna till liv igen och nu är även syrran och bebis tillbaka hos mig efter några dagar hos mormor och morfar i Västerås. Ikväll ska vi bara mysa och äta Mats! :)

Haha vem fan är Mats, mr
autocorrect. MAT ska det stå!

20120728-181259.jpg

53 Comments

Maria

Why your blog soooo boring last time? Look at Angelica Blick – she is always write, never stop it, even when she is go to trip… Maybe you should close your blog if it is not interesting for you??? Terrible updates, stupid typical posts and everyday the same photos… I read your blog from 2009 and now i’m tired… I love your personality and you, but not your blog now, sorry :((((((

Reply
Smulan

Haha usch är inte alls avundsjuk!!!
Men jag kan sympatia för snart blir det bakiskäk, fastän att jag inte är bakis ;)

Reply
Hege A

hahaha hofff.. den bakfyllaen hadde jeg i går!!
Offf, ikke drikke sambuca på en stund i alle fall ;)

Goood bedring i alle fall, og kos deg med Mats :p

Reply
Caroline

Hej Kenza, jag undrar om “Modeljakten” kommer att komma igen (en säsong 2)och om du i så fall kommer att fortsätta att vara programledare.

PS. skulle du kunna börja med “ur Kenzas graderober” igen. Tycker att den kategorin var lite extra rolig. Ha det bra, Kram!

Caroline

Reply
angelica

Jag bor också i Västerås :D kolla gärna in på min blogg, tipsar om en hemsida som säljer sjukt billiga kläder, kan vara värt att spana in eller hur!? ;)

Reply
Sara

Håller med Maria, din blogg har verkligen blivit tråkig! Jag förstår att om du mår dåligt så kanske du inte orkar göra så roliga inlägg men även när du mår bra så är dina inlägg nästan alltid likadana med en kort text och en tråkig bild!

Reply
Malin

Håller med Maria och Sara faktiskt. Din uppdatering har varit usel i flera månader nu och när du väl uppdaterar så är det samma inlägg varje dag + du verkar inte så intresserad av bloggen ändå. Varför inte bara lägga ner om du är så trött på bloggen? Jag tycker om din blogg som den var för ett år sedan, intressant och olika former av inlägg! Plus nu känns det bara som du klagar på din läsare. Tycker om dig skitmycket men lägg ner om det inte är roligt längre.

Reply
Linda

Håller faktiskt med Maria. Den börjar bli sjukt tråkig, inga roliga inlägg. Synd! Gillar dig som fan.

Reply
Johanna

hahahaha Mats! Det gjorde min dag, natthumor! Hoppas ni har det mysigt, tack för en jättebra blogg, kram från luleå :)

Reply
flooo

Det som är så bra med bloggar är att man kan sluta läsa dem- gillar man dem inte så slutar man att gå in på dem.

Varför ska Kenza lägga ner den för? Jag tycker att det duger gott med det som skrivs. Sen att det blir lite färre inlägg ibland är väl helt ok.

Go Kenza. =)

Reply
Diana

Håller med Sara och Maria ! Din blogg har faktiskt blivit riktigt tråkig! Du har slutat tipsa, shoppa och snart så kanske det är bloggens tur att säga hejdå?;( och en sak! Kissie har hunnit toppa dig (google) , kanske ett tecken på att du måste börja blogga för att fixa flera läsare?

Från en modeblogg till en ointressant och oinspirerad blogg

Reply
Maja Uggla

Hej, är jättenyfiken.. Skulle du inte kunna visa klänningen du hade på dig? :)

Reply
Emma

Man ser verkligen likheten mellan din systerdotter och dig, eller kanske allra främst mellan henne och din lillebror :)
Din storasyster vet jag inte om jag sett i bloggen någon gång?

Reply
JULIA

håller inte alls med tjejerna som kommeterat om att din blogg har blivit tråkig, tycker den är lika intressant som vanligt, jag läser den varje dag och tycker den fortfarande är superbra kenza! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*