• header

30e juli 2012

God morgon! ♥

Har varit uppe en stund nu och busat med lilltjejen. Imorgon åker de hem så idag ska vi passa på och mysa extra mycket!! Solen skiner och vi tänkte dra in till stan om ett tag. Jag bläddrade i nya SOLO igår och fick syn på så jäkla mycket snygga höstplagg (man kan ju inte låta bli och hösten är ju faktiskt här snart!) som jag vill kika på.

Men först ska vi äta frukost. Puss!

Jag och Anya igår när vi gungade. Wihoooo! :)

75 Comments

Nea

Oj vad deppig man blev sådär för tillfället när man läste “hösten är ju faktiskt snart här”… Haha. Men det är ju faktiskt sant.. Hahaha! Men vad mysigt det låter! Hoppas ni får en bra dag :)

Reply
TYP GRATIS - IN OCH FYNDA BLOPPIS

Hahah andra bilden är så fiiin :-D Din mintgröna kjol är jättesnygg btw, vart har du köpt den från? :-)

Just nu säljer jag oanvända plagg från kända märken till ett väldigt billigt pris, utöver det får du pruta hur mycket du vill med!

Märken som Crocker, JC, Wildflower, New Yorker, Nelly, BikBok, Ginatricot, Shestore, Asos, Vero Moda, H&M, Lancome, Longchamp, Dinsko och Don Donna (Accent). In o fynda!!

Reply
Carrooo

Jag ser att du bytte skor.. förståeligt då de där JC-skorna inte ser bekväma ut x) (enligt mig)

Och när jag hör/läser namnet Anya tänker jag bara på den tecknade filmen Anastasia där hon kallas Anya.. (loove that movie:))

Reply
Caroline Victoria

Jag och min kompis har en tävling: Vi har startat varsin blogg och den som får flest besökare fram till årsskiftet VINNER och förloraren ska köpa en flaska Dom Perignon till vinnaren på nyårsafton!

Han är alltid så j**** bra på allting.. Jag vill verkligen vinna över honom den här gången! Den här segern ska jag fan ta hem! :D och på nyår då ska det FIRAS!!!
så snälla, spana min blogg :)

Reply
Linda

Ja, passa på att njut nu när vädret är underbart och du har så fint sällskap hos dig. Att leka och umgås tillsammans med barn förgyller verkligen livet :)

Reply
Nathalie

Så fina kort!!

Jag har beräknat förlossningsdatum NU PÅ TORSDAG! Jag väntar en liten flicka (första barnet) och det är så spännande nu… man vet aldrig när det kan dra igång! Spenderar dagarna med att känna efter tecken och vika om barnkläderna ännu en gång.. haha..

Reply
Carolina

ajja bajja, hade du bytt till flats på fötterna? ;) Du skippade de höga skorna som var en del av dagens outfit?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*