• header

29e juli 2012

Herregud vad man uppskattar dagen EFTER “dagen efter” haha. Så skönt att vakna upp och må bra!

Har precis ätit frukost och varit ute med vovven. Vi hade planerat att dra iväg och bada idag men vädret är inte på topp och inte heller lelle bebis. Hon är jättevarm och snorig. Vi får se om vi kommer in en vända till stan iallafall!

Här kommer lite bilder från fredagen. Fin vigsel följt av party och så fångade jag såklart buketten. Hur många gånger ska jag behöva fånga den egentligen?? Haha närå.. Jag hade iallafall på mig en rosa långklänning från Nelly Trend & min karl som var best man var så stilig i sin Tiger of Sweden-kostym. :)

1. En del av gänget! // 2. Aleks väntar in gästerna // 3. I do! // 4. Min prins och jag. // 5. Jag och Sanja lekte brudpar // 6. PARTEY!

57 Comments

ida

Vad fina ni båda var!! Ja, dom brukar dricka en jäkla massa på jugoslaviska fester……så förstår du blev bakis!! ha ha

Reply
Charlotte

Haha… Ja, va fan, nu är det dags att alex får tummen ur arslet och friar! Dig vill man väl inte släppa taget om om man är kille?? :)

Reply
Matilda

Tycker det är lite dålig stil att ha på sig långklänning när man går på bröllop. Känns som du försöker överglänsa alla på något sätt. Men det är bara vad jag tycker. Kram

Reply
sandra

hela bröllopsgrejen blir lite mer intressant att läsa om ifall du skriver ut vem fan det är som gifter sig? nu skriver du liksom om ett bröllop som ingen vet vems det är?

Reply
lisa

snälla snälla snälla kan du skriva hur du fick klänningen att hålla sig uppe?? har en liknande, vill gärna veta hur du gjorde:)

Reply
Amanda

fan vad du är cool som är bakis!!! du bara MÅSTE skriva det hela tiden va? :)

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg som på bara 2 mån blivit en av de största på vimedbarn :)
/Annika från Göteborg

Just nu pågår 4 tävlingar på bloggen med olika vinster :)

Reply
Josefine

måste du ALLTID skriva ut och pressa din pojkvän till att fria? Fria själv om du har så bråttom då, tror inte det är så kul för honom att behöva pressas.

Reply
Sara

Din man ser så snäll ut. Han ser verkligen ut som en omtänksam och genomsnäll kille. Syns på hans leende.

Reply
Johanna

hej vackra Kenza!

Jag har länge undrat. Din pojkvän är serb som jag har förstått det, och serber är kristna. Du är halvmarockan och är då muslim. Hur religiös är din kille och hans familj? Hur religiös är du? Ska ni gifta er i kyrka?(jag vet att du längtar tills han friar haha!) och om ni har pratat om barn, så har ni tänkt döpa dom då?

I alla fall, du har en kille som platsar i en Calvin Klein reklam, och han har en Victoria secret ängel! sååå fina tillsammans, kram

Reply
Beatrice

Men herregud. Kenza må ha en blogg och skriver mycket om hennes liv, men hon må ju få ha lite privatliv. Såg att det var någon som kommenterade att hon måste skriva ut vem som gifter sig. Det är inte DITT val. Utan Kenzas. Och brudparets. Och sen var det någon som skrev att det var dålig stil av henne att ha på sig en långklänning för då överglänser hon alla (inklusive bruden) och det är bara bullsh*t.. Det finns en “regel” som säger att man inte som tjej ska ha på sig vitt eller svart. Svart för det är “syndens” färg och vitt för det kommer troligen bruden ha på sig. Sen känns det som en självklarhet (i alla fall för mig) att man inte har på sig vitt på ett bröllop. Nu var det så att Kenza inte var klädd i vitt utan i rosa vilket är HELT OKEJ!!!! Det brukar vara så att man är finklädd på bröllop och ibland så står det på inbjudan var klädkoden är, vad man får och inte får ha på sig och då följer man det av respekt till brudparet. Jag tror inte Kenza skulle haft på sig den klänningen om hon inte fick och hon tog definitivt inte på sig den för att överglänsa någon.

Reply
Caroline

Så himla stilig din kille är! Och det lyser ödmjukhet om honom. Han ser så snäll ut.

Reply
chris

Jätte vacker som vanligt..verkar nästan som du är desperat dock efter att aleks ska fria. hoppas han väntar några år till ialf, tkr det är för tidigt en även om ni verkar kära:)

Reply
Nathalie

Vet inte om någon sagt det innan? Men din pojk ser verkligen ut som Clark.. i Lois & Clark! :D
Grymt!

Reply
Amanda

Kenza! Jätte tacksam för svar. Är den här klänningen “rosa” eller “korall”? Den påminner nämligen mest om den korallfärgade på hemsidan… :) kram

Reply
Mikl

och ja lovar att jag inte är någon äklig gube från eskilstuna, jag är en helt vanlig tonåring som bor mitt ute i lappland..

så snälla kenza, kan ja få svar så snabbt som möjligt!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*