• header

31a juli 2012

Hej bloggen!

Jag har precis droppat av min syster på flygplatsen. Det har varit hur mysigt som helst att ha haft dem på besök och det är jättetråkigt att de nu åker tillbaka till Malmö. Men om en månad har Anya 1-årskalas så då ses vi igen! :)

Nu ska jag bara lämna tillbaka barnstolen och sen måste jag hem och städa och tvätta. Puss!

20120731-124128.jpg

44 Comments

Amanda

Visst är det mysigt med syskonbarn!? man får liksom fördelarna med barn utan blöjbyten och vakna nätter!

Reply
Kamilla

Hello Kenza, I’ll do this in english, because I don’t Think that you Will get my language.. The way your niece is sitting, with the bag of the seat against the window, is dangerous!!!! If, may God never let it happen, you end up in a car crash, there is a Big posibility that she would be killed because of the airbag! In Denmark it’s against the law! It’s just advice, so that you another time, is turning the seat the other way..

Reply
sara

Man har ALDRIG ALDRIG ALDRIG barnstol i framsätet!!! Löser airbagen ut är det byebye till barnet!! Airbagen slår barnstol och barn i tusentals delar! Man har ALDRIG barnstol i framsätet!!

Reply
Sthlmtjej

Hej K! Har du / ni förlovat er?? Såg det på nånstans på nätet, lite snabbt och vart nyfiken :)

Reply
N

Du vet väl om att det är livsfarligt att ha barnstol fram om du inte har kopplat ur airbag på verkstad?

Reply
amanda

Hej kenza! Du vet säkert detta men vill påminna – hoppas du kopplat ur airbagen på passagerarsidan där barnstolen är eftersom om den skulle utlösas och flickan sitter där kan skadorna bli livshotande. inte gjort för små barn. bara en påminnelse, kramar

Reply
lotta

borde barnsätet inte vara på baksätet? jag menar dom flesta bilarna förbjuder ju att ha det framme pga airbagen som smäller till. eller har ni kopplat bort den? ps. dör av avund med din bil, det har varit min drömbil i typ 10år o kommer nog aldrig sluta vara det,haha

Reply
Sahera

Är det du som ska åka till Malmö då eller? Jag bor ju där och ville gärna träffa dig om det är ok.;)

Reply
Sandra

Skulle aldrig placera min bebis fram oavsett om airbagen var bortkopplad. Det kan skillnaden mellan liv och död och särskilt inte m en ny förare!!! Bakåtvänt i baksätet. Jag har sett bilder på döda barn via mitt jobb. De som dött i bilolyckor har varit helt krossade platta:( VAKNA!!!!

Reply
linnea

så du har ingen airbag bakom bebisens rygg? förbjudet att ha bebisar i framsätet isf :)

Reply
Johanna

Men ge er!!! Ungen har väl en mamma med som tänker på sitt barns bästa!!! Tror inte att dom skulle sätta stolen där om inte airbagen är urkopplad! Besservissar som tror att andra inte kan tänka själva! Suck!
Kenza du är så himla vacker!:-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*